• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

hiç güzel calisamadik bu ay bekliyoruz bakalım kuzucum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah olur yinede ya olumsuz dusunme kuzucum su bashekim mi ayarliyo kimse yumurtlama donemine getirmesin artik yaffff

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

bu ay ümitlendim olmadı,öncesinde 2 düşük,önceleri takmıyodum ama şimdi baya baya psikolojim bozuldu,haberlerde kadının biri doğmuş çocuğunu çöp konteynırına atıyor,Allahım isteyenlere ver Yarabbim ne olur...

amin cnm şu mubarek 3 ayların hürmetıne inş

bnmkıde gtmıo ama sonunda ıdrak ettı sorunun onda oldugunu bnm ablamlar da ole ya ıkısınnde bu sene ıkıncı bebeklerı oldu bn hala beklıom ya

Aynen bi benimkide anlsada goturebilsem su doktora su keciboynuzuda ise yaramazsa iyice psikolojik baski yapip kendi diycek gidelim die o kivama getirmeliyim

Aynen bi benimkide anlsada goturebilsem su doktora su keciboynuzuda ise yaramazsa iyice psikolojik baski yapip kendi diycek gidelim die o kivama getirmeliyim

aynn kız küs kal bn 3 gun konusmadım ıkı gun once barıstık bu ay olmassa onumusdekı ay gtcek yanı ılk defa kustum cok alındı eger ıstedgım olmssa senı bı gormesden gelırım aklın durur dedım korkttu heralde trıp at bıras bn 3 yıllık ewlıyım sen ?

aynn aradım azonce aksam iş varmı dedım :))) pislik dıo bna ıs yerındede mı onu dusunuon dıo napım dedım mecbur :))) erken gel dedım ıste ıns gelır

Okuynca gulmekten oldum canim bende aynen esime ikide bir gicikligna is varmi is tutcazmi diyorum :)oda ne sapiksn aklin fikrin is diyo:D

aynn kız küs kal bn 3 gun konusmadım ıkı gun once barıstık bu ay olmassa onumusdekı ay gtcek yanı ılk defa kustum cok alındı eger ıstedgım olmssa senı bı gormesden gelırım aklın durur dedım korkttu heralde trıp at bıras bn 3 yıllık ewlıyım sen ?

Ben daha 7 aylik evliyim anam biz ayni gun icinde barisiyoz kussemde yimisiyo kedi gibi bazen komiklikler yapiorum bi guluom bitti :) ama dur yapicam bu sefer konusmuycam bu ay tutmazsa hayir isin acigi arada agrimk var felan die mirildaniyo beni daha cok sinir ediyo :(

Okuynca gulmekten oldum canim bende aynen esime ikide bir gicikligna is varmi is tutcazmi diyorum :)oda ne sapiksn aklin fikrin is diyo:D

aynn kız napım ınsan olsunlar da sapıklık yapmayalım hemen yorgun uykuları var baylıo ewe gelınce kavede surterken bısı yok ama

Selam bayanlar varmi yeni hamisler bakalim? Adet olacagim gibi hafif agrilarim basladi bu ayda geliyor kizlrmizilar bu ay sogan kuru deniycem bakalim. Neden olmuyo anlam veremuyorum sorun yok mantar vardi bitti troit yuksekti ilac iciyorum dr bebek olur sorun yok dedi. İnsallah sogan kuru ise yarar oglum da bebek kardes istiyor insallah rabbim bi mucive versin bizede. Tabi tum isteyenlere.

Ben daha 7 aylik evliyim anam biz ayni gun icinde barisiyoz kussemde yimisiyo kedi gibi bazen komiklikler yapiorum bi guluom bitti :) ama dur yapicam bu sefer konusmuycam bu ay tutmazsa hayir isin acigi arada agrimk var felan die mirildaniyo beni daha cok sinir ediyo :(

hmm kıs sen yenı gelınsın daha bısdaha bu sene ıstedık bısımde ole ama calısıom gec gıdıom bn ewe gormuom hıc konusmadgm ıcın ıı oluo yoksa bnde kus kalamıom hıc :)

Aynen dun benimkide yorgunum diyerek erkenden uyudu bu aksamda uyusun bakalm bogarim onu

bn arada hapa atıom cayına kız sende yap yarımsaate etkılı napım oda yapsın yanı bnı zorladıgında ugramıom hıc ii oluo cayına kahvesıne tadını falanda bozmuo bıtkısel hap aktarda var

aynn kız napım ınsan olsunlar da sapıklık yapmayalım hemen yorgun uykuları var baylıo ewe gelınce kavede surterken bısı yok ama

valla hepsı aynıı.bende de var bır tane:):) kızlar brsey sorcam 19. gun koyu 20. gun sılıktı ya ovulasyon testınde dun calısma oldu. bugun aksam calısma olsa yanı saat 12 bucuk gıbı cokmu gec kalmıs olurum sızce.

hmm kıs sen yenı gelınsın daha bısdaha bu sene ıstedık bısımde ole ama calısıom gec gıdıom bn ewe gormuom hıc konusmadgm ıcın ıı oluo yoksa bnde kus kalamıom hıc :)

Oylede aha bu sene 27 olcam gec kaliyom diye yoksa bende genc olsam istemezdim bir sure daha ne gusel ben butun gun eve cakilinca bole oldu issizliktende yeterince basinin etini yiyorum tikti beni gumushaneye kimildayamiyorum hicbiryere

Oylede aha bu sene 27 olcam gec kaliyom diye yoksa bende genc olsam istemezdim bir sure daha ne gusel ben butun gun eve cakilinca bole oldu issizliktende yeterince basinin etini yiyorum tikti beni gumushaneye kimildayamiyorum hicbiryere

bnm adamda 30 oldu kız calıs kafan dagılır olmasmı ızın verıosa calıs yanı kendı calısmıomu

bn arada hapa atıom cayına kız sende yap yarımsaate etkılı napım oda yapsın yanı bnı zorladıgında ugramıom hıc ii oluo cayına kahvesıne tadını falanda bozmuo bıtkısel hap aktarda var

Bacim o hapin adi neymis bana soyle ne diye alicam bizimkine sart artik

Canim bende 27 yasnda anne oldum suan 29 yasndayim ve ikinciyi istiyorum iste cok geciktirmemek lazm hayirlisi

valla hepsı aynıı.bende de var bır tane:):) kızlar brsey sorcam 19. gun koyu 20. gun sılıktı ya ovulasyon testınde dun calısma oldu. bugun aksam calısma olsa yanı saat 12 bucuk gıbı cokmu gec kalmıs olurum sızce.

yok ya sen devam et calısmalara koyu cızgılerı kacrmadın dımı

Back