Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Npiyosun tatlim nasilsin iyimisin bebisimiz nasil bakalim bugun

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Iyiyiz biz teyzecik midemiz bulanio sehirler arasi yolculuk gibi ise geliorm bir saatte mahf etti beni bugn ama iyiyz dun aksam hic uyuyamadm desem yeridir sen nasilsn bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Istanbul kuzum aaa adama bak mutlu olsun senn gibi miss gibii esi varrr insn yaslanmaz senle :D:D

:54: sağol bebeim allah bebişini korusun inş ne demişlerrr aklıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin haydeee :3:

bir öpücük sana iki öpücük oğluşuna :54: hahaaa onlar torpilli bebemmm çok sağol kuzum hazirandan sonra die izin vermişti ama şimdi ben adet olmayı bekliyorum kaba bir hesap yapıyorum şöle ki mayısın sonunda adet olmam lazım uzayadabilir erkende olabilir bekleyip görcez hiiiiiiççç acele etmek yok sağlıkla gelsinde kuzum önemli değil :55:

canım evet sağlıklı olsunda uzasın.kısmet Rabbim hepimize versin bi tane bebiş .benim kızım yok senin oglun inşallah saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Allahım:54::54:

Günaydınlarrrr :) dün yine çalışma yaptk bugn 4 saat bekleyip ovulasyon testi yapcam bnce 14. Günüm bugn inşallah tüplere ulaşmıştır spermciklerrr bugn dinleniyimmi sizce ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

durmak yok yola devam en önemli günler bunlar .dün bizde çalışmadaydık :17::17: bugün olurmu bilmiyorumki adam perte:30::26: çıkacak

Son düzenleme:
Iyiyiz biz teyzecik midemiz bulanio sehirler arasi yolculuk gibi ise geliorm bir saatte mahf etti beni bugn ama iyiyz dun aksam hic uyuyamadm desem yeridir sen nasilsn bakalim

Bende iyiyim calismalara devam istede bir var bir yoka kocis pek uymuyo keciboynuzundanmidir baharin gelmesindenmisin nedir hadi calisma yapalim deyip duruyo bende bunu anlamadim:) ayy kiyamam ben sana kuzum gecicek insallah mideni bastir tuzlu cubukla

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

merhaba arkadaşlar bende mayıs ayında hamile kalmak istiyorum olursa 2. cocugum olacak inşallah. yanlız son adet tarihim 22 nisandı. ve bugün kadar korunduk. mayıs ayı için geç mi kaldım acaba ilki hemen olmuştu öyle hesaplama fln yapmamıştım ama çalışıyorum doğum izni vs için mayıs ayında olsa çok iyi olur. allah hepimizin gönlünde geçen hayırlı evlatları bizlere nasip eder inşallah oğlum var gönlümden geçen kız tabi en önemlisi sağlıklı hayırlı olması önceliklee..

Aynn cnm bnmde onikinci gunbuay cok calistik calisicazda rabbm guc kuvvtversin:-)

:D aminnn canım :32: bu ay herkes hayırlı haberler alsın inşallah. yaptıgın kür falan varmı ben incir kürünü yapıyrumda.içim dışım incir oldu .çalışmalarda bir gün var bir gün yok:6::6: sende durumlar nasıl

Back