- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
adaçayını içeceksen canım yumurtladıktan sonra içmeni tavsiye etmiyorlar.çünkü Allah korusun düşüğe sebep olabiliyor
Peki canim cok sagol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adaçayını içeceksen canım yumurtladıktan sonra içmeni tavsiye etmiyorlar.çünkü Allah korusun düşüğe sebep olabiliyor
Canım emin olmadan yapma istersen bi doktora git once
Yarim saat once migrenim basladi. Kesin adet olcam dedim ki benim tek adet belirtim bu dur. Wcye kontrole gittim ve kirmizilar gelmis hosgelmis....
kızlar biri bana engel olsun lütfen test yapmamak için kendimi zor tutuyorum tekrar tek çizgi görmek istemiyorum o yüzden perşembeye kadar beklemem lazım ama konsantre olamıyorum hiçbir şeye aklım hep hamilemiyim değilmiyim deyip deyip duruyorum
Emin oldun en azından canım açıklığa kavuştu
saol canım bir sürü limonlu su içtim iyim biraz bu gece oğlumda rahatsızlandı biraz uykuda uyuyamadım kötüyüm yani
bende umutla beklemek isterdim ama benim 1 ay korunmam lazımhazirana bekleyen olursa bende aranızda olurum umarım iyi haberlerinizi alırız destekçinizim arkadaşlar
Benim bu ay olmadi ama umarim senin olmustur :)
slm kızlar :))
nasıl gıdıo ne durumdasınız ....
Ben bugun yaptim négatif cikti. Simdi de adet oldum. Yapma ben ce.... en gel ol dedin diye boy le yazdim canim kizma sakin :)
slm kızlar :))
nasıl gıdıo ne durumdasınız ....
İyiyim reglim yarın bitiyo :) çalışmalar başlıyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin cnm hepimize niye kızayım ben kendim istedim hep aynı sonucu görmek beni kahrediyor. beklemek en mantıklısı ama bugünü zor ettim :18:beklemek çok zor evet ben en iyiisi bekliyeyim şimdi başka şeylerle oyalanıp unutmaya çalışıcam sağol cnm yardımın için inş tez zamanda kavuşursun bebeşine
İncir kürü yapcam ovulasyon testide aldm :) hadi baklm :)
bnm bıtı dun aksam basladık ıkı gun surdu erken oluodum 25 gunde bır bu ay 28 oldu ıkıgunde bıttı ama cok geldı dun geceden ıtıbaren basladık calısmalara :))))
hadı hyrlısı ovulasyon testını nasıl yapcaz
:)))
Hadi hayırlısı cnm:)) günaşırımı olcak ?
Hadi hayırlısı cnm:)) günaşırımı olcak ?