- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #1.161
Arkadaslar beta hcg degerim 3 günde 4.5 kat artti hemde adetime iki kala ikiz gebelik olabilirmi daha kese gorunmedi çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar beta hcg degerim 3 günde 4.5 kat artti hemde adetime iki kala ikiz gebelik olabilirmi daha kese gorunmedi çünkü
Suanda kac degerin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar hayirli kandiller allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
Günlerdir acaba hamile miyim telaşı sona erdi.bu ay ilk kez 2gunluk gecikmeyle (klomenden olduğu düşüncesindeyim)adet oldum.çok üzüldüm ama elden ne gelir.Rabbim bu gecenin hattına dularimizi kabul eder ve mayis ayında hayirli,sağlıkli evlatlar nasip eder bizlere.
Beni kotu yapiyor
Adete bes gun kala 42 cikti adetime iki gun kala 198 cikti doktor dedi arti fazla olmus tekrardan da yapmadi bekleyelim dedi haftaya yapacak beta hcg testini tekrarlayacak
ahh ahh darısı başıma bende gebe olsaydm Allahım duy sesimi :) bana hayırlı bi evlat ver :) inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm ben tek öğünde alıyrm 3 tane bi yan etkisi olmaması lazm sen ne zmn içiyorsn ? Başka bişeydendir bence
Bbğm ilgilenmk istrdm ama bnde senin gbym:) herşeyi bilmyrm bide ay sonuydu çok yoğundummm ilgilenemedm forumla çatlamayı bnde anlamadm hala
Ayy bu ay bizimde ilk denememiz allahim bu mubarek gecede isteyen herkese versin dualarimizi kabul etsin. ovulasyon testi almayi dusunuyorum onereceginiz bi marka var mi?? Deneyil memnun kaldiginiz?
Ne demek canim bende kayinvalidemde oldugumdan erken erken giremiyorum sende kusura bakma hemen cevap yazamadim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
ahh ahh darısı başıma bende gebe olsaydm Allahım duy sesimi :) bana hayırlı bi evlat ver :) inşallah
Arkadasiminda cok yuksekti 4.gun 2760 fld ama tek bellide olmaz allah gonlune gore versin