- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.301
Hepiniz duamdaydiniz inşallah kabul olur da hayirlisiyla hamile kalırız.hamile olanlarda hayirlisiyla kucaklarina alırlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirli olsun canim ben sana dedim sen geç yumurtladin keşke ilk testi yaptirmasaydin canin sikilmazdi bat günü zaten normal değer yüz civari oluyomus o yüzden normaldir herhalde degerin
Ben de geldim kızlar. İdrar testi yaptım ilki silik çıktı. 3 gün sonra çizgi belirgindi. PoZitifti. Bu hafta için doktora randevu alıcam. Hepimizin Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim güldürdn beni sen çok yasa emi:))çok haklisin ama ne bileyim içime bir karamsarlık çöktü. Yoruldum ve bunaldim.adet belirtilerim de maşallah aldı başını gidiyor alınganlık ve karamsarlık da bunlardan biri)inşallah su mübarek günde sularımız kabul olur da hepimiz hayirlisiyla hamile kalırız.hamile olanlar da bebeklerini kulaklarına alırlar.iyi ki varsin
o gün oldu bitti kuzum cok şükür iym sende de vardı bebis değil mi
he vallabakalım buay kısmetse
topigi açan hamile kalıyo kim açıcak
o topiğe gelin ben çoktan geçtim bile orayabebeğim nickli kişi açtı :)
o topiğe gelin ben çoktan geçtim bile oraya
siz yazışmaya başlayın canım öteki ay da biz gelicez inşallah :)hamsler bende açtım topik ama gelmediniz
Insallahh bitanem yarin dr gidicem bakalim ne diyecek heycanla bekliyorummm :) bebegim bana gelsin ttutunsun diye dua ediyorum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Merhaba bayanlar
Benim batim bugun. Cums gunu test yaptim ikinci cizgi silik cikti. Cumartesi gunu kan tahlili yaptirdim deger 86 cikti. Gorulen o ki hamileyim. Ama bir arkadasim kaninda kesin olmadigini bu degerin artmama durumunda hamileligin gerceklesmeyebilecegini soyledi. Basina boyle bir durum gelen var mi?[/QUOTE
canımm arkadaşın doğru sölüyor lakin böle şeyler düşünme hamilesin işte onu düşün ya bu insanlarda ne çok şey biliyor beeee insan moral vereceğine ilk söledikleri şeye bak takma sen salla gitsin
Gunaydin kizlarr. Nasilsiniz
kıslar tahlil yaptırmadım ama testte çok net çift çizgi çıktı dün adet günümdü olmadım sanırım hamileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?