• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Iyi aksamlar herkese bende bashimdan kecenleri yazmak istedim size 1 yil 1 aylik evliyim Evlendiyimin ilk gecesi hamile kaldim 6 aylik kanamam oldu 2 gun hastanede yatdim ama malesef suyu geldiyi icin dogum yapdim 24 haftalik oldugun icin sadece 2 gun bebek yashaya bildi 4 ay korundum kecen ay bir kimyasal gebelik yashadim bu ay cok umitliydim Ama bugun adet oldum inshallah mayis ayi kismetse insAllah Allah beni yeniden sevindirir bu sefer sag salim kucagima alirim.Allah butun istiyenlere versin InsAllah

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Iyi aksamlar herkese bende bashimdan kecenleri yazmak istedim size 1 yil 1 aylik evliyim Evlendiyimin ilk gecesi hamile kaldim 6 aylik kanamam oldu 2 gun hastanede yatdim ama malesef suyu geldiyi icin dogum yapdim 24 haftalik oldugun icin sadece 2 gun bebek yashaya bildi 4 ay korundum kecen ay bir kimyasal gebelik yashadim bu ay cok umitliydim Ama bugun adet oldum inshallah mayis ayi kismetse insAllah Allah beni yeniden sevindirir bu sefer sag salim kucagima alirim.Allah butun istiyenlere versin InsAllah

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cok gecmis olsun allah sabir versin dilerim tez zamanda rabbim yeni bir evlatla mujdeler seni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin arkadaslar.bende mayista mucdeli haberi dort gozle bekleyenlerdenim..adet olmam gereken gun bugun cok sukur olmadim..dun dayanamayip test yaptim negatifti sabah kalkip tekrar teste bakinca 2. Cizfi az da olsa cikmis..ne dusunmeliyim bilemedim..kan vermek isterdim ama mslesef bulundugum ilcede kandan bakilamiyo..boyle bisey yasayan oldu mu..rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu aya umudunu baglamis herkesi Rabbim sevindirsin bu mubarek aylarin yuzu hurmetine Allahim muradimizi versin hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallah.

Aminnn.. guzel dileklerin icin allah razi olsun Rabbim bu guzel gun bu guzel aylar hurmetine herkesin gonlunden geceni nasip eylesin hakkimizda hayirli olani versin insallah..HErkese hayirli kandiller..

ben birsey sormak istiyorum kizlar ne olur fikir verin benim gunum yarin meraktan catliyorum adete yonelik hic bi belirtim yok bugun test yapsam silikte olsa belli olurmu acaba??

Gunaydin arkadaslar.bende mayista mucdeli haberi dort gozle bekleyenlerdenim..adet olmam gereken gun bugun cok sukur olmadim..dun dayanamayip test yaptim negatifti sabah kalkip tekrar teste bakinca 2. Cizfi az da olsa cikmis..ne dusunmeliyim bilemedim..kan vermek isterdim ama mslesef bulundugum ilcede kandan bakilamiyo..boyle bisey yasayan oldu mu..rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bi test daha yapsana

Gunaydin arkadaslar.bende mayista mucdeli haberi dort gozle bekleyenlerdenim..adet olmam gereken gun bugun cok sukur olmadim..dun dayanamayip test yaptim negatifti sabah kalkip tekrar teste bakinca 2. Cizfi az da olsa cikmis..ne dusunmeliyim bilemedim..kan vermek isterdim ama mslesef bulundugum ilcede kandan bakilamiyo..boyle bisey yasayan oldu mu..rabbim isteyen herkese nasip etsin

gunaydin insallah hamiesindir ama belli bi sureden sonra o testlerin gecerligi olmuyor diye biliyorum bence bi test daha yap bugun aynisi olursa hamilesin insallahhh bu mubarek gun hurmetine rabbim yuzunu guldursun insallah..

ben birsey sormak istiyorum kizlar ne olur fikir verin benim gunum yarin meraktan catliyorum adete yonelik hic bi belirtim yok bugun test yapsam silikte olsa belli olurmu acaba??

Test yapsana

bence şimdi bi test daha yap en azından silikte olsa çıkar

Back