• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

arkadaslr bugun adetimin 15. gunu ama hala adet olmadım 11.gün kan testi yaptrdım 0.32 çıktı göğüslerm 15 gündür felaket acıyo ama hala adet olmadım olcak gibide bi belirti yok çıldırmak uzereyim neyapmalıyım hamile olma ihtimalim varmı sizce
Canım inşallah hamilesindir. Bir kan testi daha yaptır bugünlerde. Rabbim gönlüne göre versin.
Kizlar benden umudu kesin bu ay :( az once dayanamadim bi test daha yaptim, tamamen negatif. Yarinki kan testi sonucumdan da umudumu yitirdim artik :( depresyona girdim yahu :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Depresyon bunalım yok kızlar. Rabbim bizden daha iyisini bbiliyor. Umutsuzluğa kapılmayalım bol bol dua edelim.

Canım inşallah hamilesindir. Bir kan testi daha yaptır bugünlerde. Rabbim gönlüne göre versin.

Depresyon bunalım yok kızlar. Rabbim bizden daha iyisini bbiliyor. Umutsuzluğa kapılmayalım bol bol dua edelim.
Canim ben su ovulasyon test inden aldim bilgisi olan varmi gecen ay catlatma ignesi vuruldum bu ay ovulasyon testi ni deneyecegim

günaydın kıazlar..Son iki günn resmen dkikaları sayıyorum adet olacağıma dair hiç bir belirtim yok bu ay aşırı derecede yorgunluk,uyku hali ara ara mide bulantısı ve gaz sorunu var Rabbim hayırlısını versin inş.Hamileyimdir.İnş. bu yaşadıklarım psikolojik değildir.yarın bi test yapsammı acaba çıkarmı ki ama o tek çizgiyide görmek istemiyorummm her dakika aklımda düşünmemeye çalışıyorum olmuyor:31::31::31:

29 yasinda evet hic ama hic cabalamiyo kiz ben bazen diorum ya tek kisi mucadele ediorum oyle olurmu sorarim sana

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Gunaydin kuzum erkekler bi acayip zaten ever kotu kokuo ama bnm esim burnunu kapadi icti icmek istedikten sonra icer yaniii kuzucuk

Kizlar merhaba bende 11aydan beri hamile olmayi istiyorum ama olmuyor, ama martin 2sinde son adet tarihim hala gelen giden yok 2ay olmak uzere ama testlerimde negatif doktorda beklememi soyledi :(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlaaar yardım
Test mi hatali yoksa hamile olma ihtimalim var mi?
Önce tek cizgiyi gorunce atmistim bugun bi baktim böyle. ..

Eklentiler

• $1398839761943.jpg
    $1398839761943.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 43
Gerçekten mi?
Heveslenmek istemiyorum hemen ya bugün kan testi yaptirayim bari...
Çünkü ikinci çizgi çok saçma bi yerde çıkmış

Kizlaaar yardım

Senin gibi sonradan bakip 2nji cizgiyi goren cok hamile kadin var

Gerçekten mi?
Heveslenmek istemiyorum hemen ya bugün kan testi yaptirayim bari...
Çünkü ikinci çizgi çok saçma bi yerde çıkmış

Evet canim kan testi daha guvenilir ama senin gibi sonradan 2nji cizgiyi gorenlerde cok var

Kizlaaar yardım

canım umarım hamilesindir test varsa tekrarla ama şöyle birşey var senin çift çizgi test aralığının dışında çıkmış sağda çıkması gerekirdi diye düşünüyorum...aklına takılmasın hemen kan testi yaptır canım

Back