Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ay bende o kadar çok akıntı olmuyoki beyaz akıntı yıda farketmedim hiç . kısmet biz ugraşıyruz gerisi Allahıma kalmış artık:54:. sen yedir canım devam durmayın

Bende farketmiyodum ama kendini kontrol et bende o sekilde anliyorum sende oyle yap kuzucum kontrol et kendini yapiskanlik oluo zaten bende etmiodum artik kontrol ediorum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bende farketmiyodum ama kendini kontrol et bende o sekilde anliyorum sende oyle yap kuzucum kontrol et kendini yapiskanlik oluo zaten bende etmiodum artik kontrol ediorum

aman ne bilim tatlım ya bakarım bundan sonra . bazılarına bakıyorum ne kolay hamile kalıyolar ceketini atsa .bizde ugraşıyoz o kadar olmuyo:15: neden acaba ya

benim adetime 4 gün var ama karnım ve sırtm çok fazla ağrıo hiç bu kadar erken ağrımazdı evde test yapsam çıkar mı acaba hangi markayı almalıyım bi de şimdiden çok sağolun:)))

Mrb ya liste yok mu goremedim ben en bas sayfada olur normalde ama ben bu ay mayis 1 de iliski oldu 2 de oldu bakalim gec yumurtladiysam tutmustur belki umut dunyasi sat 11 nisan bat 9 mayis bakalim.

benim adetime 4 gün var ama karnım ve sırtm çok fazla ağrıo hiç bu kadar erken ağrımazdı evde test yapsam çıkar mı acaba hangi markayı almalıyım bi de şimdiden çok sağolun:)))

Merhaba adete dort gun kala idrarda cikmaz. Kanda da adet gunu yaparsan daha net cvp alabilirsin. Normalde benimde her ay farkli reaksiyonlar gosterir oldu mevsimsel yada cok kafaya takmaktan da olabilir belki bilmiyorum. Insallah hamissindir cnm.

canım belli olmuyo adetine 1 hafta kala öğrenenler bile var ama en net sonucu kan tahlilinde alırsın. inş hamişsindir:49:

Herkese Merhabalar,

İçimizden umut hiç eksik olmasın bebişlerimiz için. Ben şuan ovulasyon testi ile takipliyorum. Bugün 2. çizgi çok hafif belirdi. Dün ise hiç bir şey yoktu. Acaba şimdiden değerlendirmeye başlasam mı karar veremedim. Bir fikri olan var mı arkadaşlar?

Herkese Merhabalar,

İçimizden umut hiç eksik olmasın bebişlerimiz için. Ben şuan ovulasyon testi ile takipliyorum. Bugün 2. çizgi çok hafif belirdi. Dün ise hiç bir şey yoktu. Acaba şimdiden değerlendirmeye başlasam mı karar veremedim. Bir fikri olan var mı arkadaşlar?

Degerlendir canim duzenli iliski yap ne olursa olsun bence

Herkese Merhabalar,

kaçıncı günün, bende takipdeyim meraktan 8.günden başladım yapmaya ikinci çizgi hep silik bir şekilde çıkıyor.

Back