- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.061
Ay alemsin vall çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalkıp da sağlıkla bebişini alırsın kucağına.
Hay Allahim yaaa sen ne sen sakrak.bir insansin yerim seni ben senin yeride baskasi yasasa bunlari pert olurdu resmen gozun aydin kuzummm sen hangi ildydn bakim hemen sole bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alemsin ya çok geçmiş olsun cnım iyi kurtulmuş oldun .dr bi zman verdimi tekrar çocuk için
bana nıye kımseeeeeeeee cevappp vermıyooo bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hosgelsdin.hersey gonlunuzce oldun.stres yapmayin.bu ay benimde ilk denememdi ama cok agrili ve bol ksnsmali bi adet gecirdim.o yuzden kafanizi dagitacak biseylerle ilgilenin.hatta fazla bu konuyla ilgili fazla konu okumayin.
ayy canım benim güzel anne şirin annesin sende antalyadayım ben kuzu
Bende çok merak edyrm kesiinlikle yüzüne krşı sölücemm yüzünüde videoya çekeceğim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınlarrrr :) dün yine çalışma yaptk bugn 4 saat bekleyip ovulasyon testi yapcam bnce 14. Günüm bugn inşallah tüplere ulaşmıştır spermciklerrr bugn dinleniyimmi sizce ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende guzel teyzoss minnos teyzossunn tabikii ufsss uzakmsz keske yakin olaydik senle tanismak isterdm valla senden herkese bir tutam lazim ne mutlu kocisinee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlarrr mutlu huzurlu bir gun gecirmek dilegiyle gozlerimi actimm hadi hayirlisiii :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Gunaydin kizlarrr mutlu huzurlu bir gun gecirmek dilegiyle gozlerimi actimm hadi hayirlisiii :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
sonucumu öğrenmeye gidiyorum benn birazdan sizlerleyim
günaydıninş huzurlu bi gün geçirirsin
Günaydınnn canımm hepimize musmutlu sağlıklı bir gün olsunn
sen nerde yaşıyosun bebeim mesafeler sorun değil önemli olan aşkımızz hehehe heleee sen beni adama sor birdee alın sizin olsun derr görsen espri kabiliyeti sıfır adamın bana hep sen çocuksun diyor meymunnn adamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?