Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

kızlar sat 2 mayıs.. adet olacakmıs gıbı karnım agrıyor kasıklarımda batma var. fena çişim geliyor:17:
idrarım değişik kokuyor. Test yapmaya korkuyorum beklıcem 2 sine kadar:44:

bizim bat ayni belirtilerde ayni insallah hayirli haberi aliriz ya batma var bendede feci bel agrisu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum benimmm kiyamam sanaa Etmezmiyim tabiki size dua ediorum hep aklimdasiniz teyzecikk Insallah Rabbim saglikla eli ayagi duzgun evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip eder insallahh

Adresinİ gönder özelden cnm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabikide iyiym mide bulantm ve uykum varrrrrr ve degerim dun 980 kusurdu biz iyiyiz teyzeciklerr siz nasilsinizz bakalimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOt
canımmm maşallah bebişlere ikiz onlar ikiz :nazar: yerimm ben onların o tatlı nanaklarını :56:

Yaa kizz ikiz mi dion bak gecen gunde dedin bunu cuma gunu kese gorcez sanirim bakicaz artik ikizse ne zaman belli olur snce heycanlaniorum kizzz Rabbim eli ayagi duzgun saglikla kucagimiza almayi nasip eder insalah kuzummmm:)

Utanacakk ne var teyzesiyim ben onun :) içimden gelen bişeyi yapmalıyımmm

Tam teyzesi bak verdim attim msj olarak ama baksanaaa ikiz diolarr yawww bir isterken Rabbim ikicik minnos vermismdr acabaaa

Yaa kizz ikiz mi dion bak gecen gunde dedin bunu cuma gunu kese gorcez sanirim bakicaz artik ikizse ne zaman belli olur snce heycanlaniorum kizzz Rabbim eli ayagi duzgun saglikla kucagimiza almayi nasip eder insalah kuzummmm:)

hadi hadi inşş ikizdir gelir gelmez yazz taam gelip evde uyuyakalıp yine yazma tamam mı :33: belli olur tek yumurta ise sonra belli olur çift yumurta ise iki kese görcek dr ayyy inşş ikizdir yavru kuşlarr yerimm yerimmm

Tam teyzesi bak verdim attim msj olarak ama baksanaaa ikiz diolarr yawww bir isterken Rabbim ikicik minnos vermismdr acabaaa

Anammm doktora git gel öle yollim ozaman :) iki taneyde küser bana diğeri

Tabikide iyiym mide bulantm ve uykum varrrrrr ve degerim dun 980 kusurdu biz iyiyiz teyzeciklerr siz nasilsinizz bakalimm

Bizde iyiyiz devam kurlere :) bugun doktora gittim hormon tahlillerimi yaptirdim muayne oldum ozelden msj attim sana bakta bi cevap ver

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ben 2 yillik evli olacam haziranda ve bu sure zarfida denedik olmadi her ay bi heyecanla beklefim ama nafile nasip arkadas ben yeni oldugum icin neden sizin yazdiklarinin altina yazamiyorum tl giriyorum cozmeye calisiyorum ama bi turlu anlamadim

Stres yapma kuzum sen elinden geleni yap gerisi Allahtan tatlim saglikli bebislerimiz olacak insallah hepimizin arzusu o

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Back