Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ayy canım benim güzel anne şirin annesin sende antalyadayım ben kuzu

alemsin ya çok geçmiş olsun cnım iyi kurtulmuş oldun .dr bi zman verdimi tekrar çocuk için

bir öpücük sana iki öpücük oğluşuna hahaaa onlar torpilli bebemmm çok sağol kuzum hazirandan sonra die izin vermişti ama şimdi ben adet olmayı bekliyorum kaba bir hesap yapıyorum şöle ki mayısın sonunda adet olmam lazım uzayadabilir erkende olabilir bekleyip görcez hiiiiiiççç acele etmek yok sağlıkla gelsinde kuzum önemli değil

bana nıye kımseeeeeeeee cevappp vermıyooo bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yüksek müsadenle sana bundan sonra leylaaa demek istiyorum kızım aşıkmısın sen bi bekle bune hız uleynnn erken döllenme geç döllenme die bişey var acele etme derim ben sen hamile kalsan 9 ay nasıl bekleyecen akıllı ol taam mı

Hosgelsdin.hersey gonlunuzce oldun.stres yapmayin.bu ay benimde ilk denememdi ama cok agrili ve bol ksnsmali bi adet gecirdim.o yuzden kafanizi dagitacak biseylerle ilgilenin.hatta fazla bu konuyla ilgili fazla konu okumayin.

Hoşbulduk teşekkür ederim ederim .Haklısınız ya insan iyice strese giriyo.Hayırlısı bakalım.

Günaydınlarrrr :) dün yine çalışma yaptk bugn 4 saat bekleyip ovulasyon testi yapcam bnce 14. Günüm bugn inşallah tüplere ulaşmıştır spermciklerrr bugn dinleniyimmi sizce ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende çok merak edyrm kesiinlikle yüzüne krşı sölücemm yüzünüde videoya çekeceğim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Emin ol kuzu senin kadar bir degisiklik hissetmicek ben ilk gordum sonucu pozitif hamileym die bagirdm hastanede esim beni biraktii kostu doktorun oldugu yere doktor yokms bizim ki.nobetci doktor bakti evet gebelik var dedi.neyse sok oldu adam dondu bende guluorum agliorum hastaneden ciktik ancak aklina geldi tokalasti benimle resmen gerci sonra arabaa ben agladim o agladi ama onlarda cok ilk bi tepki gelmio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeter beee adamın iliğini kuruttun burcumm rastgelsinn inşşş kız bebek çalışmalarına başladığımız zaman ben ovü kullanıyordum eşim işe giderken bugün çalışma var mı diye soruyordu düşün artık

Sende guzel teyzoss minnos teyzossunn tabikii ufsss uzakmsz keske yakin olaydik senle tanismak isterdm valla senden herkese bir tutam lazim ne mutlu kocisinee

sen nerde yaşıyosun bebeim mesafeler sorun değil önemli olan aşkımızz hehehe heleee sen beni adama sor birdee alın sizin olsun derr görsen espri kabiliyeti sıfır adamın bana hep sen çocuksun diyor meymunnn adamm

Gunaydin kizlarrr mutlu huzurlu bir gun gecirmek dilegiyle gozlerimi actimm hadi hayirlisiii :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Istanbul kuzum aaa adama bak mutlu olsun senn gibi miss gibii esi varrr insn yaslanmaz senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…