- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 68
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Adet gunun ne zamandi senin gecikme varmi eger gebelik varsa genel olarak adet gunu pozitif sonuc verir benimde pozitf cikmisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim bi tanidigimin esi yaptirdi bunlar bi odada bi kutuya sperm ornegi birakiolar dergi felan cd felan koymuslar yani sey olsun die oyle birakmis adam
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Benim bi tanidigimin esi yaptirdi bunlar bi odada bi kutuya sperm ornegi birakiolar dergi felan cd felan koymuslar yani sey olsun die oyle birakmis adam
Canım eger özel hastaneye gidersen dedigin gibi özel odaları var ama malesef devlette tuvalette örnek vermek zorundalar..
adet günüme daha var canım 2 mayıs..ama sabırsızlanıyorum bende heray olan bir hafta on gün öncesinden göğüs şişliği olurdu bu ay göğüslerde tık yok bel ağrım var bilmiyorum umutlanıyorum..
ewet bende ozele gyym ama yanasmıyor dewlet hastanelerı artık eskısı gbı daha dgrusu hcbır zamankı gıbı temız degıl ama ozel hastanede ole olmyo paranla gttgn ıcın herseyn temızı
Iki mayissa test yapma hemen adet gunu sabah kalkinca yap varsa genel olarak cikiyo zaten oglumda adet gunu pozitifi gormustm bu ay bende cok sabirsizlandim adet gunum gelmeden bir suru test yaptim ama bosunaymis insallah bebisn seninledr
Ay çok sevindim canım bende Arhavi'liyim :)
hımmm allahım bana kolaylık versın allahım hayrlısıyla bırde bebs nasıp etsın hepımıze tum ısteyen anne adaylarına pekı benım yapmam gereken baska bıseyler varmı yardmcı olurmusun
merhaba sayın anne adayları uzun zamandr cocuk konusunu ertelemıstm fakat su anda cokıstyrm 1.5 yıllık ewlıyım ve hıc korunmadık hamıle kalmadım bır hafta oncesı doktora gttm kadın doğum uzmanına ve bana kan tahlıllerı yaptrrttı ve bn de yaptım kan tahlıllerım temz bır tek yumurtalıklarımın kucuk ve tembel oldugunu soyledı ve o gun adet oldum ve bana adetımın 5.gununde kullanmam gereken ılac verdı kullandm ve bugun dr gttm ve yumurtalarımın buyudugun u soyle ve esımle bır var bır gun yok ılıskıye grmemı soyledı bugunden ıtıbaren 5 mayısa kadar 5 mayısta ıse progesteron ıle tabır ettıgı yumurtanın kendılıgınden catlayıp catlamayacgına bakacagını soledı ama bnm sormak ıstedgm szlerde bu gıbı seylerı yaptnzmı ve vtamın ılacı kullanmaya basladm gebelıktede kullanacagmı soyledı bu durumda olupta hamıs olanlar varmı lutfen cevaplarınızı beklıyorum herkese kucak dolusu sewgıler
Bende tatlim kac aylik evlisin? Ne kadardir calisma var :)
bırtek prolaktın hormonum var ama su anda en dusuk sewyede hamılelıgı engel olmayacak kucuklukte 23 cıktı tahlıl sonuclarımda
Yok tatlim yarin onada biraz duygu somurusuyle urologa randevu aldik bu hastahanede degerleri olcum yapiyolormi bilmiyoruz eger yoksa trabzon gidip yaptiricaz
Haziranda 3 sene olacak canim
Canım eger özel hastaneye gidersen dedigin gibi özel odaları var ama malesef devlette tuvalette örnek vermek zorundalar..
inşallah gerek kalmaz bu ayhamiş olursun
Insallah tatlim en buyuk dilegim bu hayirlisiyla bi anne olabilsem yaa
benmde hala tek cnm bugn bitane daha ypcm olmadı kan testi 10 gündür mide bulantısı ve kasık ağrıı cekiyrm bi sebebi vardır hrlde yanii neyse artık ortadan kalksın su belirsizlik
Insallah tatlim en buyuk dilegim bu hayirlisiyla bi anne olabilsem yaa
olursun canım inşallah stres yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?