Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sürekli öyle canım 1 gün yoksa öteki gün muhakkak kahverengi akıntım var. 2 doktor da sorun yok diyince içim rahat o yuzden
Oh tamam, ben de ulaştım şimdi doktoruma. Kahverengi akıntıdan korkma dedi. İşte o an gel de anlat kendine demek bu süreçte de sakin olmayı öğrenmemiz gerekiyormuş. Sağ olun

Oh tamam, ben de ulaştım şimdi doktoruma. Kahverengi akıntıdan korkma dedi. İşte o an gel de anlat kendine demek bu süreçte de sakin olmayı öğrenmemiz gerekiyormuş. Sağ olun
Benim ilk gebelikte ben her lekede çığlık atar hastaneye koşardım. Bunlarda daha tecrubeliyim sakinim çünkü gerilince olan bana oluyor bir tek. Kahverengi tonları normal korkma. Oluyor işte kimisinde o da bize denk gelmiş anacum

yaaa cnm tebrik ederim.için ne rahatlamıştır.doktorların bu olmusuz konuşmaları yok mu hep diken üstünde oluyoruz

Ay canımmmm masıl sevındım hayırlı olsun canım kucagına almayı nasıp etsn rabbım

Merhaba canım kimyasal gebelıgın sebebı sperm kalıtesımi bende yasadım aynı sorunu nasıl takvıyeler uyguladın acaba

cnm ittirirken eline önceki fitilden bulaşıyormu.benim hiç çamaşıra geri gelme ya da yarısı gelme gibi bir durum olmadı sadece dğer fitili yaparken biraz elime bulaşıyor önceki koyduğumdan bir kaç parça..

Merhaba canım kimyasal gebelıgın sebebı sperm kalıtesımi bende yasadım aynı sorunu nasıl takvıyeler uyguladın acaba
Yani bize doktor öyle büyük ihtimal dedi. Ama herşeyden de olabiliyormuş. Gerçi hiçbir embriyomuz 5. güne gitmemişti o zaman genetik bir sorun olduğu belliydi bize göre de. Sayımız 6 milyon morfoloji 1 di. 4 ay impryl ve promotil men kullandı eşim onun dışında keçiboynuzu kürü yaptık hergün bir de 1000 mg C vitamini tablet aldı her gün. Sayı 13 milyon oldu morfoloji 3 e çıktı hız da bir değişim olmadı. Bu sefer de ben de uygun iğne kullanılmayınca 2 olgun yumurta oluştu o yüzden yine 3. gün dondurduk göremedik yine 5. güne gidebiliyorlar mı ama biraz daha umudum var bu kez

Allah Allah, benim kapsül geliyor ama içi boş. Baya vakit geçtikten sonra geliyor en ufak bir ıkınmayla. Farklı demek herkesin bazen parça parça da geliyor Dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…