Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

değerin gayet güzel canım korkma kanamsı olupta hamileliği çok normal ilerleyenler var sen rahat ol gerisi allah kerim :) bide bol bol dua et kuzum

Canım benim çok mutlu oldum.sen o kadar çok inanmıstin ki hamile olduğuna.ne mutlu sana
Demekki hissetmissin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy canimm yaaa cook mutluyummm cooookkkkk yasasiiiinnnn bebisimmm bana geliyooooooooo Allahim bu mubarek gunde ogrenmemi nasip etti insallah bi sorun olmadan hayirlisiylaaa kucagima alirimmmm insallaaahhhh

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aminnnn insallahhh bitanemmm sence yukselmesi nasil iyi mi bebegim bana gelir dimii tutunurrr bisi olmazzz adetime 2 gun var dahaaaa

Yükselir canin yukselirrr sen içini ferah tut. Yüce Rabbimin izniyle tutunur. Sen yine de istirahat canim. Sen asilamami olmuştun? Belirtilerin var miydi?

Kizlarrr degerimmm 29.9 ciktiii hamileyimmmmmmm

meymunnn elif :)))) sana özelden mesaj gönderdim niye cevaplamıyorsun uleyyynnnn neyse affettim bebenin hatrına şimdi normale dönebilirm canımmmm sağlıkla gelsin meleğin inşşş çok çok çok sevindim senin adına maşallah bebişine çabuuuuukkk adımı ver dua et bana çabukkk :))) hahahaa darısı banada olsun en hayırlı zamanda inşşş bu mübarek kandil gecesi hatrına inşşş :)))

Yükselir canin yukselirrr sen içini ferah tut. Yüce Rabbimin izniyle tutunur. Sen yine de istirahat canim. Sen asilamami olmuştun? Belirtilerin var miydi?

Yok bebegim ben bu ay sadece corekotu bal bide dr yumosa baktirmk icin gitmistim ne igne ne bisi yapmamistim simdi kasiklarim agiriyo hatta sag bacagim tutulur sekilde bide goguslerim sisti cokk agiriyo baska bi belirtim yok yavrumm haa bide gazzzzz gazman oldum iyice

Allahimm bu mubarek gunde anne olacagimi ogrendimmm haziran ayina ozlem betul ve defne arkadaslarimada benim gibi bu sevincimi yasamalariniii nasip ettt insallaaaahhhhh

Allahimm bu mubarek gunde anne olacagimi ogrendimmm haziran ayina ozlem betul ve defne arkadaslarimada benim gibi bu sevincimi yasamalariniii nasip ettt insallaaaahhhhh

Aminnnn efferin işte böle :))) sende sağlıkla al kucağına bu ay bayağı bereketli geçti darısı biz isteyenlerin başına inş

Benide unutmaayyiiinnnn Kizlar dualarinizda. Benim adim da deryaa

Benide unutmaayyiiinnnn Kizlar dualarinizda. Benim adim da deryaa

Hayirliolsun canimmcok sevindim banada dua et ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminn insallahh haziranda bereketli olacak hissediyorum kuzumm

bakalım kimler haziranda hamişş kalcak benim belli değil dadlumm adetime bağlı herşey anca temmuzda olabilir amannn sağlıkla gelsniler de kuzucanlar ne zaman geleceklerse gelsinler şappiii şappiii gulu gulu :))))

Ben de geldim kızlar. İdrar testi yaptım ilki silik çıktı. 3 gün sonra çizgi belirgindi. PoZitifti. Bu hafta için doktora randevu alıcam. Hepimizin Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…