• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

sinemcim senin arkandan asla konuşmam bi tanem buraya sana kırıldığımı yazdım evet ben burcuya kırılmadım diyosun burcuda bana kızdı diyor vs vs bunlar mesele değil sen yazmadın mı kuzum bundan sonra yazmam diye ???? eminim kızgınlıkla yazmışsın elbette istersen yazmazsın sıklıyorum dersin canım istemiyor dersin başım üstüne ama benim anlamadığım şey şimdi ben mi suçlu oldum bak şimdi ki yazında bile hata yapmışım diyorsun hata vs yok ortada ama hamilesin sonuçta insan bazen istemediği gibi davranabiliyor ben yazmayacaktım aslında niyetim seni üzmekte değil kesinlikle allah biliyor ama sanki bunu ben başlatıım oldu neyse canın sağolsun seviliyorsun her zaman

Ah canim benim yerim seniii ben kimseye.kizgin degilim burcu ole demis ben bncil oldugum icim yazmam demstm ama vazgectim yaziorum dayanamadim sizsizligeeeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canim benim yerim seniii ben kimseye.kizgin degilim burcu ole demis ben bncil oldugum icim yazmam demstm ama vazgectim yaziorum dayanamadim sizsizligeeeee

Sinem kızzz berfine leyla diyordum yaaa bundan sonrada sana gergin melahat diyecemmm :)))) seviliyorsun bebeim yeminle söylüyorum seni sevmesem amannn bana neki yazmazsa yazmasın diycem hiçte bişey yazmazdım o zaman dimi ama bebeişlerini stres yapma bak ben kızımda yaptım senin gibi hiç bişey yiyemiyodum hep kusuyodum ama ne oldu bebeklği huysuzlukla geçti biliyorum bunlar elinde değil tabi ama rahat oll ve bazı şeyleri akışına bırak şu dünyada hiç bi şey insanın sağlığı canı kadar değerli değildir boşver salla gitsin

nasılsın canım bugün?

iyim bebeim sağol :) kahvaltımı ettim dr dün duphaston die bi ilaç verdi 10 gün kullanıcam hormonlar düzene girsin ve düzenli adet olayım diye az önce içtim bittikten 1 hafta 10 15 gün sonra adet olcakmışım eğer olmazsam bir ilaca devammış benden böle şeker inş olurumda bari haziranda çalışma yapayım :)

günaydinn kıslar
zaman geçmek bilmiyo hayırlısı olsun ama olacak mı olmayacak mı duygusu yiyip bitiriyor. bu ay ilk denememiz oldu.. 3 yıldır korunuyorduk hemen olmama ihtimali var ama niyeyse garip bir umut var hakkımızda hayırlısı

iyim bebeim sağol :) kahvaltımı ettim dr dün duphaston die bi ilaç verdi 10 gün kullanıcam hormonlar düzene girsin ve düzenli adet olayım diye az önce içtim bittikten 1 hafta 10 15 gün sonra adet olcakmışım eğer olmazsam bir ilaca devammış benden böle şeker inş olurumda bari haziranda çalışma yapayım :)

olursun olursun inşallah tatlım hele bir ilaç bitsin etkisini göstersin haziranda başlar çalışmalar iyi haberlerini de alırız inşallah :) ohhh evde güzel güzel kahvaltını yaptın tabiii miss gibi :)

günaydinn kıslar
zaman geçmek bilmiyo hayırlısı olsun ama olacak mı olmayacak mı duygusu yiyip bitiriyor. bu ay ilk denememiz oldu.. 3 yıldır korunuyorduk hemen olmama ihtimali var ama niyeyse garip bir umut var hakkımızda hayırlısı

Gunaydin. Adet zamani yaklastikca her duygu karmasik hale geliyo bazen var gibi hissediyorum bazen de yok gibi.. :) Kontrol hapiyla mi korunuyordun? Nasipte varsa hemen de oluverir hayirlisi olsun insallah :)

Sinem kızzz berfine leyla diyordum yaaa bundan sonrada sana gergin melahat diyecemmm :)))) seviliyorsun bebeim yeminle söylüyorum seni sevmesem amannn bana neki yazmazsa yazmasın diycem hiçte bişey yazmazdım o zaman dimi ama bebeişlerini stres yapma bak ben kızımda yaptım senin gibi hiç bişey yiyemiyodum hep kusuyodum ama ne oldu bebeklği huysuzlukla geçti biliyorum bunlar elinde değil tabi ama rahat oll ve bazı şeyleri akışına bırak şu dünyada hiç bi şey insanın sağlığı canı kadar değerli değildir boşver salla gitsin

Haklisin kuzum vallaha ya sende seviliorsn kuzumm ofsss benim kuzularim ikiside huysuz olursa naparim teyzesiii yerim ben onlari daha simdiden yaramazlar annecige yapiolar yapcaklarini is yerindede sorunlar yasiom bu ara offf ufunet basio bni

ben adete 6 kala yaptım negatif çıkınca üzülmüştüm . ne güzel dayanmışsın ama bugünde yapsan çıkar sanki

Gecen ay ben de senin gibi 6 kala yaptim negatif cikti kendimi avuttum o 6 gun.. vardir da daha cikmamistir falan diye... o yuzden bu ay zor oldu ama sabrettim :)) bugun yapmamak icin kalkar kalkmaz lavaboya gittim kahvaltimi yaptim yarin ilk idrarla yaparim hayirli bi haber alirim insallah :) :49:

Gunaydin. Adet zamani yaklastikca her duygu karmasik hale geliyo bazen var gibi hissediyorum bazen de yok gibi.. :) Kontrol hapiyla mi korunuyordun? Nasipte varsa hemen de oluverir hayirlisi olsun insallah :)

aynen bende bazen var gibi hissediyorum bazen yok her seyi belirti sayıyorum mide bulantıları şişkinlik göğüslerde hasssasiyet...

Back