- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
canım banda serhopen vermişti ilk gittiği ay 5 gün kullanıdım sonra çatlama iğnesi yapıyo bana fayda etmedi inş sana eder![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
:18:
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
merhaba sayın anne adayları uzun zamandr cocuk konusunu ertelemıstm fakat su anda cokıstyrm 1.5 yıllık ewlıyım ve hıc korunmadık hamıle kalmadım bır hafta oncesı doktora gttm kadın doğum uzmanına ve bana kan tahlıllerı yaptrrttı ve bn de yaptım kan tahlıllerım temz bır tek yumurtalıklarımın kucuk ve tembel oldugunu soyledı ve o gun adet oldum ve bana adetımın 5.gununde kullanmam gereken ılac verdı kullandm ve bugun dr gttm ve yumurtalarımın buyudugun u soyle ve esımle bır var bır gun yok ılıskıye grmemı soyledı bugunden ıtıbaren 5 mayısa kadar 5 mayısta ıse progesteron ıle tabır ettıgı yumurtanın kendılıgınden catlayıp catlamayacgına bakacagını soledı ama bnm sormak ıstedgm szlerde bu gıbı seylerı yaptnzmı ve vtamın ılacı kullanmaya basladm gebelıktede kullanacagmı soyledı bu durumda olupta hamıs olanlar varmı lutfen cevaplarınızı beklıyorum herkese kucak dolusu sewgıler![]()