- Emoji Skoru
- 2.619
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
hayırlısıyla olur tatlım dert etme kaç yaşındasın
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım ah bu erkekler biz bi doktora gidiyoruz ne sıkıntılarla halbuki en kolay iş onların ki..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben bu ay adetimin ikinci gununden beri corek otu bal tarcin karisimi yapiyorum esimede bugun keciboynuzuna basliycam ovulasyon testini gecen ayda bu ayda kullanmayi dusunuyorum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Sen tahlillerini adetin 3.gunumu yaptirdin canim
yoooo ıkı gun oncesınde yaptrdm neden kı
aaaa cok guzelmıs pekı ne ıse yarıyor yanı yumurtanın gelısmesı ıcınmı yokssa ovulasyon ıcınmı
Genelde hormon testlerini adetin 3 veya 4 gunu yapiyoolarda ondan sordum tatlim hormonlarn en ii oldugu donemmis
Yumurtyi gelistirip hormonlari duzenliyomus tatlim nettende arastirabilirsin istersen
pkı sen etkısını grdnmu ınsallah hepımız bu ay hamıs oluruzzzzzz :) :)
ewet ole dedı dktrmda bılmıyrm ama endselerım var braz ya kendılıgınden catlamazsa
Tatlim bu ay basladim daha ama kendimde soyle bisey gordum onceden adet sancim cok olurdu ilk 3 gun kivranirdim bu ay sadece ilk gun oyle oldu kuru kullandigimdan beri olmadi sancim insallah faydasi olur
Kuzum doktora gidiyosun dimi? Gidiyosan eger o zaten gorur catlamazsa catlatacak umutsuz cok konusuyosun boyle olmaz karamsar bakma pozitif dusunki hersey pozitif olsun
ınsallah canım benım hamıs olur bzede bu mutlu haberlerı verrsn pkı dr gttnmı o ne ddı
Bugun gittim adetimin 4.gunundeyim sen prolaktinim dusuk dedin ama benimkide 14 cikti ve doktorum tahlillerime cok iyi normal dedi muayne etti tuplerime rahim icime duvara felan bakti hicbir sorun yok dedi esin bi sperm ornegi versin dedi ilac felan hicbisi vermedi bana cok umutlu konustu
Bugun gittim adetimin 4.gunundeyim sen prolaktinim dusuk dedin ama benimkide 14 cikti ve doktorum tahlillerime cok iyi normal dedi muayne etti tuplerime rahim icime duvara felan bakti hicbir sorun yok dedi esin bi sperm ornegi versin dedi ilac felan hicbisi vermedi bana cok umutlu konustu
cok tesekkr ederm cnm ıyıkı bu sıteye uyeym ve szlerle konusabılıyrm yaaaa kımseyede anlatılmıyo bu konular bı bılgımde yok hyrlısını beklıyrz ıste esımde bende cok ıstyrz bebıssssss
Elif özele gel kuzumm bişi sormm lazm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne demek tatlim benimde 1.5 ay oldu uye olali ve oyle cok sey oyle gusel arkadasliklar edindimki anlatamam asiri rahatliyorum butun duygularimi aninda yazip desten olan ve bana olan arkadaslar gibi sanada olabildiysem ne gusel ama cidden isin oze stres yapmadan biseyleri beklemek Allah buyuk bizde anne olucaz bugun yarin sabredicez hepsi bu
ınsallah hayatımmm yaaa tabıkıde cok yardmcı oldun bana rahatladım cok karamsardım bennn yaaaa allah razı olsun mayısss hamısı olcaz ınsaalaaahhhhh
Ben 27 yasindayim artik olmasi gerekiyoo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?