Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canlarım bugün kan verdim 111 çıktı değerim. perşembeye doktora gideceğim. inşallah hayırlısıyla devamı da gelir. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.
benim öğrenmem biraz tuhaf oldu. kanı verdim mesai saati bitimine yakındı. yarına öğrenirsiniz dedi görevli. sonra benim çakal kocam benden habersiz acile gidip öğrenmiş sonucu. eve geldi yüzünde acayip bir gülümseme var. hemen anladım. kaynım var kayınvalidem var yanımızda. kaş göz işaretiyle anlattı bana. yani anlayacağınız kocacım sürpriz yaptı bana. darısı isteyen herkese olsun inşaallah.

Ayyyy canim cok sevindim, darisi bizim basimiza :49: insaallah. Dua et bizede😊 Esin cok guzel supriz yapmis sana☺ Sorunsuz bi hamilelik gecirirsin umarim ve Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder. Sen asilamayla mi hamile kaldin canim, belirtilerin nelerdi, kacinci gun test yaptin? Benimde asilamada 5. Gunum beklemek cok zor:18:

Son düzenleme:
canlarım bugün kan verdim 111 çıktı değerim. perşembeye doktora gideceğim. inşallah hayırlısıyla devamı da gelir. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.
benim öğrenmem biraz tuhaf oldu. kanı verdim mesai saati bitimine yakındı. yarına öğrenirsiniz dedi görevli. sonra benim çakal kocam benden habersiz acile gidip öğrenmiş sonucu. eve geldi yüzünde acayip bir gülümseme var. hemen anladım. kaynım var kayınvalidem var yanımızda. kaş göz işaretiyle anlattı bana. yani anlayacağınız kocacım sürpriz yaptı bana. darısı isteyen herkese olsun inşaallah.

Ayyy ne mutlu haberrr Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder insallahh Adet gununmuydu bugun canim ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

tebriklerrrrr canım. hayırlısı olsun :16::16::16:

kızlar iyi akşamlar. ben bu ay klomen+çatlama iğnesiyle beraber incir kürü yaptım. 21 gün yaptım 7 gün arada bugün bitiyor. ama hala regli olmadım. yinede ikinci 21 güne başlamalı mıyım? lütfen yardımcı olabilir misiniz?

kızlar iyi akşamlar. ben bu ay klomen+çatlama iğnesiyle beraber incir kürü yaptım. 21 gün yaptım 7 gün arada bugün bitiyor. ama hala regli olmadım. yinede ikinci 21 güne başlamalı mıyım? lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Kuzum hic bilmiyorum incir kuru nasil ne sekilde yapilmali kusura bakma cnm :(

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

biliyorum çok zor ama demekki sagliksizmis nasıl anladın düştüğünü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm ya lekelenme vardi bende bi hafta surdu snradan sanciyla uyandm sabahn sekizinde oglene kadar cok fena bi sanci yasadim adetlerm sancli olurdu ama bu kadar olmuyodu esimle piknige gtmstik yuzum gzum bembeyaz oldu basamiodum yere piknkten geri donduk yani artk o derece eve gelip yattim ..bn adet oldum diye uzuldum zaten lekelenmeyi yerlesme kanamasina yormustum kndimce bes alti saat falan sanci oldu snrada damla damla geldi snra buyuk bi parca dustu. Baya bi ama hatta esime cagrdim.agri falan kesildi bi dahada agrimadi .. bn dikkatsiz oldm ev tasiyodum o sira sanrm agr falan kaldirdim ck yeni olmali oyle dusundum :((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biliyomusunuz sanki hamile kalacaginiz ay insanin icine doguyor hadi insallah olur ben subatda olucak diye hiss etdim her adet olucakmis gibi o gunde 14subat tam adetim gunu agrilarim basladi ve bitdi dedim kirmizilar gelicek ama gelmedi o kadar agladimki yine olmadi diye ama o gun hic bi sey olmadi ertesi gun yine olmadi yine ve sukurler olsun artik 3aylik yada 3.5 hamisim kizlar olucak umudunuzu kayb etmeyin

Kızlar dün hormon sonuçlarım çıktı...prolaktin düşmüş ama dostinexe devam etmem gerekiyormuş adenomun küçülmesi için.ayrıca hashimoto hastasıymışım ki bunu ilk defa duydum tiroit bezimde iltihap varmış.kadın doğum doktorum korkuttu baya acil endokrine gittim.o da önemli değil o dönem dönem çıkabilir dedi.bu hormonlardan iyice kafam karıştı ya :( bu 3. ay denemem olucak ama iyice kafam karıştı :(

