- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.481
Gecen ay ben de senin gibi 6 kala yaptim negatif cikti kendimi avuttum o 6 gun.. vardir da daha cikmamistir falan diye... o yuzden bu ay zor oldu ama sabrettim :)) bugun yapmamak icin kalkar kalkmaz lavaboya gittim kahvaltimi yaptim yarin ilk idrarla yaparim hayirli bi haber alirim insallah :)
Gunaydin. Adet zamani yaklastikca her duygu karmasik hale geliyo bazen var gibi hissediyorum bazen de yok gibi.. :) Kontrol hapiyla mi korunuyordun? Nasipte varsa hemen de oluverir hayirlisi olsun insallah :)
Haklisin kuzum vallaha ya sende seviliorsn kuzumm ofsss benim kuzularim ikiside huysuz olursa naparim teyzesiii yerim ben onlari daha simdiden yaramazlar annecige yapiolar yapcaklarini is yerindede sorunlar yasiom bu ara offf ufunet basio bni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar ve kırmızı kart tam gününde benimle
Hayirlisi olsun.Rabbim bi dahaki aya nasip eder insallah
inşallah hayırlı haberler alırız yarın o zaman . niye bilmiyorum hayırlısı olsun ama özellikle mayıs istiyorum o yüzden hiç öncesinde başlamadık sanki ilk denemeyle olacakmış gibi marttta nisanda baslasaydık keşke ama hadi hayırlısı
hayırlısı olsun ne diyelim nasip benimde bugün yarın olacak hissediyorum
olmazsın inş test yaptınmı
Batım 23-24 mayıs ve dünden beri aşırı adet ağrım var ve hala adet olamadım sanırım vücudum adet olmaya çalışıyor
Batım 23-24 mayıs ve dünden beri aşırı adet ağrım var ve hala adet olamadım sanırım vücudum adet olmaya çalışıyor
salı günü yaptım yani adettten 5 gün önce oluyor negatifti bekliycem artık pazar günü olmam gerekiyor olmazsam pazartesi test alıcam hayırlısı
Insallahh guzel haberler alirim da paylasirim hemencecik :)) Allah oglusunu bagislasin tez zamanda da ikinciyi nasip etsin insallah :) bizim bu ay ikinci denememiz haziranda bir yillik evli olcaz ins bebisim benimleyse guzel bi yildonumu hediyesi olcak bizim icin :)
ümitlendirmek istemem ama hamilelik belirtisi de olabilir ilk hamileliğimde öyle olmuştu çünkü göğüslerde hassasiyet kasıklarda ağrı sancı fln belli olmaz yani
mervecim çok üzüldüm dinlen hiç kalkma gerekirse rapor al canım .bebişin için deger . tuvalete kalk sadece ayaklarını havaya jkaldır yatkızlar kanama oldu suan napcam bilmiyorum eşim de nöbette
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum bende 3 gün önce yapmıştım oglumda çıkmıştı.adet gününü bekle sen ama
ay inşallah inşallah biz 1 yıllık evliyken oğlum 3 aylıktı
olursun olursun inşallah tatlım hele bir ilaç bitsin etkisini göstersin haziranda başlar çalışmalar iyi haberlerini de alırız inşallah :) ohhh evde güzel güzel kahvaltını yaptın tabiii miss gibi :)
ev yemeği kahvaltısı gibisi var mı kııı :)) inş canım bu çok amaçlı bir ilaç şimdi okudumda bu ilacı içip korunmayanlar var eğer hamile kalınırsa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş kalınmazsada adetlerinin düzenli gelmesini sağlıyomuş ama ben korunucam sanırım sonuçta ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz en azından 1 kere adet olayım öle çalışma yapayım zaten haziranda bende çalışma yaparım büyük ihtimallede gelir adetim inş :)
Himm ilk gece hamile kalanlardan misin sen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?