Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kizlar sizceeee :what::what::what::what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401218630824.jpg
    $1401218630824.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 52
Canm kotubi haber 1 st sonra cikti ama gecen aylarda hic cikmazdi :-(

Sen ne diosun ben bugun artik cok sivi almama bagliyorum idrar testi yaptim negatif bi ara cizgi geldi gitti yani bu ciktiysa vardir bisi yarin dr gidiyosun test yaptiriyosun bat kacti

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kizlarrrrr betahcg degerim 118.4 ciktii szce nasilll ???? Reglim 3 gun gecikti daha...????? Kimyasal olabilir dediler cok korkuyorummm ....

Iyi tatlim benim bugun regli gunum 77.1 cikti ondan once pazar 29 du onu artisa gore belirliyolar tatlim endiselenme rahak ol 2 gunluk peryot tahlili ihmal etme icini ferah tut dua et

Sen ne diosun ben bugun artik cok sivi almama bagliyorum idrar testi yaptim negatif bi ara cizgi geldi gitti yani bu ciktiysa vardir bisi yarin dr gidiyosun test yaptiriyosun bat kacti

3 Gun var bata canm

Yarin isteyim bakalim cesaret edebilirsem :-) ama bu silik sonradan cikan cizgiler mutlu ediyo beni

Ya kuzum yaptir ne kaybediceksinki tatlim en azindan icini kemiren duygularin biticek dimi ?

Iyi tatlim benim bugun regli gunum 77.1 cikti ondan once pazar 29 du onu artisa gore belirliyolar tatlim endiselenme rahak ol 2 gunluk peryot tahlili ihmal etme icini ferah tut dua et

Saoll cnm tesekkurlerr yani pozitf dimi benm deger bisey demedilr iki gune gel dediler endiselendm bnde :///

Saoll cnm tesekkurlerr yani pozitf dimi benm deger bisey demedilr iki gune gel dediler endiselendm bnde :///

Yok canim gusel degerin ya sen dua et bol bol canim benim iicin rahat olsun yani 2 gunde 1 kat kat artmasi onemli tatlim insallah o sekilde artar persembe yaptirican dimi bi daha cnm?

Back