- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.021
Nasıl ya kan testi hemen çıkmazkisıkma canın kırmızıları görene kadar umut vardır canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar nasılsınızzz Cuma 9:30 a randevu aldık bize dua edin lütfen sorun olmasın görelim keseciğimiziii
Dualarim seninle kuzucum insallah goruceksin heycan yok
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Mayıs ayı hepimizin ayı olsun insallahbenim ayım olmalı ki evliligimizin birinci yıldönümünde hediye olarak gelsin bebisim benim tahmini tarihim 24 mayıs
benimde öle 1. yıldönümüm olucak inşallah 19 mayısda ve bu ay bende çok umutluyum bugun hsg flimimide çektirdim allaha şükür bı sıkıntıda çıkmadı bütün kontrollerimiz bitti rahatladık artık allahtan :79:
acımadı mı rahım filmi:18:
anammm iyi dayanmıssın walla. Bana lazım olurda bayıltın beni dicem.Masallah sana dayanıklı hatunnacayip bi karın ağrısı oluyo adet ağrısı gibi ama daha şiddetli bide birden giriyo ağrı ağladım yapılırkenama geçti bide kanamam oldu ama o normalmi acaba verdikleri sıvıda bakır kırmızı gibiydi galba ama baya kan geldi eve gelince
Nerdesin canimmmmm bende geldim araniza gecen nisanda beraberdik yedik kirmizi karti hayirlisi artik
Ya bu arada adetime 4 gün var.kan testinde çıkmamış olma ihtimali var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya bu arada adetime 4 gün var.kan testinde çıkmamış olma ihtimali var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen bebeğm inşallah bu ay kırmıZılar olmaz amin :)
bazen geç döllenme sebebiyle çıkmadığı oluyor keşke 2 gn sonra idrar testini tekrar yapıp öyle kan verseydin ama adet gecikmesi yaşarsan tekrarlarsın artık
Cnm sendee iki ihtimalin günlerinide değerlendir 30ve 33 olarak
öyle yapıyım o zaman gün aşırı adete yakın bir döneme kadar devam edeyim
anammm iyi dayanmıssın walla. Bana lazım olurda bayıltın beni dicem.Masallah sana dayanıklı hatunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?