Kızlar dün hormon sonuçlarım çıktı...prolaktin düşmüş ama dostinexe devam etmem gerekiyormuş adenomun küçülmesi için.ayrıca hashimoto hastasıymışım ki bunu ilk defa duydum tiroit bezimde iltihap varmış.kadın doğum doktorum korkuttu baya acil endokrine gittim.o da önemli değil o dönem dönem çıkabilir dedi.bu hormonlardan iyice kafam karıştı ya :( bu 3. ay denemem olucak ama iyice kafam karıştı :(

Merhaba canim bende ilk.kez duydum bunu ama bak donem.donem olabilir demisler sakin kafana takma lutfen ee bak daha 3. Ay herseyin bir zamani var Rabbim zamanini yazdi tatlim

Merhaba canim bende ilk.kez duydum bunu ama bak donem.donem olabilir demisler sakin kafana takma lutfen ee bak daha 3. Ay herseyin bir zamani var Rabbim zamanini yazdi tatlim

Öyle tabi canım da her gittiğimde nir hormon sıkıntısı yaşıyorum o yüzden canım sıkıldı artık.bir problem olsa ona göre sadece ona yoğunlaşırdım ama sürekli bişi çıkıyo :( birde kadın doğumvum çok bilgili değil sanırım korkuttu beni acil endokrine git dedi.o yüzden iyice korkmuştum ama önemli değilmiş dönemselmiş.o yüzden artık başka doktora gidicem

Öyle tabi canım da her gittiğimde nir hormon sıkıntısı yaşıyorum o yüzden canım sıkıldı artık.bir problem olsa ona göre sadece ona yoğunlaşırdım ama sürekli bişi çıkıyo :( birde kadın doğumvum çok bilgili değil sanırım korkuttu beni acil endokrine git dedi.o yüzden iyice korkmuştum ama önemli değilmiş dönemselmiş.o yüzden artık başka doktora gidicem

Doktor cok onemli canim oncelikle senn o doktora guvenmen lazim seni rahatlatlasi lazim korkutmaktan cok benmde cok sorun oluordu korkuordum ama bak cok.sukur Rabbime sigindim hamisim ikizlerime sen isyan etme herseyn zamani var die dusun tatlim insallah en hayirli zamanda gelir bebisin saglikla

Doktor cok onemli canim oncelikle senn o doktora guvenmen lazim seni rahatlatlasi lazim korkutmaktan cok benmde cok sorun oluordu korkuordum ama bak cok.sukur Rabbime sigindim hamisim ikizlerime sen isyan etme herseyn zamani var die dusun tatlim insallah en hayirli zamanda gelir bebisin saglikla

İnş canım ya inş bende senin gibi kavuşurum bebeğime.asla Rabbime isyan etmiyorum.ama bazen bir günah mı işledim de Rabbim beni sınıyo diye düşünüyorum ve korkuyorum o kadar.bir günahım varsa da Rabbim inş affeder beni de evlat sevgisiyle sınamaz beni inş

Gunaydin canlar.. Eliften haber yok mu? Adetimin ustunden 4 gun gecti dun test sonucu negatif cikti ama benim kac gundur olan mide bulantim bu sabah da oldu kasik agrilarim da cabasi... bebis yok bari adet olsam ya artik :(

İnş canım ya inş bende senin gibi kavuşurum bebeğime.asla Rabbime isyan etmiyorum.ama bazen bir günah mı işledim de Rabbim beni sınıyo diye düşünüyorum ve korkuyorum o kadar.bir günahım varsa da Rabbim inş affeder beni de evlat sevgisiyle sınamaz beni inş

Aminn kuzummmm Rabbim tez zamanda saglikla.kucagina.almayi nasip etsin evladini insallahh bazen farkinda olmadan icimizden gecirioruz bisiler kim bend olmuo dese yalan soler hepimiz ayni.korkuolari yasioruz ama insallah hersey en kisa zamanda yoluna gircek bebisin gobisine gelicek saglikla kucagina alcaksn insallahhh

kızlar ben bu ay rahim filmi çektirdim ve filmden iki gün sonra yani adetimin 12. gününde ilişki oldu..ilişkinin üzerinden 11 gün sonra idrar testinde ikinci çizgi pembe bir şekilde çıktı...bu kadar erken çıkma ihtimali varmı hamile olabilirmiyim..adetime 5 gün var..

Back