• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

bence şimdi bi test daha yap en azından silikte olsa çıkar

Test yapmaktan bu kadar korkacagim aklima gelmezdi sanirim :) soyle bi sikinti var 4 ay once dusuk yasadim bebegimi adetim 5 gun gecince ancak idrar testinde ogrendim ..nasp olmadi simdi negatif olursa yine moralim sifir olur bi sure dunki testle avunmak yuregimi rahatlatiyor sanirim :

Test yapmaktan bu kadar korkacagim aklima gelmezdi sanirim :) soyle bi sikinti var 4 ay once dusuk yasadim bebegimi adetim 5 gun gecince ancak idrar testinde ogrendim ..nasp olmadi simdi negatif olursa yine moralim sifir olur bi sure dunki testle avunmak yuregimi rahatlatiyor sanirim :

canım yaaa rabbim yerini doldurur inş bende aynı şekilde benimde 5 aylık olmuştu ama kaybettim lakin öle düşünme canım her şey olacağına varır yap gitsin hemde bat gününmüş varsa mutlaka silikte olsa çıkar hiç korkma her zaman hayırlısı allahtan dee

Gunaydinn canlarr Hayirli Kandillerrr... Bugun evimdeyim calismiyorumm kendimi harika hissediorimmmm sizler nasilsinz bakim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yaaa rabbim yerini doldurur inş bende aynı şekilde benimde 5 aylık olmuştu ama kaybettim lakin öle düşünme canım her şey olacağına varır yap gitsin hemde bat gününmüş varsa mutlaka silikte olsa çıkar hiç korkma her zaman hayırlısı allahtan dee

Haklisin herseyde vardir bir hayr ..Rabbim buyuk hic suphem yok en uygun zamanda vericek bebisi.ama gel gor ki evliligin 4. Senesi olunca cok zor geliyo sabretmek ve beklemek..

Haklisin herseyde vardir bir hayr ..Rabbim buyuk hic suphem yok en uygun zamanda vericek bebisi.ama gel gor ki evliligin 4. Senesi olunca cok zor geliyo sabretmek ve beklemek..

anlıyorum kuzum gerçekten çok zor beklemek ama madem bekleyeceksin stres yapma ki bebşin erken gelsin allahın izniyle allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inş

Ben kizimin mujdesini alana kadar mahvolmustum.....kolay degil beklemek birde bana drlar olmaz derken oldu rabbimin mucizesine inan

kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim bu hayırlı günde bizi meleklerimize kavuşturmayı nasip etsin

Bbğm ilgilenmk istrdm ama bnde senin gbym:) herşeyi bilmyrm bide ay sonuydu çok yoğundummm ilgilenemedm forumla çatlamayı bnde anlamadm hala

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cift cizgiyi gorunce kuzum yumurta sahaya cikiyo demek oluyomus sonra silikleri gormeye baslayinca akinti kontrolu yapmaya bbasliycaz bole sumuksu bisey olunca hergun calisma olmali tatlim benimde anladigim o hazirda da sperm hucresi bulundurmamiz gerekiyo

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ben birsey sormak istiyorum kizlar ne olur fikir verin benim gunum yarin meraktan catliyorum adete yonelik hic bi belirtim yok bugun test yapsam silikte olsa belli olurmu acaba??

Olur kuzum su hassas testlerden alabilirsen daha garanti olur sabah idrarinla yap

kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim bu hayırlı günde bizi meleklerimize kavuşturmayı nasip etsin

Amin kuzum insallah bu gece ben yasin okuyup namaz kilip dua edemiycem nolur yapabilenler benim icinde dua etsin Allahim bu ay bebisim olsun nolur :(

Amin kuzum insallah bu gece ben yasin okuyup namaz kilip dua edemiycem nolur yapabilenler benim icinde dua etsin Allahim bu ay bebisim olsun nolur :(

inşallah canım ya :) hayrlisini dilemek lazım

Ben kizimin mujdesini alana kadar mahvolmustum.....kolay degil beklemek birde bana drlar olmaz derken oldu rabbimin mucizesine inan

Ömru uzun olsun insallah canm...karincanin sesini duyan yaradan bizim duamizida kabul edip zamani gelince verecektir...beni korkutan hamile kalamamak deil ilki oldu insallah ikinciaide nasip olur ama o 9 ay bi omur gibi uzun geliyor gozume ..evlat acisi kadar insani kahreden bisey yok bu son ayimiz olucakti neyi beklerken kismet olmadi..

Back