- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
- #10.141
6.gün bugün canımcanım neden yaptın ya boşver bidaha yapmayalım bak ben yaptım 5.gün boşa üzüldüm belki 7.gün dimi bugün senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.gün bugün canımcanım neden yaptın ya boşver bidaha yapmayalım bak ben yaptım 5.gün boşa üzüldüm belki 7.gün dimi bugün senin?
cnm bende benzeri olan progestan dex iğne kullanıyorum.şimdiye kadar zorlanmadım hastanenin yanındaki ama eczacı yüklü stok yağtığı için.konuşurken söyledi.progestan iğneler,oksapar kan sulandırıcı,climara forte bant çok zor bulunuyormuş.depolarda bile olmayabiliyormuş.o yüzden ben hep fazla fazla alıyorum...Kızlar prolutex iğne bulmada sorun yaşayan var mı acaba ?
5.gün embriyosunu 6.gün idrarda gören var ama nadir bir iki kişi sadce.....Erken ama hem 6 gün embriyosu hem de iki adet çoğu kişi 5. Gün embriyosunu idrarda 6 günde görüyor bilemedim
Genelde gittiğim sırada eczanede olmuyor sipariş veriyorum akşama gidip alıyoruzKızlar prolutex iğne bulmada sorun yaşayan var mı acaba ?
Bende bittikçe alıyodum ama bugün sıkıntı yaşadık herşey stres bu dönemde. Doktorum bulmazsan en son çare progestron iğne ama çok ağrı yapar bulmaya bak dedi 10.haftaya kadar bi şekilde idare edicem artıkcnm bende benzeri olan progestan dex iğne kullanıyorum.şimdiye kadar zorlanmadım hastanenin yanındaki ama eczacı yüklü stok yağtığı için.konuşurken söyledi.progestan iğneler,oksapar kan sulandırıcı,climara forte bant çok zor bulunuyormuş.depolarda bile olmayabiliyormuş.o yüzden ben hep fazla fazla alıyorum...
Ben ona da razıyım ama istanbuldan bi yerden gelecek ordan bulduk anca depolarda da yokmuşGenelde gittiğim sırada eczanede olmuyor sipariş veriyorum akşama gidip alıyoruz
Benimde 2 tane donduruldu bugün transfer ne zaman olur ki bilmiyorum adet ol gel dediİnşallah canım kısmet hayırlısı artık..Bu kez biraz daha rahat daha az stresli gibiyim ama bakalım göreceğiz :) Ben izmirdeyim irenbe ye gidiyorum Ümit İnceboz doktorum. Sen ne aşamadasın?
Peki bunda hangi adet tarihimizi baz alıcaz yumurta toplama öncesi mi? Sonrasında rahim dinlendirme kısmı dahil olmaz herhaldeCanım google'a çin takvimi hesaplama yazınca çıkıyor. Aşağıya url bağlantısı bırakmaya çalıştım sizin için, umarım çalışır.
https://www.gebe.com/cin-takvimi#:~:text=%C3%87in%20takvimi%20700%20y%C4%B1ldan%20bu,bebeklerin%20cinsiyetlerini%20belirlemek%20i%C3%A7in%20kullan%C4%B1lmaktad%C4%B1r.&text=%C3%87in%20takvimine%20g%C3%B6re%2C%20erkek%20bebeklerin,olma%20olas%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20y%C3%BCzde%2090'd%C4%B1r.
Aaa nasıl bir şey o? Biz de yapalım hemenAhh çok şükür biz zaten biliyorduk,doktor şok olmuştur oh olsun ona,süreci zorlaştırdi senin için. Artık stresli günler bitti tadını çıkarma vakti ❤
Oğlumda doğru çıktı, şimdi de kız çıkıyor bakalım doğru çıkacak mi
hmm bu hususta biraz şahibe var. yumurta toplama hangi ayda yapıldıysa o ayki adetinin ilk gününü baz alınmalı bence. siz hem transfer ayına ve yumurta toplama ayına göre yapın bakalım ne çıkacak.Peki bunda hangi adet tarihimizi baz alıcaz yumurta toplama öncesi mi? Sonrasında rahim dinlendirme kısmı dahil olmaz herhalde
bencede dediğiniz gibi..çünkü embriyo oluşmuş oluyor..ve cinsiyette oluşuyor pgt testinde cinsiyeti bile anlıyorlar transfer olmadan önce ama tabi söylenmiyor..hmm bu hususta biraz şahibe var. yumurta toplama hangi ayda yapıldıysa o ayki adetinin ilk gününü baz alınmalı bence. siz hem transfer ayına ve yumurta toplama ayına göre yapın bakalım ne çıkacak.
Ben yaptım bana da kız çıkıyor hemde kaç kez yaptım hep kız çıktı Rabbim sağlıkla sıhaatle gelmesini nasip etsin kız erkek farketmezKızlar, çin takvimine göre cinsiyet belirlemesi yapanınız var mı aranızda? Ben yaptım; benimkisi kız çıktı bakalım tutacak mı? hatta yarın tabloya "çin takvimine göre cinsiyet" ve "cinsiyet" diye iki başlık daha eklemeyi düşünüyorum. ❤
Sonundaaa maşallah. Kaç gündür stres olmuştun ya.Teşekkür ederim canım Kalp atışını görünce herşeyi unuttum
Benim için sonuç değişmiyor kızhmm bu hususta biraz şahibe var. yumurta toplama hangi ayda yapıldıysa o ayki adetinin ilk gününü baz alınmalı bence. siz hem transfer ayına ve yumurta toplama ayına göre yapın bakalım ne çıkacak.
allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz cnn yaa.cnm ilk kan tahlilini kaçıncı gün yaptırdın ve kaç çıktı acaba..Kızlar selam, bugün 6+1im, kese için gittik kalp atışını da duyduk çok şükür ama kesenin şekli baya oval ve doktor düşük riski olabileceğini ve çok fazla hareket etmemem gerektiğini söyledi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Kalp atışını duyduğumuza bile sevinemedik
Ben yaptım bana da kız çıkıyor hemde kaç kez yaptım hep kız çıktı Rabbim sağlıkla sıhaatle gelmesini nasip etsin kız erkek farketmez
Bu sene kız bebek senesi sanırımBenim için sonuç değişmiyor kız
Sağlıklı bebişler olsun daBu sene kız bebek senesi sanırım
inşalla sıkıntı çıkmaz canım. 11.gün 120, 13.gün 317, 17.gün 1958 çıkmıştı.allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz cnn yaa.cnm ilk kan tahlilini kaçıncı gün yaptırdın ve kaç çıktı acaba..
Bir cok yumurta geliştirme tedavim ve iki aşilamam olumsuzdu canim, ilk tüp denemem.kaçıncı denemendi canım ?Prednol başka rahatsızlığımdan dolayı hastayken kullandığım bir ilaç. Bana prograf verdiler bakalım inş gğzel sonuç alırım.
Amin Rabbim hayirliysa kavustursun bizi yavrularimizaDetaylı açıklamanız için çok teşekkür ediyorum...rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Ya ayiptir sormasi, progestan fitili ne kadar içeri itiyorsunuz? Ben çok itmek konusunda biraz tedirgin oluyorum. İlacin genelde yarisi geri geliyor. Tuvalete gidince klozette parcalari falan oluyo. Yanlis yapiyorum galiba. İşaret parmagi ölçüsüyle ne kadar itiyorsunuz acabaYok canım bulaşma olmuyor ben de.