Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

aynen oyle ya ama yanasmıyor ıste ne yapcaz bılmıyrm

Canim ben bu ay adetimin ikinci gununden beri corek otu bal tarcin karisimi yapiyorum esimede bugun keciboynuzuna basliycam ovulasyon testini gecen ayda bu ayda kullanmayi dusunuyorum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

aaaa cok guzelmıs pekı ne ıse yarıyor yanı yumurtanın gelısmesı ıcınmı yokssa ovulasyon ıcınmı

aaaa cok guzelmıs pekı ne ıse yarıyor yanı yumurtanın gelısmesı ıcınmı yokssa ovulasyon ıcınmı

Yumurtyi gelistirip hormonlari duzenliyomus tatlim nettende arastirabilirsin istersen

pkı sen etkısını grdnmu ınsallah hepımız bu ay hamıs oluruzzzzzz :) :)

Tatlim bu ay basladim daha ama kendimde soyle bisey gordum onceden adet sancim cok olurdu ilk 3 gun kivranirdim bu ay sadece ilk gun oyle oldu kuru kullandigimdan beri olmadi sancim insallah faydasi olur

ewet ole dedı dktrmda bılmıyrm ama endselerım var braz ya kendılıgınden catlamazsa

Kuzum doktora gidiyosun dimi? Gidiyosan eger o zaten gorur catlamazsa catlatacak umutsuz cok konusuyosun boyle olmaz karamsar bakma pozitif dusunki hersey pozitif olsun

ınsallah canım benım hamıs olur bzede bu mutlu haberlerı verrsn pkı dr gttnmı o ne ddı

Kuzum doktora gidiyosun dimi? Gidiyosan eger o zaten gorur catlamazsa catlatacak umutsuz cok konusuyosun boyle olmaz karamsar bakma pozitif dusunki hersey pozitif olsun

cok tesekkr ederm cnm ıyıkı bu sıteye uyeym ve szlerle konusabılıyrm yaaaa kımseyede anlatılmıyo bu konular bı bılgımde yok hyrlısını beklıyrz ıste esımde bende cok ıstyrz bebıssssss

ınsallah canım benım hamıs olur bzede bu mutlu haberlerı verrsn pkı dr gttnmı o ne ddı

Bugun gittim adetimin 4.gunundeyim sen prolaktinim dusuk dedin ama benimkide 14 cikti ve doktorum tahlillerime cok iyi normal dedi muayne etti tuplerime rahim icime duvara felan bakti hicbir sorun yok dedi esin bi sperm ornegi versin dedi ilac felan hicbisi vermedi bana cok umutlu konustu

Elif özele gel kuzumm bişi sormm lazm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaaaa gayet ıı bebıs ıcın dusukmus prolaktın hormonun ama esın sperm vermeye yanasmıyo degılmı

cok tesekkr ederm cnm ıyıkı bu sıteye uyeym ve szlerle konusabılıyrm yaaaa kımseyede anlatılmıyo bu konular bı bılgımde yok hyrlısını beklıyrz ıste esımde bende cok ıstyrz bebıssssss

Ne demek tatlim benimde 1.5 ay oldu uye olali ve oyle cok sey oyle gusel arkadasliklar edindimki anlatamam asiri rahatliyorum butun duygularimi aninda yazip desten olan ve bana olan arkadaslar gibi sanada olabildiysem ne gusel ama cidden isin oze stres yapmadan biseyleri beklemek Allah buyuk bizde anne olucaz bugun yarin sabredicez hepsi bu

ınsallah hayatımmm yaaa tabıkıde cok yardmcı oldun bana rahatladım cok karamsardım bennn yaaaa allah razı olsun mayısss hamısı olcaz ınsaalaaahhhhh

ınsallah hayatımmm yaaa tabıkıde cok yardmcı oldun bana rahatladım cok karamsardım bennn yaaaa allah razı olsun mayısss hamısı olcaz ınsaalaaahhhhh

ya ben bse dah asorcm bn sgara kullanıyrm acaba ne gbı etkısı olur hamıle kaldgmda brakcm sımdı ters bı etkısı oolur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…