Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

hadi hadi inşş ikizdir gelir gelmez yazz taam gelip evde uyuyakalıp yine yazma tamam mı :33: belli olur tek yumurta ise sonra belli olur çift yumurta ise iki kese görcek dr ayyy inşş ikizdir yavru kuşlarr yerimm yerimmm

Yaaa kizz bak cok heycanlandim heeee valla kafami koydugm yerde uyuom :D hayirlisi olsun kuzumm insallah Rabbim saglikli evlatciklar versin hepimizee Aminn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elifff dr a gittin mi lann :29:

Evett gittim kuzum yeni geldim saat 3 te hormon test sonucunu. Alip gidicem dedi rahmin saglikli gusel iki tuplerdede yumurta var hicbir sorun yok dedi yumoslarida gosterdi bakalim hormon testine gore bir daha gorusucez esinde gelsin dedi :):) kocisi nasil ikna edicem hic bilmiyorum ama yaaa :'( bu devlete gitti adam cok ilgilendi onceki gittigim kadin gibi diildi rahat 20 dk bakti sorularima cevap verdi yumurtalarim nerde varmi die bayagi sorunca adam sagolsun ilgilendide ozel dr gitsem mi bilemedim yoksa bununlami devam etsem

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bizde iyiyiz devam kurlere :) bugun doktora gittim hormon tahlillerimi yaptirdim muayne oldum ozelden msj attim sana bakta bi cevap ver

Nerdesn bakimm ihmal etme bizi ne zaman cikcak sonuclar kuzummm msj yazdm ama yeniyse msj bakiorum hemennn ama bak size dini tvsiyelermde olcak tabi bilmek istersenz bence yarari var diorum ben Rabbime elimizden geldgnce yakiniz insallah Rabbim dualarimizi duymustr saglikla eli ayagi duzgn evlatlarimiza kavusuruz

Yaa kizz ikiz mi dion bak gecen gunde dedin bunu cuma gunu kese gorcez sanirim bakicaz artik ikizse ne zaman belli olur snce heycanlaniorum kizzz Rabbim eli ayagi duzgun saglikla kucagimiza almayi nasip eder insalah kuzummmm:)

Anammm bide ikiz olurmuss ohhh ohhh nede gusel olurrrr varya cok mutlu oluruz degerlerin super ilerliyo yeeme icmene cok dikkat et aman

Evett gittim kuzum yeni geldim saat 3 te hormon test sonucunu. Alip gidicem dedi rahmin saglikli gusel iki tuplerdede yumurta var hicbir sorun yok dedi yumoslarida gosterdi bakalim hormon testine gore bir daha gorusucez esinde gelsin dedi :):) kocisi nasil ikna edicem hic bilmiyorum ama yaaa :'( bu devlete gitti adam cok ilgilendi onceki gittigim kadin gibi diildi rahat 20 dk bakti sorularima cevap verdi yumurtalarim nerde varmi die bayagi sorunca adam sagolsun ilgilendide ozel dr gitsem mi bilemedim yoksa bununlami devam etsem

ayy elifcan bayan dr lar çekilmiyor gerçekten irkeklerr iyidir iyii ohhh ne güzel hiç bi problemin de yok şükür bol bol çalışacağnız kocişle heheee adamı ikna edersin kızz iki pıtt pıtt yap kafayı ütülee :4: sıkıyosa gelmesin özelde gitme tabisii memnunsan devam buna bir süre zaten hemen hamişte kalabilirsin canımm

Nerdesn bakimm ihmal etme bizi ne zaman cikcak sonuclar kuzummm msj yazdm ama yeniyse msj bakiorum hemennn ama bak size dini tvsiyelermde olcak tabi bilmek istersenz bence yarari var diorum ben Rabbime elimizden geldgnce yakiniz insallah Rabbim dualarimizi duymustr saglikla eli ayagi duzgn evlatlarimiza kavusuruz

Isterim tabi kuzum ya insallah saglikli gusel hayirli evlatlarimiz olur dua ediyorum gerisi rabbimden

