- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Yarin adet günüm ve çok asabilik var
Eşime sabahtan beri catiyorum.bu bile adet belirtisidir dimi arkadaşlar.zaten 2gun önce idrar testinde.negatif cikmisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi inş. bende diyorumda kocam sorun çıkarmazsa :26:. adetimin bugün 4. günü .canım sende bi ovulasyon testi alsana riske etmemiş olursun
Saol canim benim..uzulsek de ne gelir elden..Seni umutsuzlandirmak istemem ama biraz oyle gelgitler iste ama olsun uzulme kirmizilari gorene kdar tamam mi canim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
hadi inş. bende diyorumda kocam sorun çıkarmazsa :26:. adetimin bugün 4. günü .canım sende bi ovulasyon testi alsana riske etmemiş olursun
Sonunda canim doktor degistim buyuk hastaneye gidiyorum hemen basladi
galaxsy s 4
5 senelik evli ve iki senedir bebek isteyen bit kadın olarak söyleyebilirim ki; sakın üzülme.
Bebek istediğimiz ilk sene o kadar üstünde durmuyordum ama çalışmalara başladığımız birinci senenin sonunda ciddi bunalıma girdiğimi hissetmiştim.
Bu süre içinde en yakın 4 arkadaşımın ve geçtiğimiz Haziran ayında evlenen görümcemin hamilelik haberlerini aldım.
Çokça inançlarımı sorguladığım, isyan ettiğim anlar oldu. Şimdiyse bir şeyden çok eminim. Her şey Allah'tan.. Olması da, olmaması da. Doğru zamanı bekliyordur.
Sakin ol ve şunu düşün; Eşinle evlenmeye ilk karar verdiğinde bebek için mi evlendin? Ve bebeğinin deç olması dünyanın sonu mu? boşver ve evliliğinin tadını çıkar.
Tüm bunları aylarca gözyaşı dökmüş bir kadın olarak söylüyorum.
Sabret ve Allah'tan hayırlısını dile. Çünkü O'nun mutlaka iyi bir planı vardır bizim için..
Sen kullandin mi hic kuzum su iliskileri tutturamadigimi dusunuyorum
Korkmadan stres yapmadan inanarak ve inancli bir sekilde motive olmak icin burdayiz tatlim birbirimize destek olup umutsuzlugu ortadan kaldirmak icin umarim bu ay dusundugun gibi husran olmuycak
gözün aydın canım inşallah iyi gelir tedavi ve sonra da bebiş gelir inşallah
Canim ovulasyon testi ilk defami kulanacaksn ben kullanmadim daha once etkili oluyomu acaba
Saol canim benim..uzulsek de ne gelir elden..
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim adetimin 14.günü yumurtam 14 mm olmuş doktorum istenilen büyüklüğe gelmediğini söyledi.3 gün sonraya birliktelik verdi.Yumurtanın daha büyüme ihtimali varmı?yardımcı olurmusunuzz bu ay okadarda kürler uyguladım sanırm hiç fayda etmedi
yok canım ya bu ilk olucak şimdi bazıları diyo koyu çizgiyi yakalayınca ilişki .bazıları yok 24-36 saat sonra anlamadım gittistres oldum şimdiden sen ne zman ilişkiye girdin 2 çizgiyi yakaladıgın günmü tatlım
Ben iki gun koyu cizgi yakaladim onun oncesindede o gunlerde sonraki gunlerde girdim aslinda ama sperm kalitesi dusmus olabilir ara vermeden calismistim
bimiyorum canımda incir içmeye devam et içine havuçda at . ilk dr gidişinmi daha öncede yaşadınmı büyümeme sorununu
merhaba sayın anne adayları uzun zamandr cocuk konusunu ertelemıstm fakat su anda cokıstyrm 1.5 yıllık ewlıyım ve hıc korunmadık hamıle kalmadım bır hafta oncesı doktora gttm kadın doğum uzmanına ve bana kan tahlıllerı yaptrrttı ve bn de yaptım kan tahlıllerım temz bır tek yumurtalıklarımın kucuk ve tembel oldugunu soyledı ve o gun adet oldum ve bana adetımın 5.gununde kullanmam gereken ılac verdı kullandm ve bugun dr gttm ve yumurtalarımın buyudugun u soyle ve esımle bır var bır gun yok ılıskıye grmemı soyledı bugunden ıtıbaren 5 mayısa kadar 5 mayısta ıse progesteron ıle tabır ettıgı yumurtanın kendılıgınden catlayıp catlamayacgına bakacagını soledı ama bnm sormak ıstedgm szlerde bu gıbı seylerı yaptnzmı ve vtamın ılacı kullanmaya basladm gebelıktede kullanacagmı soyledı bu durumda olupta hamıs olanlar varmı lutfen cevaplarınızı beklıyorum herkese kucak dolusu sewgıler
tatlım eşinin sperm degerlerine baktırdınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?