- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Eki Görüntüle 1093142 kızlar benim konuma kimse cevap yazmıyorr bakmıyor bile burdan sorayım iyisi mi ben,meraktan ölmektenseeeee
erken gebelik testi yaptım az önce sonuç bu adetime de 5 gün var testin üzerinde 4 gün öncesini gösterir diyor ????
Aaaa hamilesin cok buyuk ihtimalle. Benim bundan cok daha silik cikti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bnde baktım dedğine ama önemli bi kist değil sanırım yada inşallah kötü değildirr.:44:
amin inşallah bende senin gibi güzel bir sonuçla dönerimmmm :)) zaten ilk iki sorunlu ve sonlanan hamileliğimden sonra heralde artık kimse beni yerimden hareket ettiremezp
benim daha adetime 12 gün var ama sürekli tuvalete gidiyorum ve kasıklarım ağrıo test yaptırmak için erken mi sizce?
Pekim kuzum o joleyi yakalayabilirm insallahh
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bu sabah icmedi mikrop aaksmlri icmek istiyomus beyfendi
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
sonuç olarak hamilesin ama dimi ????? lütfen bende öyle olayım lütfeen
Ne kadarlik hamilesin canim?
kan da çıkar diye düşünüyorum eğer varsa hamilelikkk... ama çok az daha sabretsen bi hafta kadar ? Daha net olur herşey
Canim valla cuma tam ogrencem ama iliskiden sonrasi deglde adet zmanindan itivarn sayiliorma eger oleyse 4 hafta bir gunluk ama iliskidense 20 gunluk falan kan.degerim pazar gunu 980 di ondansa anliyorlarms ama bilmyrm
Kizlar ben testin fotosunu cektim à ma fotoda belli olmuyor cok ama cok silik. Supheye dustum simdi. Acaba etiketin altindaki standart bir cizgi var da ben onu mû goruyorum
evet zararı yokmuş ama adeti geciktiriyormuş işte
Gorebiliyor musunuz?
beyaz gibi olan mı
Gorebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?