Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Insallah kuzum Allah razi olsun isteyen herkese nasip etsn Rabbim simdi yumurtalar gelismesi icinse ilac olabilir tabiki ama adet gor diyeyse o farkli olabilir tatlim ilaci hic bilmyrm cunku ama.insallah hersey guzel olcak senin icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsallah canim simdi hormon ilaciymis yumurtalar calisip adet olaacakmisim oyle dedi adet sokturucu degil yani

galaxsy s 4

Calis kuzumm ayaklari en.az yarim saat dik havaya dediklerimide yap olcak insllah bu ay

Evet kuzum gerekirse bir saat dikicem de bundan sonra sbah iliski yok aksam sabahi sevmiom

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Evet oyle yapicam kuzum bu ay inat ettim :) seninkilerde ikiz olsun hhhhhhaahahahahah

Aaaaa kiz deme ole bakalim ne cikcak saglikli olsunda insallah Rabbim kucagima almayi nasip etsn eli ayagi duzgn olsn yeter kuzummmmm

Aaaaa kiz deme ole bakalim ne cikcak saglikli olsunda insallah Rabbim kucagima almayi nasip etsn eli ayagi duzgn olsn yeter kuzummmmm

Olur allahin izniyle insallh kuzum sen icini ferah tutup yemene icmene cok dikkat et kussan bile yine ye bos birkm mideni

Olur allahin izniyle insallh kuzum sen icini ferah tutup yemene icmene cok dikkat et kussan bile yine ye bos birkm mideni

Insllah kuzum sizde bana duanizi eksik etmeyin yiom ama midm fena cubuk krakerle kanki olduk artik :) simdi eve git yemek yap ne zor gelio offfsss

Insllah kuzum sizde bana duanizi eksik etmeyin yiom ama midm fena cubuk krakerle kanki olduk artik :) simdi eve git yemek yap ne zor gelio offfsss

Ayy yaparsin sen halledersin bak patates firina ver sutle islat baharatla midene dokunmayacak sekilde protein tavuk yada et yap yanina kuzum hemencik halledersin sen

Ayy yaparsin sen halledersin bak patates firina ver sutle islat baharatla midene dokunmayacak sekilde protein tavuk yada et yap yanina kuzum hemencik halledersin sen

Kocam fasulye istedi tahildayz bu aksam hic yiesmdr yokkk

3. Aşılamam ve hiç aksatmadan 1 aydır testere dişli aslan pençesi kullanıyorum bu ay kendiliğinden yumurtam çatladı inş bu sefer olmuştur rabbim kimseyi evlatla sınamasın inş mayıs ayında hepimiz anne oluruz benimde adet tarihim 6 mayıs inş olmamda gebe kalırım...

Yarin adet günüm ve çok asabilik var
Eşime sabahtan beri catiyorum.bu bile adet belirtisidir dimi arkadaşlar.zaten 2gun önce idrar testinde.negatif cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…