• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Gecen ay ben de senin gibi 6 kala yaptim negatif cikti kendimi avuttum o 6 gun.. vardir da daha cikmamistir falan diye... o yuzden bu ay zor oldu ama sabrettim :)) bugun yapmamak icin kalkar kalkmaz lavaboya gittim kahvaltimi yaptim yarin ilk idrarla yaparim hayirli bi haber alirim insallah :) :49:

inşallah hayırlı haberler alırız yarın o zaman . niye bilmiyorum hayırlısı olsun ama özellikle mayıs istiyorum o yüzden hiç öncesinde başlamadık sanki ilk denemeyle olacakmış gibi marttta nisanda baslasaydık keşke ama hadi hayırlısı

Gunaydin. Adet zamani yaklastikca her duygu karmasik hale geliyo bazen var gibi hissediyorum bazen de yok gibi.. :) Kontrol hapiyla mi korunuyordun? Nasipte varsa hemen de oluverir hayirlisi olsun insallah :)

kontrol hapı kullanmadım hiç bekarken adet düzensizliğim vardı . şehir efsanesi belki ama korktum haptan 3 yaşında bir oğlum var 3 yıldır korunuyoruz . bakalım hayırlısı

Haklisin kuzum vallaha ya sende seviliorsn kuzumm ofsss benim kuzularim ikiside huysuz olursa naparim teyzesiii yerim ben onlari daha simdiden yaramazlar annecige yapiolar yapcaklarini is yerindede sorunlar yasiom bu ara offf ufunet basio bni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkeşler double anneyi seviyooo beni seven yog muu :)) hamileligin sakin gecmesi onlarin bebeklik donemleri icin cok muhim bosver isyerini falan sen onlari dusun dogacaklar yumuk yumuk elleri olcak aglayip uyutmayacakalar seni ama kokulari bile herseyi unutturacak sana.. bunlari dusun tatlim hayat suan size guzel :) icerdeyken onlar hamileligin tadini cikar her zaman mi hamile olcan aaaa :54:

inşallah hayırlı haberler alırız yarın o zaman . niye bilmiyorum hayırlısı olsun ama özellikle mayıs istiyorum o yüzden hiç öncesinde başlamadık sanki ilk denemeyle olacakmış gibi marttta nisanda baslasaydık keşke ama hadi hayırlısı

Insallahh guzel haberler alirim da paylasirim hemencecik :)) Allah oglusunu bagislasin tez zamanda da ikinciyi nasip etsin insallah :) bizim bu ay ikinci denememiz haziranda bir yillik evli olcaz ins bebisim benimleyse guzel bi yildonumu hediyesi olcak bizim icin :)

Batım 23-24 mayıs ve dünden beri aşırı adet ağrım var ve hala adet olamadım sanırım vücudum adet olmaya çalışıyor :(

ümitlendirmek istemem ama hamilelik belirtisi de olabilir ilk hamileliğimde öyle olmuştu çünkü göğüslerde hassasiyet kasıklarda ağrı sancı fln belli olmaz yani :27::27:

Insallahh guzel haberler alirim da paylasirim hemencecik :)) Allah oglusunu bagislasin tez zamanda da ikinciyi nasip etsin insallah :) bizim bu ay ikinci denememiz haziranda bir yillik evli olcaz ins bebisim benimleyse guzel bi yildonumu hediyesi olcak bizim icin :)

ay inşallah inşallah biz 1 yıllık evliyken oğlum 3 aylıktı :1::1: :1::1:

kızlar kanama oldu suan napcam bilmiyorum eşim de nöbette

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mervecim çok üzüldüm dinlen hiç kalkma gerekirse rapor al canım .bebişin için deger . tuvalete kalk sadece ayaklarını havaya jkaldır yat

Son düzenleme:
olursun olursun inşallah tatlım hele bir ilaç bitsin etkisini göstersin haziranda başlar çalışmalar iyi haberlerini de alırız inşallah :) ohhh evde güzel güzel kahvaltını yaptın tabiii miss gibi :)

ev yemeği kahvaltısı gibisi var mı kııı :)) inş canım bu çok amaçlı bir ilaç şimdi okudumda bu ilacı içip korunmayanlar var eğer hamile kalınırsa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş kalınmazsada adetlerinin düzenli gelmesini sağlıyomuş ama ben korunucam sanırım sonuçta ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz en azından 1 kere adet olayım öle çalışma yapayım zaten haziranda bende çalışma yaparım büyük ihtimallede gelir adetim inş :)

ev yemeği kahvaltısı gibisi var mı kııı :)) inş canım bu çok amaçlı bir ilaç şimdi okudumda bu ilacı içip korunmayanlar var eğer hamile kalınırsa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş kalınmazsada adetlerinin düzenli gelmesini sağlıyomuş ama ben korunucam sanırım sonuçta ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz en azından 1 kere adet olayım öle çalışma yapayım zaten haziranda bende çalışma yaparım büyük ihtimallede gelir adetim inş :)

inşallah canım inşallah hap sende etkisini güzel gösterir inşallah :D benden yine kan geldi sabah kafayı üşütcem ben en sonunda :D

Back