Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Aminn kuzummmm Rabbim tez zamanda saglikla.kucagina.almayi nasip etsin evladini insallahh bazen farkinda olmadan icimizden gecirioruz bisiler kim bend olmuo dese yalan soler hepimiz ayni.korkuolari yasioruz ama insallah hersey en kisa zamanda yoluna gircek bebisin gobisine gelicek saglikla kucagina alcaksn insallahhh

İlgin için teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz.inş isteyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur...

Gunaydin canlar.. Eliften haber yok mu? Adetimin ustunden 4 gun gecti dun test sonucu negatif cikti ama benim kac gundur olan mide bulantim bu sabah da oldu kasik agrilarim da cabasi... bebis yok bari adet olsam ya artik :(

Kuzum pazardan sonra yine bugun az once kan verdim sonuc bekliyorum bakalim insallah yukselir diye benim akintim var hala bugun kirmizilar gelmedi insallah gelmeez gelince test yaptim ama idrara sikismamistim cok su ictigimden benimde negatif cikti bak o testlere guvenme burcununda hep negatifti idrara zaten gec gidiyo kan tahlili yaptir kuzum banada dua et iyi sonuclar aliyim yavrumm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kizlaarrr kizlaaaarrrr yine kan verdim bugun dua edin degerim gusel yukselmis olsunnn annisler ve annis adaylarii dualarinizi benden eksik etmeyiiinnnn opuyorum hepiniziiii

kızlar ben bu ay rahim filmi çektirdim ve filmden iki gün sonra yani adetimin 12. gününde ilişki oldu..ilişkinin üzerinden 11 gün sonra idrar testinde ikinci çizgi pembe bir şekilde çıktı...bu kadar erken çıkma ihtimali varmı hamile olabilirmiyim..adetime 5 gün var..

Merhaba canim.kiside.kisiye degisior bu durum ama cift cizgi kolay kolay cikmior bildigim.kdriyla yarin sabah ilk idrarinla tekrar dene istersen veya direk kan testine git canim

Merhaba arkadaşlar ben çalışıyorum ama aklımda burda:) bana bilditim geliyo konusmalarla ilgili üstüne tikliyorum sik kullananlarda yok diyo sizin tel ayarlari nasıl ne yapmam gerekiyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahim yaa sen ne tatlisinn yafff ogle yemegini yedin mi bebisler napiooo :)

Hee tabi yedim ne yemeği kızzzzzımmmm yemek yiebilene aşk olsun zatem iş yerindede yiemiyeceğım bir yemek var napcam bilmem acımdan zayıfladım kurudum :D iş yerinn yakındada düzgün yemek yapan yer yok aç kaldım anlayacağın gerçi açta değilim de neyse
:14:

Hee tabi yedim ne yemeği kızzzzzımmmm yemek yiebilene aşk olsun zatem iş yerindede yiemiyeceğım bir yemek var napcam bilmem acımdan zayıfladım kurudum :D iş yerinn yakındada düzgün yemek yapan yer yok aç kaldım anlayacağın gerçi açta değilim de neyse
:14:

Sana ne dedim ben yap gotur useniyon muu Allahimm kizdim sana coookkk kizdimmm hemdeeee gotureydin dunden kalan yemegi felan oglen surekli yemiyon tabi zayiflarsinnnnnnnn kizdimmmmmmmmm

Back