• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Günlerdir acaba hamile miyim telaşı sona erdi.bu ay ilk kez 2gunluk gecikmeyle (klomenden olduğu düşüncesindeyim)adet oldum.çok üzüldüm ama elden ne gelir.Rabbim bu gecenin hattına dularimizi kabul eder ve mayis ayında hayirli,sağlıkli evlatlar nasip eder bizlere.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin bitanem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adete bes gun kala 42 cikti adetime iki gun kala 198 cikti doktor dedi arti fazla olmus tekrardan da yapmadi bekleyelim dedi haftaya yapacak beta hcg testini tekrarlayacak

ahh ahh darısı başıma bende gebe olsaydm Allahım duy sesimi :) bana hayırlı bi evlat ver :) inşallah

ahh ahh darısı başıma bende gebe olsaydm Allahım duy sesimi :) bana hayırlı bi evlat ver :) inşallah

Aminnnn canimcim benimde bugun kasiklarim agriyo yumurtlama donemindeym ondan sanirim

Kizlar yrn ben farkli bisey icin dra gitcem kadindoguma yani...9gunum kalmis olacak kanda baktirsamda stres yapmasammi acaba

Ayy bu ay bizimde ilk denememiz allahim bu mubarek gecede isteyen herkese versin dualarimizi kabul etsin. ovulasyon testi almayi dusunuyorum onereceginiz bi marka var mi?? Deneyil memnun kaldiginiz?

Yalniz ilkis yrn eczaneye siparis ver cnk olmuyo siparisle getiriolar

Ne demek canim bende kayinvalidemde oldugumdan erken erken giremiyorum sende kusura bakma hemen cevap yazamadim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

oyyyy saolunnnn ıyıkı var bu sıte yaaaaa cok saolunnn bu arada bırsey sonnn 3 gundur karnımda agrı varrr ama adet agrısımı degılmı anlayamıyorum dktrada pazartesı gdecemmm catladm neden olabılır acaba bebek olma ıhtımalı var mı

Ben de mayıs ayında hamiş olmak istiyorumm yumurtlama dönemindeyim inşallah hepimizin gönlüne göre verir yüce rabbim şu mübarek günde.. Meleğimiz bizi fazla bekletmeden gelsin allahım amin:)

Back