Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ya burcu benim ovulasyon testinde bisi cikmadi ve akintimda pek yok yaf kafama takildi gecen ay bugunlerde hep gelirdi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bnmde negatif sinir oldm ya akıntıda yok biz bugnde girdk ilişkiye elif geçmi yumurtluyoruz acaba daha önce kullandnmı ovulasyon testi ? Çift çizgiyi gördnmü?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya burcu benim ovulasyon testinde bisi cikmadi ve akintimda pek yok yaf kafama takildi gecen ay bugunlerde hep gelirdi

Bnmde negatif sinir oldm ya akıntıda yok biz bugnde girdk ilişkiye elif geçmi yumurtluyoruz acaba daha önce kullandnmı ovulasyon testi ? Çift çizgiyi gördnmü?

Oturuyorum oyle dusunuyorum yumurta catlayincami dolleniyo yoksa yumurta sahaya xcikincami :(

Ya cnm çatlama ve yumurtlamaa aynı şey tüplere atıldığı an hem çatlamş hemde yumurtlamş oluyrsn bölünmeye başlıyor sperm olursa dölleniyor yoksa regl oluosn

Evet kuzum gecen ay ben kullandim 18 ve 19.gunler koyulasmisti benim daha bugun 12 ama gecenkinde silikte olsa vardi simdi oda yok iyice delliriyomm bildigin bide yumoslar catlayinca dolleniyo sanirim catlamada yumurtlamadan 12 36 saat icinde oluomus sanirsam

Canım benim de 15 mayıs bat. Ama kahverengi lekelenmem var. Neden oldu hiç bilmiyorum. Benim umutlar bir sonraki aya kaldı galiba. İnşallah sen hamile kalırsın.

Geçen ay aynısı bnmde başıma geldiii, ama adet oldm inşallah seninki yerleşmedir

Evet kuzum gecen ay ben kullandim 18 ve 19.gunler koyulasmisti benim daha bugun 12 ama gecenkinde silikte olsa vardi simdi oda yok iyice delliriyomm bildigin bide yumoslar catlayinca dolleniyo sanirim catlamada yumurtlamadan 12 36 saat icinde oluomus sanirsam

Hiç blmyrmm cnm bnm

Geçen ay aynısı bnmde başıma geldiii, ama adet oldm inşallah seninki yerleşmedir

İnşallah canım benim. Bir problem olmasın ona da razıyım. Hiç böyle olmazdı. Yumurtlama günümde ilişkiye girdik ertesi gün pembe azıcık kanamam oldu. Ertesi gün yine ilişki oldu ve ardından kahverengi kanama çok merak ediyorum.Rabbim hepimizin gönlündekini versin.

İnşallah canım benim. Bir problem olmasın ona da razıyım. Hiç böyle olmazdı. Yumurtlama günümde ilişkiye girdik ertesi gün pembe azıcık kanamam oldu. Ertesi gün yine ilişki oldu ve ardından kahverengi kanama çok merak ediyorum.Rabbim hepimizin gönlündekini versin.

Aynısı bna da oldu cnm

Kızlar bende geçen ayn 15inde hasta oldum. Ve hastalığım bittikten sonra herzaman olan akıntı hiç olmadı bu ay.
2 gündür arada islaklik oluyordu ama şu gibi.
Bugün sabah 1 kez sadece seffaf uzayan akıntı oldu.
Ben yumurtlama donemim bitti zannediyirdum. Ama devam etmedi bugün başka

Aksi gibi eşim de bugün nöbete :50:

beklemek cok zorrrrrrrr... bugun bıraz daha belırgındı t cızgısı ıns yarına cooooook koyuu olurr benım bat 20 mayıs ıns tutarrrr.bu ay hepımız guzel haberler verırız

Back