Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

yaaa cnm tebrik ederim.için ne rahatlamıştır.doktorların bu olmusuz konuşmaları yok mu hep diken üstünde oluyoruz
Teşekkür ederim canım kalp atışı insanı gerçekten çok rahatlatıyor. Bizim doktor ekstra ekstra olumsuzdu bekleyişi bizim için eziyete dönüştürdü çok şükür gördük kalbini

Ins guzel sonuc alırsın canım e vıtamını degılmıydı benmı yanlıs hatorlıyorum kecıboynuzuyla sarocoglu onermıstı sen c mı kullandın bızımde bu sefer kımyasal oldu sebebını daha gorusmedık cok sebebı olabılır dedı

Teşekkür ederim canım kalp atışı insanı gerçekten çok rahatlatıyor. Bizim doktor ekstra ekstra olumsuzdu bekleyişi bizim için eziyete dönüştürdü çok şükür gördük kalbini
bir belirtin varmı canım bende bu hafta kalp atışı için gidicem ama gögüslerim agrıyo fazla birşeyim yok sen nasıl hissediyosun

Bitanem ben hiç bilmiyorum onu, eklersen biz de bakarız

Ahh çok şükür biz zaten biliyorduk,doktor şok olmuştur oh olsun ona,süreci zorlaştırdi senin için. Artık stresli günler bitti tadını çıkarma vakti ❤
Oğlumda doğru çıktı, şimdi de kız çıkıyor bakalım doğru çıkacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…