• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Evet kuzum destek olursun belki yalnizmi bakacak kimsesi yok mu :( senin kizla belki oyalanir cok iyi dusunmussun benim iyi kalpli arkadasim yaa hep boyle iyi temiz kal kuzum benim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

sağol bi tanem o senin kalbinin güzelliği var canım görümcem var yanında işte o bakıyor allah var ama hani şimdi hastane git gel kim kalcak evde benimde kzım var biliyorsun hastanede olmaz :((( en azından eve sahip çıkarım giyim kuşam vs temizlik böle kuzum allah insanı dara düşürmesin inş öyle zor ki kuzum

canım kese daha oluşmadığı için riskli eğer koyu renkte değilse ki inş değildir bilemiyorum rabbim yavrusunu bağışlasın inş :(((

açık kırmızı renkte oldu canım bhcg 257 çıktı ışte artışlar anlamlı yarın yeniden kontrol olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne zaman gelicek ? Bu gece hastahanede mi kalicak ki

canım geldim düşük için ilaç yaptı bhcg baktı 80 den 257 ye çıkmış yarın kendi doktorum iyice kontrol edecek bakalım nolcak hayirlisi

İyi geceler hepinize arkadaşlar merve sanada geçmiş olsun bol bol dinlen

canım geldim düşük için ilaç yaptı bhcg baktı 80 den 257 ye çıkmış yarın kendi doktorum iyice kontrol edecek bakalım nolcak hayirlisi

Korkuttunnn biziii hemdee cok yat uzan dinlen dikkat et kuzum kendine yaa amann bisi olmasin bebisede sanada yarin gitcen sabah erken git bi baksin

Korkuttunnn biziii hemdee cok yat uzan dinlen dikkat et kuzum kendine yaa amann bisi olmasin bebisede sanada yarin gitcen sabah erken git bi baksin

ole yapcam canım zaten sabah 9 da eşim nobetten gelio hemen gitcez

ole yapcam canım zaten sabah 9 da eşim nobetten gelio hemen gitcez

mervecim çok çok geçmiş olsun duyunca yüreğim hopladı valla ama allaha şükür iyisin sanırım...kendine çok dikkat et...yatabilirsen yat dinlen canım

Back