• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Cift cizgiyi gorunce kuzum yumurta sahaya cikiyo demek oluyomus sonra silikleri gormeye baslayinca akinti kontrolu yapmaya bbasliycaz bole sumuksu bisey olunca hergun calisma olmali tatlim benimde anladigim o hazirda da sperm hucresi bulundurmamiz gerekiyo

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bu ovulasyon testi icinmi kizlar catladigi gun cift cizgi diye biliyorum ben yanlisim mi var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün adetimi 7 gün geçmiş bulunuyor idrar testim negatif adet belirtim de yok. birazdan kan testi için hastaneye gidiyorum ümit yok ama.

bugün adetimi 7 gün geçmiş bulunuyor idrar testim negatif adet belirtim de yok. birazdan kan testi için hastaneye gidiyorum ümit yok ama.

Umutsuz olma canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bu mubarek günde guzel haberler verirsin bize :)

Arkadaşlar ben bugün erkenden rest yaptım bi takım belirtilerim olduğu için heyecanlandım ve yaptım. Her zamanki gbi tek çizgi çıkacak dye beklerken ikinci çizgi çıktı ama çk silik sonra kayboldu hemen. Belirti olarakda aşırı mide bulantısı ve meme uçlarında kaşıntı var. Eşimin dediğine göre göğüslerinde büyümüş. Ne dersiniz bu duruma yarın tekrar test yapayımmı bekliyim mi ?

Arkadaşlar ben bugün erkenden rest yaptım bi takım belirtilerim olduğu için heyecanlandım ve yaptım. Her zamanki gbi tek çizgi çıkacak dye beklerken ikinci çizgi çıktı ama çk silik sonra kayboldu hemen. Belirti olarakda aşırı mide bulantısı ve meme uçlarında kaşıntı var. Eşimin dediğine göre göğüslerinde büyümüş. Ne dersiniz bu duruma yarın tekrar test yapayımmı bekliyim mi ?

Kan testi yaptirsana bende kizimda umudumu kestigim anda hamile kaldim

Buarada koku hasasasiyetim basladi 10 gunum var ama ilkindede biyle gunler:oncesi baslamisti bisiler insallah vardir bi kuzucan

Herkese hayırlı kandiller hanımlar. İnşallah Rabbim bu gecenin hatrına hepimize hamile kalmayı hayırlısıyla nasip eder. Kızlar bir sorunum var benim. bugün akıntımda çok hafif pembemsi kan vardı. neden olmuştur bir fikri olan var mı adetime daha 15 gün var. bir de oruç tuttum bugün. bozmadım da özür kanı diye. Allahım kabul etsin. bozmam gerekir miydi?

Arkadaşlar benim bugün veya yarin adet olmam gerekiyor en son 5 nisan da oldum 28 günde bir tekrarliyor düzenli olarak bugün olmadım şükür ama az önce birşey fark ettim göbek deligimde bir soyulma başlangıcı var kirmizilasma var sizce bunun bir gebelik belirtisi ile bir alakası olabilir mi ara sira kasiklarima ve belime kramplar griyor bana yardımcı olabilirmisiniz ? bu arada kadiliniz mübarek olsun.

Ben geçen mart ayında 7. haftamda bebeğimi kaybettim kalp atışları durduğu için.. 1 ay ara verdim şimdi yine bebek için çalışıyorum ;) 2. kaybım olduğu için birtakım testler yaptırdık sonuncu testimiz kromozom analiziydi ve dün sonucumuzun temiz olduğunu öğrendik ;) bu ay hummalı bi şekilde bebiş için çalışmaya devam ettik.. bat tarihim 10 mayıss ,,bakalım bu ay gelecek mi kuzucum ;)

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim bugün veya yarin adet olmam gerekiyor en son 5 nisan da oldum 28 günde bir tekrarliyor düzenli olarak bugün olmadım şükür ama az önce birşey fark ettim göbek deligimde bir soyulma başlangıcı var kirmizilasma var sizce bunun bir gebelik belirtisi ile bir alakası olabilir mi ara sira kasiklarima ve belime kramplar griyor bana yardımcı olabilirmisiniz ? bu arada kadiliniz mübarek olsun.

Merhaba canım,, son gebeliğimde belimde ağrı vardı ve 1 hafta sürdü ki arkasından kasık ağrılarım oldu şiddetli ve ertesi gün kahverengi lekelenme oldu.. adetime 2 gün vardı daha Dr.umu aradım test yapalım dedi,, betam 160 civarı çıktı,,aynı gün evde idrar testide yaptım baya belirgindi 2. çizgim.. bence sende test yapmalısın ;)

size faydasının dokunabileceği birkaç şey anlatayım çıkmadan ;) eşimde sperm morfolojiside baktırdık biz 2 düşüğümden dolayı.. ancak bi sıkıntı çıkmadı,,ve biran önce bebğim olmasını istediğimiz için takviyeye başladık ayları boş geçmeyelim diye. sperm sayısı 50 milyondan fazlaydı ve anomali yüzdesi normal çıktı. sperm hareketliliğide iyiydi ama ortalama tabii.. bende çok beklmek istemediğim için eşime yüklendim biraz ;)
eşime günlük havuç suyu içiriyorum kızlar,, katı meyve sıkacağında yapıyoruz.. içinede proxeed şase var ondan koyuyoruz.. ve günlük keçi boynuzu pekmezi içiyor 1-2 kaşık,,,, bunlar hem sperm sayısını hem kalitesin özelliklede sperm hareketini arttırıyor ;)

Herkese hayırlı kandiller kızlarrr :) hepimize Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn... Dualarınızdan beni de eksik etmeyin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günlerdir acaba hamile miyim telaşı sona erdi.bu ay ilk kez 2gunluk gecikmeyle (klomenden olduğu düşüncesindeyim)adet oldum.çok üzüldüm ama elden ne gelir.Rabbim bu gecenin hattına dularimizi kabul eder ve mayis ayında hayirli,sağlıkli evlatlar nasip eder bizlere.

Back