Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

merhabalar arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun... yaa hemen konuya girmek istiyorum açıkçası ben normalde cuma günü adet olacaktım zaten 3-5 gündür bi baş dönmesi vardı cuma günü çok az bir leke geldi adet oldum sandım ama hala bekliyorum bişey yok dün baş dönmesinden yürüyemedim acile gittim ve test yapıldı negatif çıktı doktor gebelik yok dedi ama bi hemşire arkadaş da iki günlük gecikmede hamile olsan bile kanda çıkmaz en az 10 gün beklemen gerekiyor dedi şimdi bir umut daha doğdu içimde çok da heveslenmek istemiyorum ama ne olur bu konuda bilgisi olanlar bişeyler yazsın lütfen (((

bir bebiş daha dedim ben bereketli ay diye maşallah diyelim sağlıkla al kucağına canım hadi bebişnaz sende şu hamiş halinle adımı verip dua et bakalım hamişlerin duası kabul olur özlem adım tamam mı hadi canım hadi güzelim hadiii hadiii :)))

geç döllenmeyse eğer olabilir canım bebek adetine çok yakın yerleşmeye çalışıyordur ondan bhcg kana geçmemiştir kandada doğal olarak negatif çıkmıştır inş seninkide öyle olmuştur

canım nasılsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geç döllenmeyse eğer olabilir canım bebek adetine çok yakın yerleşmeye çalışıyordur ondan bhcg kana geçmemiştir kandada doğal olarak negatif çıkmıştır inş seninkide öyle olmuştur

inşallah yaaa bugün mübarek gün Allahım hayırlısını versin.ama yine de hayırlı bir evlat sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim herkese.. Allahım kimseye aratmadan versin inşallah dediğin gibidir yaaa yüreğimde kelebekler uçuşuyor burda güzel haberleri verenleri okuyunca çok mutlu oluyorum inşallah bende bu güzel haberi verebilirim...

Son düzenleme:
Hayirliolsun canimmcok sevindim banada dua et ama

Insallah bitanem cook edicem sizlerede dualarim sizlerle olucak dua edinde kizlarrr bebegim tutunsun kimyasal veya dis gebelik olmasin nolur dua edin kizlarrr

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

haziran topiğini bn actım canlar bılgınız olsun hamişlerde gelsın bıslerle paylassınlar bılgılerını hepınızı beklıorum
begenı gonderemıorum o yusden burdan yasdım kusura bakmayın

kuzum hamile misin

Kuzum evet sanrim hamileyim bata daha 2 gun var 29.9 cikti kan degerimmm :) insallah bebeigim bana tutunurda benim sevincimi yarim birakmazzz insallah dua ediyorum Allahim yardimcim olsun cuma gunu 4 du bugun pazar 29.9 oldu insallah dahada yukselir bebegim bana gelirrr

Bir ben kaldım hamile kalamayan

Olucak bitanem umudunu kaybetme ne olur uzulmek yok inan sen elinden geleni yapta bitanem gerisi Allahin taktiri ben dun gece saat 4 ten beri agladim yok diye cok uzuldum sabah kalktim yine oyle aglayip durdum isyan etmis gibi oldum Allahim affetsin beni sonra burcum bana yaptir tahlil diye tekrar cesaret verdi umut vverdi bana ve degerim sukur yukseldi insallah dahada yukselir bebegim bana gelir rabbime simdi oyle dua ediyorum sende dua et Allah buyuk vericek inan

amin inş canım :)

Bir ben kaldım hamile kalamayan

teeee manyak karıya bak :))) biz neciyiz badefne betül saygıdeğer özlem benn :))) daha batı gelmeyenler haziran olum az kaldı bak güzel günler bizi beklyior aşk mektubu yazmış gibi oldum biraz ama heyecandan anla artıkın bi dahada öle hamile kalamadım sözü yok yola devammm

Canım benim inşallah değerlerin daha da yükselir bebeğini hayirlisiyla kucağına alırsın. İçime bir karamsarlık düştü ama bugün kandil ve bol bol dua edlim. Çok iyisin

amin inş canım :)

Canım benim güldürdn beni sen çok yasa emi:))çok haklisin ama ne bileyim içime bir karamsarlık çöktü. Yoruldum ve bunaldim.adet belirtilerim de maşallah aldı başını gidiyor alınganlık ve karamsarlık da bunlardan biri)inşallah su mübarek günde sularımız kabul olur da hepimiz hayirlisiyla hamile kalırız.hamile olanlar da bebeklerini kulaklarına alırlar.iyi ki varsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…