Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ay çok sevindim yeni topik açtım gel hadi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

he valla bakalım buay kısmetse

Evet bitanem Allahtan umidini hicc kesme rabbim hereyin iyisini bilir bende oyleydim bunalimlar karamsarliklar ama muibarek kandil gunu icime bir gunes dogduu umudunu kesme benim nisanda olmadi mayisa hazirlik yaptim dua ettim sukurler olsun insallah melegim geliyo sende oyle yap tedavi gormesen bile yumurtlama gununde yumoslarina baktir lutfen gelisimine felan tamam mi kuzum ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aman bizi birak kacin :-(

hıhhh bizde hazirana gideriz dışlayın bizi

kızlar olur mu hepimiz için o topik bu ay olmadı öbür aya sizde hamiş olursunuz inşallah rabbim arzuma sirineye hayırlı evlatlar nasip et onları evlat hasretiyle yakma hamile olan tüm kardeşlerimi de hayırlısıyla evladina kavustr bu hayr mübarek günde peygamber efendimizi araya koyarak istiyoruz rabbim bizi sensiz birakma senden başkasına muhtaç etme muhammet ümmetinin hakkında hayirlisini nasip et amin :)

Insalaahhhh bitanem insallahh butun dualarim benim bebisim tutunsun szinde olsun diye bitanemmmm

Aaaaaaa sunaaa baaakkk dislanma ne demek hihhh yokkk oyle biseyyy

amin kızlar inşallah Rabbim bu m übarek gecede dualarımızı kabul etsin

Amiiinnn :'(

Saol canım benim)

Hayirli olsun canim ben sana dedim sen geç yumurtladin keşke ilk testi yaptirmasaydin canin sikilmazdi bat günü zaten normal değer yüz civari oluyomus o yüzden normaldir herhalde degerin

Tamam canım edicem dua senin için de :) aminn.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…