Anammm bide ikiz olurmuss ohhh ohhh nede gusel olurrrr varya cok mutlu oluruz degerlerin super ilerliyo yeeme icmene cok dikkat et aman

Ayy kiz ikiz olursaa degmeyin keyfime degerler cok.sukur Rabbime harika ediorm kuzum sutumu iciorm yemek yemeye calisiorm zorla bakiorm bize ben ama surkli eksideyiz ne olcak halimiz bilmem :D

Allah razi olsn Insallah kuzumm cumayi beklioruz mubarek gunde gorcez bebisimizin ilk halini bana dua edin benimde dualarim sizlerle teyzeciklerrr

keseyi görcen kuzum baağğğ içinde bebiş yoksa panik yoğğğ recepleştim yine şaka bi yanada kuzum dr lar çok umutlandırmak istemediğinden bebişi göremiyoruz derse sakın korkma benimde öyleydi sonraki haftalardı göründü kuzucum aklında kala

keseyi görcen kuzum baağğğ içinde bebiş yoksa panik yoğğğ recepleştim yine şaka bi yanada kuzum dr lar çok umutlandırmak istemediğinden bebişi göremiyoruz derse sakın korkma benimde öyleydi sonraki haftalardı göründü kuzucum aklında kala

Insallah goruruz yaaa gorelim.lutfen sorun olmasim Allah im yuce Allah im bu garip kullarinin dualarini duy saglikli evlatlarimiz olsun insallahhh Aminnn

Insallah goruruz yaaa gorelim.lutfen sorun olmasim Allah im yuce Allah im bu garip kullarinin dualarini duy saglikli evlatlarimiz olsun insallahhh Aminnn

inş hemen görünür bebişin canım ama sorun etme görünmeyedebilir ben aklında bulunsun diye yazdım normal bişeymiş zaten inşşş musmutlu dönersin kuzumm

Allah razi olsn Insallah kuzumm cumayi beklioruz mubarek gunde gorcez bebisimizin ilk halini bana dua edin benimde dualarim sizlerle teyzeciklerrr

Etmezmiyiz kuzum ya seni unutmadikkk :) bebisleride allahim cuma gunu dahada gusel haberlerle geleceksin insallah

Ayy kiz ikiz olursaa degmeyin keyfime degerler cok.sukur Rabbime harika ediorm kuzum sutumu iciorm yemek yemeye calisiorm zorla bakiorm bize ben ama surkli eksideyiz ne olcak halimiz bilmem :D

Ne demisler ye eksiyi cikar ayseyi :)

Idrar testini crs gunu yaptim, tek cizgi. Yarin sabah hem idrar hem kan testi yapicam. Belirsizlik ortadan kalsin. Ikimiz ayniyiz bu arada. Ilk bebek ve ilk denememizdi. Esim kesin hamilesindir diyo. Bebegin ismini bile sectik. Hatta ben 2 hafta once ovulasyon gununde iliskiden sonra cok mutlu olunca, gittik zibin aldik :) haftasonu da bebek magazalarinda dolandim hep :) cok abarttim di mi :)))

Anaa ne yaptıniz kız öyle:-) sana diyorum da ben de battaniye örüyorum bitmek uzere. Bizim de isimler hazır hatta eşim karnimla konusuyo o isimlerle hitap ederek:-D

ayy elifcan bayan dr lar çekilmiyor gerçekten irkeklerr iyidir iyii ohhh ne güzel hiç bi problemin de yok şükür bol bol çalışacağnız kocişle heheee adamı ikna edersin kızz iki pıtt pıtt yap kafayı ütülee :4: sıkıyosa gelmesin özelde gitme tabisii memnunsan devam buna bir süre zaten hemen hamişte kalabilirsin canımm

Insallah kuzum en azindan kendi acimdan kafam rahatladi acaba kist varmi yokmu yumurta varmi yokmu sagliksiz benmiyim die annemlerde kiziyodu ama bu doktor beni cook rahatlatti ve cok sevdim.o kadin elif die bi dr onu unutmam pislik bir yil dolmadan gelme 2 sn bakti gitti mikrop kari

Back