Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Yarin adet günüm ve çok asabilik var
Eşime sabahtan beri catiyorum.bu bile adet belirtisidir dimi arkadaşlar.zaten 2gun önce idrar testinde.negatif cikmisti:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni umutsuzlandirmak istemem ama biraz oyle gelgitler iste ama olsun uzulme kirmizilari gorene kdar tamam mi canim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

hadi inş. bende diyorumda kocam sorun çıkarmazsa :26:. adetimin bugün 4. günü .canım sende bi ovulasyon testi alsana riske etmemiş olursun

Gecen ayda kullandim ben kuzum hala var tekrardan bu ay yine kullanicam cifti gordugum gun doktora gidicem insallah :) bu ay umutluyum esimede keciboynuzu kendimede corek uyguluyorum hakkimda hayirlisi insallah vakti gelmistir :(

inş canım yaa çok üzülüyorum bugün doktora gittim yumurtam 14 mm olmuş ve adtemin 14.günündeyim daha büyüyebileceğini söyledi büyümez artık bence bu ayda olmadı sanırım:39::2::43:

5 senelik evli ve iki senedir bebek isteyen bit kadın olarak söyleyebilirim ki; sakın üzülme.

Bebek istediğimiz ilk sene o kadar üstünde durmuyordum ama çalışmalara başladığımız birinci senenin sonunda ciddi bunalıma girdiğimi hissetmiştim.

Bu süre içinde en yakın 4 arkadaşımın ve geçtiğimiz Haziran ayında evlenen görümcemin hamilelik haberlerini aldım.

Çokça inançlarımı sorguladığım, isyan ettiğim anlar oldu. Şimdiyse bir şeyden çok eminim. Her şey Allah'tan.. Olması da, olmaması da. Doğru zamanı bekliyordur.

Sakin ol ve şunu düşün; Eşinle evlenmeye ilk karar verdiğinde bebek için mi evlendin? Ve bebeğinin deç olması dünyanın sonu mu? boşver ve evliliğinin tadını çıkar.

Tüm bunları aylarca gözyaşı dökmüş bir kadın olarak söylüyorum.

Sabret ve Allah'tan hayırlısını dile. Çünkü O'nun mutlaka iyi bir planı vardır bizim için..

Sen kullandin mi hic kuzum su iliskileri tutturamadigimi dusunuyorum :(

yok canım ya bu ilk olucak şimdi bazıları diyo koyu çizgiyi yakalayınca ilişki .bazıları yok 24-36 saat sonra anlamadım gitti :36: stres oldum şimdiden :37: sen ne zman ilişkiye girdin 2 çizgiyi yakaladıgın günmü tatlım

Son düzenleme:
o kadar kürler yapmama rağmen hiç bi faydası olmamış bugün doktara gittim yumurtam 14 mm olmuş ve adetimizn 14.günü 1 2 3mayısa birliktelik verdi ama yumurtam daha büyürmüki yaa artk büyümez bnce:(((:30:

Korkmadan stres yapmadan inanarak ve inancli bir sekilde motive olmak icin burdayiz tatlim birbirimize destek olup umutsuzlugu ortadan kaldirmak icin umarim bu ay dusundugun gibi husran olmuycak ;)

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim adetimin 14.günü yumurtam 14 mm olmuş doktorum istenilen büyüklüğe gelmediğini söyledi.3 gün sonraya birliktelik verdi.Yumurtanın daha büyüme ihtimali varmı?yardımcı olurmusunuzz bu ay okadarda kürler uyguladım sanırm hiç fayda etmedi:43:

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim adetimin 14.günü yumurtam 14 mm olmuş doktorum istenilen büyüklüğe gelmediğini söyledi.3 gün sonraya birliktelik verdi.Yumurtanın daha büyüme ihtimali varmı?yardımcı olurmusunuzz bu ay okadarda kürler uyguladım sanırm hiç fayda etmedi:43:

bimiyorum canımda incir içmeye devam et içine havuçda at . ilk dr gidişinmi daha öncede yaşadınmı büyümeme sorununu

yok canım ya bu ilk olucak şimdi bazıları diyo koyu çizgiyi yakalayınca ilişki .bazıları yok 24-36 saat sonra anlamadım gitti :36: stres oldum şimdiden :37: sen ne zman ilişkiye girdin 2 çizgiyi yakaladıgın günmü tatlım

Ben iki gun koyu cizgi yakaladim onun oncesindede o gunlerde sonraki gunlerde girdim aslinda ama sperm kalitesi dusmus olabilir ara vermeden calismistim

merhaba sayın anne adayları uzun zamandr cocuk konusunu ertelemıstm fakat su anda cokıstyrm 1.5 yıllık ewlıyım ve hıc korunmadık hamıle kalmadım bır hafta oncesı doktora gttm kadın doğum uzmanına ve bana kan tahlıllerı yaptrrttı ve bn de yaptım kan tahlıllerım temz bır tek yumurtalıklarımın kucuk ve tembel oldugunu soyledı ve o gun adet oldum ve bana adetımın 5.gununde kullanmam gereken ılac verdı kullandm ve bugun dr gttm ve yumurtalarımın buyudugun u soyle ve esımle bır var bır gun yok ılıskıye grmemı soyledı bugunden ıtıbaren 5 mayısa kadar 5 mayısta ıse progesteron ıle tabır ettıgı yumurtanın kendılıgınden catlayıp catlamayacgına bakacagını soledı ama bnm sormak ıstedgm szlerde bu gıbı seylerı yaptnzmı ve vtamın ılacı kullanmaya basladm gebelıktede kullanacagmı soyledı bu durumda olupta hamıs olanlar varmı lutfen cevaplarınızı beklıyorum herkese kucak dolusu sewgıler :1::30::5::nazar:

merhaba sayın anne adayları uzun zamandr cocuk konusunu ertelemıstm fakat su anda cokıstyrm 1.5 yıllık ewlıyım ve hıc korunmadık hamıle kalmadım bır hafta oncesı doktora gttm kadın doğum uzmanına ve bana kan tahlıllerı yaptrrttı ve bn de yaptım kan tahlıllerım temz bır tek yumurtalıklarımın kucuk ve tembel oldugunu soyledı ve o gun adet oldum ve bana adetımın 5.gununde kullanmam gereken ılac verdı kullandm ve bugun dr gttm ve yumurtalarımın buyudugun u soyle ve esımle bır var bır gun yok ılıskıye grmemı soyledı bugunden ıtıbaren 5 mayısa kadar 5 mayısta ıse progesteron ıle tabır ettıgı yumurtanın kendılıgınden catlayıp catlamayacgına bakacagını soledı ama bnm sormak ıstedgm szlerde bu gıbı seylerı yaptnzmı ve vtamın ılacı kullanmaya basladm gebelıktede kullanacagmı soyledı bu durumda olupta hamıs olanlar varmı lutfen cevaplarınızı beklıyorum herkese kucak dolusu sewgıler :1::30::5::nazar:

Canim ben hic ilac kullanmadim bi tek hamile kalmayi dusundugumden beri 2 aydir folik asit aliyorum bende bugun gittim doktora herseyin normal oldugunu yumurtlama zamani tekrar yumurtayi gormek icin cagirdi tembellige ve yumurtnin kucuklugune tahlil sonucumu karar verdi ? Ilacla buyuyup catladiysa ve catladigi donemde sperm hucreleri orada varsa insallah hamilesindir fakat esinin sorunu yok dimi oda sikinti oluyo yeterli hizda ve canlilikta olmasi gerekiyomus

Back