- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Himmmm sen durmadan calis kuzummm o zaman ama en cok 12 ve 16 arasi calissss
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm yumurtlama olduktan 12-36 st sonra catlama oluyor yumurta catladigi an döllenme oluyor
Acile git hastahaneye ilac kullanicam de gunum gecti de gebelik testi yaptim silik cikti kanla emin olmak istiyorum de canim eger cok istiyosan hastahanede yakinsa tabi
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Peki kuzum
Catliooo spermcikk uzun bir yoldan sonra catlayan yumurtaya buyuk bir atakla israrla girior en kuvvetli olan girisi tamamlio anlayacagin sampiyon sprermcik orda dollenior sonra
Benm 33 günde oluyor 19, günde görmüstüm 2. cizgiyi canm
arabam olsa çoktan bütün kanımı vermiştim ama evimizin bulunduğu yer ters hastaneye polikliniğe falan. Ne yazıkki yarına kaldıı ama beni çok umutlandırdınız inşalllah hamileyimdirrrne güzel olur amaaaaa ayyyyy
Canm yumurtlama olduktan 12-36 st sonra catlama oluyor yumurta catladigi an döllenme oluyor
Catliooo spermcikk uzun bir yoldan sonra catlayan yumurtaya buyuk bir atakla israrla girior en kuvvetli olan girisi tamamlio anlayacagin sampiyon sprermcik orda dollenior sonra
Tabi sperm ulasabilirse dollenior canim yoksa catlayan yumurta dollenmeyince adet olaylari baslior ben birkac video izledm bunla alakali da oleydi yani
mnspapatya su renginde seffaf uzayan sümüksü akıntı geldgnde yumurta çatlamış mı oluyo ? bu belirtiden snra mı gün asırı olması gerekiyo ?
arabam olsa çoktan bütün kanımı vermiştim ama evimizin bulunduğu yer ters hastaneye polikliniğe falan. Ne yazıkki yarına kaldıı ama beni çok umutlandırdınız inşalllah hamileyimdirrrne güzel olur amaaaaa ayyyyy
Sakin ol bebis varsa die dikkat ettt kuzum bende korkudan yaptiramamstm testi ama bak hamisim cok sukurr Rabbime darisi hepinizin basinaa
:):):):):):) anlatisa bak ya yerim seni bennn :)
Tabi 16 da birakma ama ozellikle bole jole gibi parcacik gelio ya o gunu iyi sekilde degerlendir kesinlikle ertesi gunude
Onun icin hazirda orada sampiyon spermlerin olmasi gerekiyo :)
Insallah canim bu teste gore hamissin silik cizgi kolay kolay cikmazkii
Iste kocaya ver kecii boynuzu yesin icsinn gelsin sampiyonlarrrr wuuuuuuuu
Ne kadarlik hamilesin canim?Sna umut olsn die soluorum canim bende pkoluym ilk ayki denememdr hamis kaldim hamileym suam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?