Benim hamile kaldığım ay öğlen pik gördüm akşama çatladı ondan korkum heraldeBende fufucum gibi düşünüyorum canım, çatlasa bile hazırda sperm olmuş olur ki çatlamıyorda. Zaten pazartesi olmuş bence bugün tam zamanı![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hamile kaldığım ay öğlen pik gördüm akşama çatladı ondan korkum heraldeBende fufucum gibi düşünüyorum canım, çatlasa bile hazırda sperm olmuş olur ki çatlamıyorda. Zaten pazartesi olmuş bence bugün tam zamanı![]()
Ama evet tamam oy birliği ile bugün ilişki sonrasına bakacağız pik görünce inşallahBende fufucum gibi düşünüyorum canım, çatlasa bile hazırda sperm olmuş olur ki çatlamıyorda. Zaten pazartesi olmuş bence bugün tam zamanı![]()
Öyleyse bile daha iyi spermler hazırolda beklemiş olacakBenim hamile kaldığım ay öğlen pik gördüm akşama çatladı ondan korkum heraldebenimkiler biraz aceleci sanırım biraz bekleyin bi durun yok
![]()
kızlara katılıyorum değerlendirinKızlar benim ovülasyon şu an böyle en son pazartesi ilişki olmuştu yarını beklesem mi ilişki için bugün boş geçirmesem mi bilemedim böyle çok planlı gitmek iyi değil ama yarın pik olursa yarını boş geçmek istemiyorumkararsız kaldım ama çok da bekleyince spermler bayatlıyormuş
sizce ne yapayım ?
fufucum
Tmd2020
FireflyDream
Berceste3
bide sabaha karşı deneyinAma evet tamam oy birliği ile bugün ilişki sonrasına bakacağız pik görünce inşallah![]()
Heheh mantıklıÖyleyse bile daha iyi spermler hazırolda beklemiş olacak![]()
Evet ya zaten hava soğuk buz gibi bi de sürekli sürekli banyo insanda gerçekten hal kalmıyorkızlara katılıyorum değerlendirin
çatlamadan sonra hal kalmıyor, biz çatlamadan sonrakileri öyle üst üste filan değerlendiremedik
hal kalmadı artık
öncesi ,bugün yarın sizin için önemli
değerlendirin mutlaka
ay bide o varrrr. ben o dönem sinüzit olmuştum. hayırlısı olsun stres yapmayın kolaylıkla olsun inşallahEvet ya zaten hava soğuk buz gibi bi de sürekli sürekli banyo insanda gerçekten hal kalmıyorinşallah hayırlısı kolaylıkla nasip olur
![]()
Evet sabah saatlerini değerlendirmek daha iyi olabilirbide sabaha karşı deneyin
en verimli saatler sabah 5 gbiymiş
hem hızlılar hem dinlenmiş oluyorlarmuş
Siz de ovülasyon mu yapmıştınızay bide o varrrr. ben o dönem sinüzit olmuştum. hayırlısı olsun stres yapmayın kolaylıkla olsun inşallah![]()
evet yapmıştım :) düşükten sonra döndüm değişmişti 1 hafta geç yumurtlamıştım. iyi ki yapmışım yaniSiz de ovülasyon mu yapmıştınız
Evet ovülasyon takibi çok daha iyi oluyorevet yapmıştım :) düşükten sonra döndüm değişmişti 1 hafta geç yumurtlamıştım. iyi ki yapmışım yani
pikten önce perşembe değerlendirdim,Evet ovülasyon takibi çok daha iyi oluyorpeki pik görünce üst üste mü değerlendirdiniz siz de
Ben hiç bilmiyorum ya ovülasyon testi hayatımda kullanmadımKızlar benim ovülasyon şu an böyle en son pazartesi ilişki olmuştu yarını beklesem mi ilişki için bugün boş geçirmesem mi bilemedim böyle çok planlı gitmek iyi değil ama yarın pik olursa yarını boş geçmek istemiyorumkararsız kaldım ama çok da bekleyince spermler bayatlıyormuş
sizce ne yapayım ?
fufucum
Tmd2020
FireflyDream
Berceste3 Eki Görüntüle 3543585
Yaa maşallah o zaman üst üste tutuyormuşpikten önce perşembe değerlendirdim,
cuma günü pik oldu,
cumartesi sabahı değerlendirdik cumartesi çatlama oldu ,
cumartesi de tekrar değerlendirdik. sonra işte pilimiz bitti bıraktık
çatlamadan sonra 3 gün üst üste olmadı ama önceden başlamış olduk
yaa ben ilk gebeliğimde de kullanmıştımBen hiç bilmiyorum ya ovülasyon testi hayatımda kullanmadım![]()
inşallah yaa o yüzden sabah deneyin dedim. sabahları daha iyi oluyormuşYaa maşallah o zaman üst üste tutuyormuşben sperm hızı azalır işe yaramaz diye düşündüm üst üste olursa
hadi inşallah bu ay ben de işe yarar ya
kürtaj sonrası bir adet gördüm kadın doğuma gidip yumurtalıklarıma da baktırdım bir sorun yok dedi inşallah gelir bebiş
![]()
Tamam şartları zorlayacağız artıkinşallah yaa o yüzden sabah deneyin dedim. sabahları daha iyi oluyormuş![]()
Aaa siz de bir adet olup sonrasında hamile kaldınız dimiiiinşallah yaa o yüzden sabah deneyin dedim. sabahları daha iyi oluyormuş![]()