Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Hepiniz duamdaydiniz inşallah kabul olur da hayirlisiyla hamile kalırız.hamile olanlarda hayirlisiyla kucaklarina alırlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallahh bitanem yarin dr gidicem bakalim ne diyecek heycanla bekliyorummm :) bebegim bana gelsin ttutunsun diye dua ediyorum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Merhaba bayanlar
Benim batim bugun. Cums gunu test yaptim ikinci cizgi silik cikti. Cumartesi gunu kan tahlili yaptirdim deger 86 cikti. Gorulen o ki hamileyim. Ama bir arkadasim kaninda kesin olmadigini bu degerin artmama durumunda hamileligin gerceklesmeyebilecegini soyledi. Basina boyle bir durum gelen var mi?

kıslar tahlil yaptırmadım ama testte çok net çift çizgi çıktı dün adet günümdü olmadım sanırım hamileyim..

Amin canım inş hayırlı ve kısa zamanda gelsin sağlıkla ve neşeyle gelsin bebişlerimiz inş bak hiç belli olmaz bi bakmışsın sende hamişsin :)

o gün oldu bitti kuzum cok şükür iym sende de vardı bebis değil mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohh çok iyi olmuş durması bende yok canım belkide oldu tutunamadı bir gün kanamam oldu durdu belkide hiç olmadı hormonlarım blu çağında şuan kuduruyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…