• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

burcu bir gebelik testi yap canım bak geçen ayda lekelenmen oldu hani bebiş varsada yoksada ona göre nedir sendeki bu lekelnmeler bilmiş olursun canım ama inş bebiştir yaaa

Ama tatlm dün oldu lekelenme diğerinde tam 10 gün boyunca oldu bekliyim akşam üzerini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınnnn herkesçiklere :)

günaydın canımmm
Günaydın bir tanem için çok temizmiş kızzz :)) inanki tam sana yazıcaktım bende arkadaşlara cevap vereyim derken uzuyor birde benim bilgisayar çok yavaş bu aralar adet olmuşsun sende amannn takma beeee herşeyin hayırlısı allahtan tamam bende sende çok istiyoruz ama nasip bebeğim yani biz elimizden geleni yapıyoz gerisi allaha kalmış üzülme
tabi güzelim aman hayırlısı napim bu ay olmazsa bayramdan sonraya kalır :ssz:
Gunaydinn fistiklarrrr :):):):)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
günaydın canıısıı nasılsın bakem
3. gün demişti bi ara dr bana
hmmmm ya cuma yer yok dr da yarın gitsem olmazmıııı:29:
Evet 3.gün :)

Ama tatlm dün oldu lekelenme diğerinde tam 10 gün boyunca oldu bekliyim akşam üzerini

canım ben dün test yaptım bugün kırmızıyı gördüm

yani kuzum adet günün lekelenme oluyorsa bunu bebişe yormuyorum ben ama önceden bebiş oluşmuşsa yumurtlama zamanında hani direniyorsa kız aaaa bu asla bebek yok demek değildir tabi ama kanamanın olmasıda iyi değil ondan diyorum bennn akşam mutlaka gebelik testi yap heee

günaydın canımmm

git git sen yarın bişeycik olmaz

yani kuzum adet günün lekelenme oluyorsa bunu bebişe yormuyorum ben ama önceden bebiş oluşmuşsa yumurtlama zamanında hani direniyorsa kız aaaa bu asla bebek yok demek değildir tabi ama kanamanın olmasıda iyi değil ondan diyorum bennn akşam mutlaka gebelik testi yap heee

dr dicem tüm birliklerini seferber et ignemi ne gerekiyosa :52::27: . kuzum sen klomen kullandınmı hiç

caz
Cok pozitifsin enerji veriyorsun bana :)) inan senin yazdiklarini okudukca icim sevinc doluyo kac kezdir yazmak istiyom sana simdiye kismetmis. Allah bu enerjini pozitifligini daim etsin yillardir tanidigim insanlardan daha samimi geliyosun iyi ki varsin :))

Ayyy canım benim yaaaa bak şincik çok sevindim şık şık şık :))))) sağl canım benim rabbim gönlüne göre versin inş mutlu olmayıp ne yapıcaz kızzz sonra içine at çıksın aklar :)))) hani bir söz vardır akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksinn yine tuttu manyaklığım :))))

günaydın canımmm

Ne diyim bbğm hakknda hayırlısı tabiki bu haberlrr üzüyo bizi Ama Allah büyüktür yapacak bişey yok

Yuk yapmıcam test ztnn kanama başlar öğleden sonra sol kasığım çok ağrıo çünkü hassdyrm

dr dicem tüm birliklerini seferber et ignemi ne gerekiyosa :52::27: . kuzum sen klomen kullandınmı hiç

bi dur laaaa hacııı :))) ahahaaaa ya betüş sen ne kadardır deniyosun tam hatırlayamadım ama yeniydin galiba biraz sabret kuzum hamile kalacaksın hepimiz kalıcaz inşş ben klomen kullanmadım bebeğim hamile kalmadan önce bir ara adet düzenim bozuldu sadece söktürücü ve yazz doğum k h kullandım sonra zaten hamiş kaldım

kızlar ben düşük yaptıgımda böyle pıhtı pıhtı bişeyler gelmişti .bugünde koyu sümüksü bişeyler geliyo acaba olduda tutunamadımı . zaten bazı gebelikler adetle beraber atılırmış saglıksız oluşamayan

kızlar ben düşük yaptıgımda böyle pıhtı pıhtı bişeyler gelmişti .bugünde koyu sümüksü bişeyler geliyo acaba olduda tutunamadımı . zaten bazı gebelikler adetle beraber atılırmış saglıksız oluşamayan

Yok cnm adetin ilk günü öyle oluyoo pıhtı olur aydan aya öle bişey yoktur

bi dur laaaa hacııı :))) ahahaaaa ya betüş sen ne kadardır deniyosun tam hatırlayamadım ama yeniydin galiba biraz sabret kuzum hamile kalacaksın hepimiz kalıcaz inşş ben klomen kullanmadım bebeğim hamile kalmadan önce bir ara adet düzenim bozuldu sadece söktürücü ve yazz doğum k h kullandım sonra zaten hamiş kaldım

kızım ekimde spirali çıkartırdım şubattan beride yogunlaştık .daha ne beklicemm:18: kocamda öyle diyo sakin ol diye napim kuzum yaş 31 geçiyo bizim bi dr vardı erken menopaza girmiş 35 yaşında falan korkuyom kuzum

Bakın kızlar şunu anlayalım döllenme olduktan sonra hemen hamilelik başlamıyo 5. Günde ancak rahme yerleşiyo ve yerleşim olduğu anda hcg salgılanmaya başlıyor kanda 8. Günde idrarda en erken 13. Günden sonra tespit edilebiliyorr tabi erken yumurtlama hariçç, o yüzdn bunu iyi bilelim ,

Back