Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Bende fufucum gibi düşünüyorum canım, çatlasa bile hazırda sperm olmuş olur ki çatlamıyorda. Zaten pazartesi olmuş bence bugün tam zamanı 😍
Benim hamile kaldığım ay öğlen pik gördüm akşama çatladı ondan korkum heralde 😅 benimkiler biraz aceleci sanırım biraz bekleyin bi durun yok 😅😅

Kızlar benim ovülasyon şu an böyle en son pazartesi ilişki olmuştu yarını beklesem mi ilişki için bugün boş geçirmesem mi bilemedim böyle çok planlı gitmek iyi değil ama yarın pik olursa yarını boş geçmek istemiyorum 😔 kararsız kaldım ama çok da bekleyince spermler bayatlıyormuş 😅 sizce ne yapayım ? fufucum fufucum Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream Berceste3 Berceste3
kızlara katılıyorum değerlendirin
çatlamadan sonra hal kalmıyor, biz çatlamadan sonrakileri öyle üst üste filan değerlendiremedik
hal kalmadı artık
öncesi ,bugün yarın sizin için önemli
değerlendirin mutlaka

kızlara katılıyorum değerlendirin
çatlamadan sonra hal kalmıyor, biz çatlamadan sonrakileri öyle üst üste filan değerlendiremedik
hal kalmadı artık
öncesi ,bugün yarın sizin için önemli
değerlendirin mutlaka
Evet ya zaten hava soğuk buz gibi bi de sürekli sürekli banyo insanda gerçekten hal kalmıyor 😅 inşallah hayırlısı kolaylıkla nasip olur 🥰

Evet ya zaten hava soğuk buz gibi bi de sürekli sürekli banyo insanda gerçekten hal kalmıyor 😅 inşallah hayırlısı kolaylıkla nasip olur 🥰
ay bide o varrrr. ben o dönem sinüzit olmuştum. hayırlısı olsun stres yapmayın kolaylıkla olsun inşallah :emir_bebek:

Evet ovülasyon takibi çok daha iyi oluyor ☺️ peki pik görünce üst üste mü değerlendirdiniz siz de
pikten önce perşembe değerlendirdim,
cuma günü pik oldu,
cumartesi sabahı değerlendirdik cumartesi çatlama oldu ,
cumartesi de tekrar değerlendirdik. sonra işte pilimiz bitti bıraktık :D
çatlamadan sonra 3 gün üst üste olmadı ama önceden başlamış olduk

Kızlar benim ovülasyon şu an böyle en son pazartesi ilişki olmuştu yarını beklesem mi ilişki için bugün boş geçirmesem mi bilemedim böyle çok planlı gitmek iyi değil ama yarın pik olursa yarını boş geçmek istemiyorum 😔 kararsız kaldım ama çok da bekleyince spermler bayatlıyormuş 😅 sizce ne yapayım ? fufucum fufucum Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream Berceste3 Berceste3 Eki Görüntüle 3543585
Ben hiç bilmiyorum ya ovülasyon testi hayatımda kullanmadım 🥹

pikten önce perşembe değerlendirdim,
cuma günü pik oldu,
cumartesi sabahı değerlendirdik cumartesi çatlama oldu ,
cumartesi de tekrar değerlendirdik. sonra işte pilimiz bitti bıraktık :D
çatlamadan sonra 3 gün üst üste olmadı ama önceden başlamış olduk
Yaa maşallah o zaman üst üste tutuyormuş 😍 ben sperm hızı azalır işe yaramaz diye düşündüm üst üste olursa 😌 hadi inşallah bu ay ben de işe yarar ya 🥰🥰 kürtaj sonrası bir adet gördüm kadın doğuma gidip yumurtalıklarıma da baktırdım bir sorun yok dedi inşallah gelir bebiş 😍

Yaa maşallah o zaman üst üste tutuyormuş 😍 ben sperm hızı azalır işe yaramaz diye düşündüm üst üste olursa 😌 hadi inşallah bu ay ben de işe yarar ya 🥰🥰 kürtaj sonrası bir adet gördüm kadın doğuma gidip yumurtalıklarıma da baktırdım bir sorun yok dedi inşallah gelir bebiş 😍
inşallah yaa o yüzden sabah deneyin dedim. sabahları daha iyi oluyormuş :KK36:

Back