Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

yeter beee adamın iliğini kuruttun :52: burcumm rastgelsinn inşşş kız bebek çalışmalarına başladığımız zaman ben ovü kullanıyordum eşim işe giderken bugün çalışma var mı diye soruyordu düşün artık :52:

Ya cnm bugn dinlenelimmi ? Bilmyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki perte cikiyodu gecen ay ara vermeyince bu ay keciboynuzundanmidir nedir hic ben perte cikiom resmen :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
oo iyi işte kuzum herşey boş aslında sık ilişki adettden sonra gün aşırı diyo drlar .ben keçiboynuzunun suyunu içiriyomda .acep pekmezi dahamı faydalı .bu gecede havuç sıkayım adama o da etkiliymiş spermlere :52: :27: neyse bu ay sesi çıkmıyo bakalım bugünde olması lazım koyu çizgiyi yakaladım dün.tatlım senin adet tarhin ne benimki 24 mayıs gelmez inşallahhhhhhhhhh

durmak yok yola devam en önemli günler bunlar .dün bizde çalışmadaydık :17::17: bugün olurmu bilmiyorumki adam perte:30::26: çıkacak

oo iyi işte kuzum herşey boş aslında sık ilişki adettden sonra gün aşırı diyo drlar .ben keçiboynuzunun suyunu içiriyomda .acep pekmezi dahamı faydalı .bu gecede havuç sıkayım adama o da etkiliymiş spermlere :52: :27: neyse bu ay sesi çıkmıyo bakalım bugünde olması lazım koyu çizgiyi yakaladım dün.tatlım senin adet tarhin ne benimki 24 mayıs gelmez inşallahhhhhhhhhh

Keciboynuzunda. Cnm bnmkide ole nazar degmesjn

Benim 27 mayis felan o zamanlar gelicek ben daha yakalayamadim kuzum ama su yumurta akini goruncede 3 gun ust uste calis bos birakma tamam mi kuzum ben yapmadim gecen ay onu pismanim :( bilmiyorum o pekmezden 2 kasik yediriyorum suyunu seveemedi arayada kaynanaya gitme olunca mecbur onu kullandim dene istersen sende

Kizlarr ya ben her sabah sirkeli su iciyorum bide aksam yemekten sonra mideme ve cildime iyi geldi bacaklarimda felan akne olurdu sukur oda gitti midemde biraz hazimsizlikta vardi ondan iciyorum acep hamilelige engelmidir kafama takildi suan yafff :(

Bende iyiyim calismalara devam istede bir var bir yoka kocis pek uymuyo keciboynuzundanmidir baharin gelmesindenmisin nedir hadi calisma yapalim deyip duruyo bende bunu anlamadim:) ayy kiyamam ben sana kuzum gecicek insallah mideni bastir tuzlu cubukla

Cubuk krakerle kanka olduk zaten yauuu ohh bak adam istio iste.kiz. sende calisin iste gelsn bebisler :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım evet sağlıklı olsunda uzasın.kısmet Rabbim hepimize versin bi tane bebiş .benim kızım yok senin oglun inşallah saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Allahım:54::54:

inş şirinemm inş senin bir kızın benimde bir oğlum olur allahın izniyle inş belki kaybettiğim kuzumun kokusunu onda bulurum belki gece yatağa girerken akıttığım gözyaşlarıma derman olur neler çektim allah biliyorr zor bir sınavdı benim ki allahım daha zor sınavlardan geçirmesin inşş offff yine açıldı benim musluk :14: kusura bakmaaa

Benim 27 mayis felan o zamanlar gelicek ben daha yakalayamadim kuzum ama su yumurta akini goruncede 3 gun ust uste calis bos birakma tamam mi kuzum ben yapmadim gecen ay onu pismanim :( bilmiyorum o pekmezden 2 kasik yediriyorum suyunu seveemedi arayada kaynanaya gitme olunca mecbur onu kullandim dene istersen sende

ay bende o kadar çok akıntı olmuyoki beyaz akıntı yıda farketmedim hiç . kısmet biz ugraşıyruz gerisi Allahıma kalmış artık:54:. sen yedir canım devam durmayın

Cubuk krakerle kanka olduk zaten yauuu ohh bak adam istio iste.kiz. sende calisin iste gelsn bebisler :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Walla ole yapiyom bende napim sinem tatlim akintiyi gorunce yani yumos catlayincami yumoslar dollenio o arada mi surekli iliski olmali

inş şirinemm inş senin bir kızın benimde bir oğlum olur allahın izniyle inş belki kaybettiğim kuzumun kokusunu onda bulurum belki gece yatağa girerken akıttığım gözyaşlarıma derman olur neler çektim allah biliyorr zor bir sınavdı benim ki allahım daha zor sınavlardan geçirmesin inşş offff yine açıldı benim musluk :14: kusura bakmaaa

:14::14: bu bi sınav canım sabret Allahm hayırlısıyla saglıklı bir evlat nasip etsin tekrardan canım . ciger acısı çok zor bide o kadar büyümüşken . annemde mesela dogduktan 1 gün sonra kaybetmiş hep söyler onların yeri ayrıdır .melek oldular canım üzülme

Back