• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Dualarim seninle kuzucum insallah goruceksin heycan yok

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

İnşallah kuzummmm Allah razı olsun Rabbim ne muradın varsa versin mübarek günlerde öğrendim kuzumu cuma günü, kutlu doğum dönemi ve şimdide yine cuma günü ve üç ayların başlangıcında 3. gününde Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah eli ayağı düzgün evlatlarımız olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

Merhabalar ben siteye yeni kayit oldum yardımlarınıza ihtiyacım var4 aylik evliyim 1 aydir deniyoruz 5 nisanda adet oldum en son edet ime 2 gün var 28 nisanda kan tahlili yaptim asiri derece migde bulantisi ve halsizlik vardi doktor var ve ya yok demek icin cok erken dedi. 28 nisan gecesi kasik bacak bel agrisindan uyuyamadim 29 nisan butun gün uyudum migde bulantimdan en son iliski günümüz 25 nisan hala hamile kalma ihtimalim var mi gec döllenme olabilir mi lütfen yardım edin :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mayıs ayı hepimizin ayı olsun insallah :49: benim ayım olmalı ki evliligimizin birinci yıldönümünde hediye olarak gelsin bebisim ;) benim tahmini tarihim 24 mayıs

benimde öle 1. yıldönümüm olucak inşallah 19 mayısda ve bu ay bende çok umutluyum bugun hsg flimimide çektirdim allaha şükür bı sıkıntıda çıkmadı bütün kontrollerimiz bitti rahatladık artık allahtan :79:

Arkadaşlar en son 1nisanda adet oldum adetlerinde 28 günde olur.ama bugün daha olmadım idrar testi de negatif.klomen kullandım bu ay acaba o gecikme yapar mi.bir de test erken çıkarmaya bilir mi.boşuna umitlenmeyeyim dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

acayip bi karın ağrısı oluyo adet ağrısı gibi ama daha şiddetli bide birden giriyo ağrı ağladım yapılırken :5: ama geçti bide kanamam oldu ama o normalmi acaba verdikleri sıvıda bakır kırmızı gibiydi galba ama baya kan geldi eve gelince
anammm iyi dayanmıssın walla. Bana lazım olurda bayıltın beni dicem.Masallah sana dayanıklı hatunn:15:

Kızlar incir kürünü kullanan oldu mu aranızda?ben iki aydır prolaktin tedavisi görüyordum.ama dün doktorum ilacı bırakabilirsin düşmüş dedi.ya incir kürüne başlamak istiyorum da korkuyorum prolaktini de yükseltir diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anammm iyi dayanmıssın walla. Bana lazım olurda bayıltın beni dicem.Masallah sana dayanıklı hatunn:15:

yok canım ya o kadarda gerek yok bayıltılmaya dayanırsın yaptırsan inşallah gerekmez tabide bende çok dayanıksızımdır iğne bile asla olmam ama mecbur katlanıcaz hadi bu bişey değil doğum anını düşün bunlar hiç bişey

Back