• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ya mart ayında ugreaştım olmadı :( canım kısmetse artık 2015 şubatda anne olmak dileğiyle :emir_bebek: . benim eşm sigara kullanıyo onunda baya etkisi oluyomuş spermlere .seninki kullanıyomu

Birakicam insallahhhh

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Arkadaslar bugun regl oldum daha önce ki regl tarihlerim şöyle 28 şubat- 30 mart-28 nisan ne zman yumurtlama dönemine girerim acaba bide ben kaç günde bi regl oluyorum hala anlayamadım yahu :)

Benn 1 inde başlıcam 10 ununa kadr yumurtlamam 7 mayıs görünüyor bakalm :) inşallah bu ay olur günde iki tane yapcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunde 2 tane ne yapacaksin? Allah iyiligini vermesin :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Veee adete 1 gün var yine tek çizgi :(

şuan iyiyim canım lekelenmemim geçmesini bekliyorum doktoru dinlemicem eğer içimde parça kalmadıysa bende sizle beraberim :D çalışmalara devam edicem

İnşallah kalmamıştır bitanem sağlıkla bebişini alcan kucağına ben inanıyorun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar hesaplamalarıma ovulasyon günüm tam seyahatte olduğum bir güne geliyor. Eşim gelmeyecek. Erteleyecebileceğim bir şey de değil. Eşim de benimle gelsin istiyorum kalben ama sonra diyorum yine hüsran yaşarsan ay sonunda pişman olursun.. Bir taraftan da ya doğru zamansa! ? ☺ Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce??

Gunaydin kizlar progestan adli ilac yumurtalarimi hizlandiriyor hamile kalmaya yardimci mi oluyor ?

galaxsy s 4

Benim düşük tehlikem oldugu zaman vermişti doktor bebek gelişsin tutunsun düşük olmasın diye. . Hamile kalmaya yardımcı da olabiliyordur belki...

Arkadashlar oncelikle herkese merhaba, mayisin 2ne adet olmayali iki ay oluyo ama idrar testler hep negatif cikiyor shimdi napicagimi bilmiyorum, kan testi yaptiramiyorum bazi sorunlardan dolayi ama napicagimida bilmiyorum, yada gec dollenmemi, lutfen yardim edin benim gibi hamile kalan varmi? :((((

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back