• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızlar incir kürünü kullanan oldu mu aranızda?ben iki aydır prolaktin tedavisi görüyordum.ama dün doktorum ilacı bırakabilirsin düşmüş dedi.ya incir kürüne başlamak istiyorum da korkuyorum prolaktini de yükseltir diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bn ilk defa dün pişrdm bu gn içcem bklm :)

Cnm bn ilk defa dün pişrdm bu gn içcem bklm :)

Ya bende dün saraçoğlunda dinledim ama prolaktinden korkuyorum.prolaktin süt hormonu olduğu için lohusalarda bol süt de yapıyormuş.ondan yükselir diye korkuyorum

yok canım ya o kadarda gerek yok bayıltılmaya dayanırsın yaptırsan inşallah gerekmez tabide bende çok dayanıksızımdır iğne bile asla olmam ama mecbur katlanıcaz hadi bu bişey değil doğum anını düşün bunlar hiç bişey

onda da bayıltın dicem kiiiii:27::27::27:.
ben herşeye dayanırım ama alt takım söz konusu olunca:17::17::17::17:

Siz caliscam dedikce bende heves ediom ne hevesiyse artik tovbee estagfirullah. :D:D:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen şurda dur bakayım ne hevesiymiş öyle:20: bu dönemlerde belli bir süre ilişkiye girme çünkü bu dönemlerde ilişki sonrası pembe akıntı fln gelebiliyor insanda tedirgin oluyo biraz sabret yani:}

sen şurda dur bakayım ne hevesiymiş öyle:20: bu dönemlerde belli bir süre ilişkiye girme çünkü bu dönemlerde ilişki sonrası pembe akıntı fln gelebiliyor insanda tedirgin oluyo biraz sabret yani:}

Yok yawww bize 10 ay en az yasak dayansin adam kizanim bananee doktorumde kesinlikle yasak dedi cocuk istemekle olmuo sabir lazimm :D:D:D:D:D

Kizlar malatya pazarinda bi macun varmis yumurtlama be yumurta kalitesini arttiriyormus ben eger 11inde adet olursam alacagim

Birde dostineks varmis kullananlar ardindan gebe kaliyormus hmn adet olursam kullanicam kizim kardes istiyor cnk 😊 folik asidede basliycam bugun tam gaz hazirliklar var bende birde ovulasyon testi kullanacagim bakalim...

Kirmizilar geldi malesef T_T :-( umutlar mayisa artik su keci boynuzunu bende esime baslayayim

Birde dostineks varmis kullananlar ardindan gebe kaliyormus hmn adet olursam kullanicam kizim kardes istiyor cnk 😊 folik asidede basliycam bugun tam gaz hazirliklar var bende birde ovulasyon testi kullanacagim bakalim...

Dostinex prolaktn icin ama canim bilmeden kullanma doktora dansmadn yani kas yaparken goz.cikarmayasin sakin

Back