- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.241
Kizlarrr degerimmm 29.9 ciktiii hamileyimmmmmmm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Tatlm arada kahverengi lekelenmem oluyo hcg 358 doktr istediğimz gbi artmş dedi 4 haziranda gel dedi dinlen ilaçları iç dedi lavaboya gitmeye korkuyom kırmızı olmadıkça sorun yok değilmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İllede saba idrarıylamı yapmam gerek canım. Testi anca yarın alabilirim sabah idrarı olacaksa birgün daha beklemem gerekecek
Canım benim çok mutlu oldum.sen o kadar çok inanmıstin ki hamile olduğuna.ne mutlu sana
Demekki hissetmissin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirlisi olsun canimmm. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaalllahhhh. Tabi farisi basimiza olsun :))))
Aminnnn insallahhh bitanemmm sence yukselmesi nasil iyi mi bebegim bana gelir dimii tutunurrr bisi olmazzz adetime 2 gun var dahaaaa
Yükselir canin yukselirrr sen içini ferah tut. Yüce Rabbimin izniyle tutunur. Sen yine de istirahat canim. Sen asilamami olmuştun? Belirtilerin var miydi?
meymunnn elif :)))) sana özelden mesaj gönderdim niye cevaplamıyorsun uleyyynnnn neyse affettim bebenin hatrına şimdi normale dönebilirm canımmmm sağlıkla gelsin meleğin inşşş çok çok çok sevindim senin adınamaşallah bebişine çabuuuuukkk adımı ver dua et bana çabukkk :))) hahahaa darısı banada olsun en hayırlı zamanda inşşş bu mübarek kandil gecesi hatrına inşşş :)))
Allahimm bu mubarek gunde anne olacagimi ogrendimmm haziran ayina ozlem betul ve defne arkadaslarimada benim gibi bu sevincimi yasamalariniii nasip ettt insallaaaahhhhh
Aminnnn efferin işte böle :))) sende sağlıkla al kucağına bu ay bayağı bereketli geçti darısı biz isteyenlerin başına inş
Allahimm bu mubarek gunde anne olacagimi ogrendimmm haziran ayina ozlem betul ve defne arkadaslarimada benim gibi bu sevincimi yasamalariniii nasip ettt insallaaaahhhhh
Aminn insallahh haziranda bereketli olacak hissediyorum kuzumm
Hayirli olsun canmm insallah bende hamileyimdir cok imreniyorumm size
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?