• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kizlaaar yardım
Test mi hatali yoksa hamile olma ihtimalim var mi?
Önce tek cizgiyi gorunce atmistim bugun bi baktim böyle. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm testlerin uzerinde 30 dk dan sonra okuma yapmayınız yazıyor ztn ve cizgiler kaymış sanırım hevesiini kırmak istemem ama cokta fazla umıtlenme derim bitane dha yap yada kan testi ver ama inşallaaah hamilesindir en içten duygularımla söylyrm :)))

Kizlaaar yardım

canım sonradan çıkan 2. çizgiyi sakın önemseme benim geçen ve bu ay aynı şey başıma geldi ve sonuçta hamile değilim

Kizlaaar yardım

:44::44::44: bu nasıl olmuş ya t yazan yer koyu çıkarsa hamilesindir ama bu kaymış galiba . hiç daha önce böle bişey görmedim ilginç :53:

Kizlaaar yardım

annemm bildiğin hamişsin sen ucuz testlerde o belirleyici cubuk saga sola kayabiliyor darısı başımıza artık.

arkadaslr bugun adetimin 15. gunu ama hala adet olmadım 11.gün kan testi yaptrdım 0.32 çıktı göğüslerm 15 gündür felaket acıyo ama hala adet olmadım olcak gibide bi belirti yok çıldırmak uzereyim neyapmalıyım hamile olma ihtimalim varmı sizce

Benim de altıncı gün aynı durumdayim kan testi yaptırmadim daha da gerçi. Bir doktora git istersen canım

Kizlar benden umudu kesin bu ay :( az once dayanamadim bi test daha yaptim, tamamen negatif. Yarinki kan testi sonucumdan da umudumu yitirdim artik :( depresyona girdim yahu :(

Dur canım önce bir sonucunu al bakalım

kızlar bir sorum olacaktı ben normalde 29-30 günde bir adet görürüm ilk defa bu ay 7 gün gecikti yani 37. gün adet gördüm şimdi ben yumurtlama gününü yine 30 gün üzerinden mi hesaplıycam nette hesapladığım zaman gecikme olduğu için adet siklusunuz 33 gün diyor ve ona göre hesaplama yapıyor kafam çok karıştı:18:

Bi dahaki ay olsa daha iyi benim için aslında o yüzden çok uzulmedim ama test sonucu beklemek ne zormuş ya ilk kez yaptırdım beklerken dokuz dogurdum resmen Allah bebeği olmayanlara sabır versin. ..

Bi dahaki ay olsa daha iyi benim için aslında o yüzden çok uzulmedim ama test sonucu beklemek ne zormuş ya ilk kez yaptırdım beklerken dokuz dogurdum resmen Allah bebeği olmayanlara sabır versin. ..

canım üzülme hakkında hayırlısı olsun o test sonucu çok ilginçti zaten sonradan çıkan çizgilerede güvenme bir dahaki ay inşallah bebişin seninle olur...

Back