Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

saol cnm kulandım sen 5 gunu basla dedın basladım bnde 13 gun bugun calısmalar dun aksam basladı
5 6 gun devm etces sen napıon kıs nasıl gıdı o

Napim ben biraz agir gecio benim hamislk ama bebegim icin deger raziyim yani :) Rabbim insallah hepinize nasip eder bu guzel duyguyu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar çok mutsuzum ya 5gun oldu yumurtlama gunu geceli 5gundur kasiklarim agriyodu dun özellikle baya hissettim bugünse hic birseyim yok daha 1hafta var adetine ama artik hic umudum yok bütün belirtiler bitti ama umut etmek güzeldi kendimi iyi hazirlamistim ama su an hic bi belirti yok

arkadaşlar mrb.ben cumartesi günü rahim film çektircem.gerçi doktora da sorucam ama size de sormadan edemedi.acaba filmden sonra korunsam mı yoksa korunmasam mı?yumurtlama günlerime de az kalıyor filmden sonraki günleerde başlıyor.fikir verirseniz sevinirm..

Cnm çift çizgi :)))) heycandan öleblrm bugn 14. Gün maşallah ya :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohhh gelmis yumuslarrr bebek stresi yok sakin bak onu dusume kafandan at bi kac gun guzl caliss bak nasil tutuncak teyzesinin kuzusuuu

Günaydnn canmm :) Ne açıdan bi probleminz var mı die bakcksnz ?? Ben de cumartesi bi kan testi yapmayı düşünüorm

💕✨

Evet cnm ya aynen.gidip bi bakilalm diyorum icimz rahat etsn.bi sknti varsa en azndan bosa ugrasmayz caresine bakarz

Kizlar çok mutsuzum ya 5gun oldu yumurtlama gunu geceli 5gundur kasiklarim agriyodu dun özellikle baya hissettim bugünse hic birseyim yok daha 1hafta var adetine ama artik hic umudum yok bütün belirtiler bitti ama umut etmek güzeldi kendimi iyi hazirlamistim ama su an hic bi belirti yok

Daha adete 1 hafta var diosun sabret çok erken belirtiler için

Sanmıyorum belki uykusuzluk yorgunluk veya stres olabilir belki de hamilesindir :) :)

💕✨

Demi ya bu kadar erkn adet belrtsi olmaz.ya ceren icimde bsey var hc bole hssetmemstm sanki hamilym oyle bi duygu var.inan bugun 12 de kalktm o kadr uyuyormki

Sanmıyorum belki uykusuzluk yorgunluk veya stres olabilir belki de hamilesindir :) :)

💕✨

Cerenim bi ruya gordum.hayr olsun.eczanye gdyrm kz kardesm var yanmda.oda hemsire normalde.eczaciya diyormki bana iki tane gebelk testiama en iyisnden olsn.nese paktliyo falan fiyatni sorunca 80 lira dio.sok oluyorm tabi.alamam falan diorm.snra kardsm dioki abla adete ne kadar var.daha test icin cok erkn.yapma en erkn iki gun kala yap dio

Napim ben biraz agir gecio benim hamislk ama bebegim icin deger raziyim yani :) Rabbim insallah hepinize nasip eder bu guzel duyguyu

dımı cnm ya rabbım sanada bebegıne sıfa versın kucagna almayı nasıp etsın senn ılk ıgnendemı oldu :)

Ben kan testini hemsireye guvenerek yaptirdim iliskiden 6 gun sonra cikar mi dedim cikar cikar dedi. Cunku kollarimda morluklar vardi anemi icin kan aldirmam gerekiyordu bari kolum delinmisken ikisi bir ciksin dedim

Erken kanda çıkıyor tabiki ama başka bir sebeple adet geçikse, tekrar kan alınacak ama senin zaten alınmış ..Bu arada bende de şişkinlik, kasık ağrısı, göğüslerde şişkinlik var..adetim düzensizdir..off adet mi olucam acaba:(((

Ohhh gelmis yumuslarrr bebek stresi yok sakin bak onu dusume kafandan at bi kac gun guzl caliss bak nasil tutuncak teyzesinin kuzusuuu

Tamam cnm sözünü dinlicem inşallah teyzesi bu ay tutunur meleğimm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back