• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Benim catlama problemim var...bu ay ilkkez gogus uclarim yandi acidi yogun bir sekilde e r gun akintim yumurta aki gibi geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mnspapatya arkadasim kullandi eczaneden alip o ay gebe kaldi

Bilemiorm canim.ama sut hormonu icin ve sadece icinde 8 adet var ve her gun icilmior sut hormonlarnn dusuk olmasi sorun olmasn die dedim yoksa sen bilirsn beninki sadece bir tavsiye

Hahahah bende bende cook calisicam bi bitse yafff

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kızlar ben hiç çalışmıyorum saldim valla bu ay zaten babaannem var nasıl calisim ama umutlanmim diye sayfaya bile girmiyorum

kızlar ben hiç çalışmıyorum saldim valla bu ay zaten babaannem var nasıl calisim ama umutlanmim diye sayfaya bile girmiyorum

Calis canim alla alla ortanizdami yatio sanki keske odada dus olaydi benim gibi ben rahatim kim gelirse gelsin tinn :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Gelecegin guzel anneleriiiii. Kan testimin sonucu négatif cikti. Bizim bebis subat 2015'e kaydi.

Son düzenleme:
Forumda gezinirken konu dikkatimi cekti.Bende bu ay bebek istiyorum insallah.Subat ayinda dusuk yapmistim artik yasak bitti ve bakalim hayirlisi :)

Ben isi saglam tuttum ama umudum yok iste catlama problemi dolayisiyla sikinti yasayan varmi hanimlar

Back