Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Allah Allah anlamadım ben bu test işini ya hala negatif bende zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benmde hala tek cnm bugn bitane daha ypcm olmadı kan testi 10 gündür mide bulantısı ve kasık ağrıı cekiyrm bi sebebi vardır hrlde yanii neyse artık ortadan kalksın su belirsizlik

benmde hala tek cnm bugn bitane daha ypcm olmadı kan testi 10 gündür mide bulantısı ve kasık ağrıı cekiyrm bi sebebi vardır hrlde yanii neyse artık ortadan kalksın su belirsizlik

Aynen canım ya bende de var kasik ağrısı. Belli olsa da yolumuza baksak ona göre

Aynen canım ya bende de var kasik ağrısı. Belli olsa da yolumuza baksak ona göre

SİMDİ baska bitane yptım maalesef oda tek,fortune diye bi marka.acaip bi mide bulantım var en basit bişeyden bile midem bulanıyo özellikle tatlılardan.kendimi bildim bileli en ufak bi adet düzensizlğm bile olmadı 28 günde bir gelir ve 3-4 gun surer ama bu ay bign erkn geldi ve 1 gun surdu ara ara kasık ve bas ağrım var. e hal böyle oluncada(yani cizgi tek olunca) doktor gidip kan kesti yaptırmayıda sacma buluorm eger olsaydı silik bile olsa cıkardı değilmi?

Şu geç döllenme olayında hemen çıkmama durumu vardı sanki. Tam bilmiyorum onu da araştıracam hep unutuyorum

Şu geç döllenme olayında hemen çıkmama durumu vardı sanki. Tam bilmiyorum onu da araştıracam hep unutuyorum

benm 16 nisanda bign gldi işte acaba erkenmi ki test için.millet adetinn gectiği ilk gun yapıyo varsa cıkıyo anlamadm gttiii

benm 16 nisanda bign gldi işte acaba erkenmi ki test için.millet adetinn gectiği ilk gun yapıyo varsa cıkıyo anlamadm gttiii

Başka bir topikte 7—8 gün sonra çıkan varmış ama senin o da geçmiş. Sen bu hafta yaptır bence kan testi

her ay da adım yazıyor bu aydan da geri kalmayayım kıdemlendim iyice.
burada takıldıklarım çoktan doğurdu :))

Idrar testi yaptim simdi. Négatif! Tam 7 gun gecikmem var. Demekki adet olamiyorum. Su kurlerden birini yapayim diyorum. Adet duzenleyen kur hangisiydi. Sogan kuru muydu?

testere dişli aslan pençesi. günde 2 defa. ibrahim saraçoğlu diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…