• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Adet gunun ne zamandi senin gecikme varmi eger gebelik varsa genel olarak adet gunu pozitif sonuc verir benimde pozitf cikmisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adet günüme daha var canım 2 mayıs..ama sabırsızlanıyorum bende heray olan bir hafta on gün öncesinden göğüs şişliği olurdu bu ay göğüslerde tık yok bel ağrım var bilmiyorum umutlanıyorum..

Benim bi tanidigimin esi yaptirdi bunlar bi odada bi kutuya sperm ornegi birakiolar dergi felan cd felan koymuslar yani sey olsun die oyle birakmis adam

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

hımmm allahım bana kolaylık versın allahım hayrlısıyla bırde bebs nasıp etsın hepımıze tum ısteyen anne adaylarına pekı benım yapmam gereken baska bıseyler varmı yardmcı olurmusun

Benim bi tanidigimin esi yaptirdi bunlar bi odada bi kutuya sperm ornegi birakiolar dergi felan cd felan koymuslar yani sey olsun die oyle birakmis adam

Canım eger özel hastaneye gidersen dedigin gibi özel odaları var ama malesef devlette tuvalette örnek vermek zorundalar..

Canım eger özel hastaneye gidersen dedigin gibi özel odaları var ama malesef devlette tuvalette örnek vermek zorundalar..

ewet bende ozele gyym ama yanasmıyor dewlet hastanelerı artık eskısı gbı daha dgrusu hcbır zamankı gıbı temız degıl ama ozel hastanede ole olmyo paranla gttgn ıcın herseyn temızı

adet günüme daha var canım 2 mayıs..ama sabırsızlanıyorum bende heray olan bir hafta on gün öncesinden göğüs şişliği olurdu bu ay göğüslerde tık yok bel ağrım var bilmiyorum umutlanıyorum..

Iki mayissa test yapma hemen adet gunu sabah kalkinca yap varsa genel olarak cikiyo zaten oglumda adet gunu pozitifi gormustm bu ay bende cok sabirsizlandim adet gunum gelmeden bir suru test yaptim ama bosunaymis insallah bebisn seninledr

ewet bende ozele gyym ama yanasmıyor dewlet hastanelerı artık eskısı gbı daha dgrusu hcbır zamankı gıbı temız degıl ama ozel hastanede ole olmyo paranla gttgn ıcın herseyn temızı

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım ah bu erkekler biz bi doktora gidiyoruz ne sıkıntılarla halbuki en kolay iş onların ki..

Iki mayissa test yapma hemen adet gunu sabah kalkinca yap varsa genel olarak cikiyo zaten oglumda adet gunu pozitifi gormustm bu ay bende cok sabirsizlandim adet gunum gelmeden bir suru test yaptim ama bosunaymis insallah bebisn seninledr

inşallah..bende dün yaptım negatif ama olumsuz düşünmüyorum çok erken olduğunun farkındayım test için ama insan dayanamıyor belki yaşadıklarım psikolojik..Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. en doğru zamanı o biliyor..

hımmm allahım bana kolaylık versın allahım hayrlısıyla bırde bebs nasıp etsın hepımıze tum ısteyen anne adaylarına pekı benım yapmam gereken baska bıseyler varmı yardmcı olurmusun

Canim ben bu ay adetimin ikinci gununden beri corek otu bal tarcin karisimi yapiyorum esimede bugun keciboynuzuna basliycam ovulasyon testini gecen ayda bu ayda kullanmayi dusunuyorum

merhaba sayın anne adayları uzun zamandr cocuk konusunu ertelemıstm fakat su anda cokıstyrm 1.5 yıllık ewlıyım ve hıc korunmadık hamıle kalmadım bır hafta oncesı doktora gttm kadın doğum uzmanına ve bana kan tahlıllerı yaptrrttı ve bn de yaptım kan tahlıllerım temz bır tek yumurtalıklarımın kucuk ve tembel oldugunu soyledı ve o gun adet oldum ve bana adetımın 5.gununde kullanmam gereken ılac verdı kullandm ve bugun dr gttm ve yumurtalarımın buyudugun u soyle ve esımle bır var bır gun yok ılıskıye grmemı soyledı bugunden ıtıbaren 5 mayısa kadar 5 mayısta ıse progesteron ıle tabır ettıgı yumurtanın kendılıgınden catlayıp catlamayacgına bakacagını soledı ama bnm sormak ıstedgm szlerde bu gıbı seylerı yaptnzmı ve vtamın ılacı kullanmaya basladm gebelıktede kullanacagmı soyledı bu durumda olupta hamıs olanlar varmı lutfen cevaplarınızı beklıyorum herkese kucak dolusu sewgıler :1::30::5::nazar:

canım doğrudur aynısını banada yapmıştı 2 ay önce dra gittigimde .Hayırlısı olsun yumurtanın istenilen büyüklügünde oldugu zaman çatlayıp çatlamadıgına bakıcak. çatlamamışsa igne verir o çatlatır yumurtaları. hayırlısı olsun canım

Ayyy onu iste esim yapmaz bize trabzon yolu gozuktu desene

benmde hala tek cnm bugn bitane daha ypcm olmadı kan testi 10 gündür mide bulantısı ve kasık ağrıı cekiyrm bi sebebi vardır hrlde yanii neyse artık ortadan kalksın su belirsizlik:27:

canım ben netteki araştırmalarım sonucunda sorunumu buldum sanırım:9::9:

şimdi ben yumurtlama döneminde baya bir kasık ağrısı çektim yani muhtemelen çatladı, ona göre 24 nisanda adet olmalıydım. şimdi bu yumurtlama olayından sonra korpus hemorajikum diye bir kist oluşabiliyormuş o da çatlama olmasına rağmen adet olmamaya neden oluyormuş.

işte bende ya bu kist oluştu ya da hamileyim. tabi Allah bilir de

Back