Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım banda serhopen vermişti ilk gittiği ay 5 gün kullanıdım sonra çatlama iğnesi yapıyo bana fayda etmedi inş sana eder:43::5::18:

merhaba sayın anne adayları uzun zamandr cocuk konusunu ertelemıstm fakat su anda cokıstyrm 1.5 yıllık ewlıyım ve hıc korunmadık hamıle kalmadım bır hafta oncesı doktora gttm kadın doğum uzmanına ve bana kan tahlıllerı yaptrrttı ve bn de yaptım kan tahlıllerım temz bır tek yumurtalıklarımın kucuk ve tembel oldugunu soyledı ve o gun adet oldum ve bana adetımın 5.gununde kullanmam gereken ılac verdı kullandm ve bugun dr gttm ve yumurtalarımın buyudugun u soyle ve esımle bır var bır gun yok ılıskıye grmemı soyledı bugunden ıtıbaren 5 mayısa kadar 5 mayısta ıse progesteron ıle tabır ettıgı yumurtanın kendılıgınden catlayıp catlamayacgına bakacagını soledı ama bnm sormak ıstedgm szlerde bu gıbı seylerı yaptnzmı ve vtamın ılacı kullanmaya basladm gebelıktede kullanacagmı soyledı bu durumda olupta hamıs olanlar varmı lutfen cevaplarınızı beklıyorum herkese kucak dolusu sewgıler :1::30::5::nazar:

merhaba arkadaslar.. bugun uzerimde feci bi yorgunluk var hic bi adet belirtim yok sadece belim agriyo bugun daha fazlaydi arada bir midem bi havalaniyo :-) bugun iki tane daha test aldim ama yapmicam engel olcam kendime tek cizgi gormek istemiyorum sizce hamile olabilirmiyim cok umutluyum bu ay ama korkuyorum bide :-( bu ayda olmazsa doktora gidicem belkide bir problem vardir.:-(:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben hic ilac kullanmadim bi tek hamile kalmayi dusundugumden beri 2 aydir folik asit aliyorum bende bugun gittim doktora herseyin normal oldugunu yumurtlama zamani tekrar yumurtayi gormek icin cagirdi tembellige ve yumurtnin kucuklugune tahlil sonucumu karar verdi ? Ilacla buyuyup catladiysa ve catladigi donemde sperm hucreleri orada varsa insallah hamilesindir fakat esinin sorunu yok dimi oda sikinti oluyo yeterli hizda ve canlilikta olmasi gerekiyomus

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

benım esımden sperm sayısı ıstedı fakat esım vermedı dır dır yaptı ewe geldık sperm mnasıl verecek nerde verecek hıc bılmedgı ıcın uzak durdu ve vermedı :45:

benım esımden sperm sayısı ıstedı fakat esım vermedı dır dır yaptı ewe geldık sperm mnasıl verecek nerde verecek hıc bılmedgı ıcın uzak durdu ve vermedı :45:

Canim benimkide oyle dedi ilk basta ben elimden geleni yaptikca o kacti soyle cocugumuz olsun istiyosan benimle mucadele et ben tek basima basaramiycam de benimkindende istedi gitmezse keci boynuzu kurunu uygula bende esime bu aksam basliycam

tutar canım pozitif düşün bünyeden bünyeye değişiyor.bnde iş yaramadı o sıralar çokta stresliydim bilimyorum.başka bi sorunun yoksa olur neden olmasın

Evet stres etkiliyomus bayagi yumoslari :( bende kendime engel olamiyorum stres konusunda herseyi kafama takiyorum

merhaba arkadaslar.. bugun uzerimde feci bi yorgunluk var hic bi adet belirtim yok sadece belim agriyo bugun daha fazlaydi arada bir midem bi havalaniyo :-) bugun iki tane daha test aldim ama yapmicam engel olcam kendime tek cizgi gormek istemiyorum sizce hamile olabilirmiyim cok umutluyum bu ay ama korkuyorum bide :-( bu ayda olmazsa doktora gidicem belkide bir problem vardir.:-(:-(

Adet gunun ne zamandi senin gecikme varmi eger gebelik varsa genel olarak adet gunu pozitif sonuc verir benimde pozitf cikmisti

Canim benimkide oyle dedi ilk basta ben elimden geleni yaptikca o kacti soyle cocugumuz olsun istiyosan benimle mucadele et ben tek basima basaramiycam de benimkindende istedi gitmezse keci boynuzu kurunu uygula bende esime bu aksam basliycam

anladım pkı orda ne yapıcaklar nasıl bı yerde sperm vercekler bılıomusun

anladım pkı orda ne yapıcaklar nasıl bı yerde sperm vercekler bılıomusun

Benim bi tanidigimin esi yaptirdi bunlar bi odada bi kutuya sperm ornegi birakiolar dergi felan cd felan koymuslar yani sey olsun die oyle birakmis adam

En büyük problemimiz stres zaten :( nasıl başaracagiz stresten uzak durmayı. .

Ben daha bi cozum bulamadim yani bir iki gun iyiyim ucuncu gun hoba basa sar gecmise bagli yasamadan ileriye dogru bakarak yasamaliyiz ve kafa dagitmak icin sevdigimiz seyleri yapmaliyiz

Back