• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar prolutex iğne bulmada sorun yaşayan var mı acaba ?
cnm bende benzeri olan progestan dex iğne kullanıyorum.şimdiye kadar zorlanmadım hastanenin yanındaki ama eczacı yüklü stok yağtığı için.konuşurken söyledi.progestan iğneler,oksapar kan sulandırıcı,climara forte bant çok zor bulunuyormuş.depolarda bile olmayabiliyormuş.o yüzden ben hep fazla fazla alıyorum...

cnm bende benzeri olan progestan dex iğne kullanıyorum.şimdiye kadar zorlanmadım hastanenin yanındaki ama eczacı yüklü stok yağtığı için.konuşurken söyledi.progestan iğneler,oksapar kan sulandırıcı,climara forte bant çok zor bulunuyormuş.depolarda bile olmayabiliyormuş.o yüzden ben hep fazla fazla alıyorum...
Bende bittikçe alıyodum ama bugün sıkıntı yaşadık herşey stres bu dönemde. Doktorum bulmazsan en son çare progestron iğne ama çok ağrı yapar bulmaya bak dedi 10.haftaya kadar bi şekilde idare edicem artık 🤲🏻

İnşallah canım kısmet hayırlısı artık..Bu kez biraz daha rahat daha az stresli gibiyim ama bakalım göreceğiz :) Ben izmirdeyim irenbe ye gidiyorum Ümit İnceboz doktorum. Sen ne aşamadasın?
Benimde 2 tane donduruldu bugün transfer ne zaman olur ki bilmiyorum adet ol gel dedi

Peki bunda hangi adet tarihimizi baz alıcaz😁 yumurta toplama öncesi mi? Sonrasında rahim dinlendirme kısmı dahil olmaz herhalde 😅😅🙈

Peki bunda hangi adet tarihimizi baz alıcaz😁 yumurta toplama öncesi mi? Sonrasında rahim dinlendirme kısmı dahil olmaz herhalde 😅😅🙈
hmm bu hususta biraz şahibe var. yumurta toplama hangi ayda yapıldıysa o ayki adetinin ilk gününü baz alınmalı bence. siz hem transfer ayına ve yumurta toplama ayına göre yapın bakalım ne çıkacak.

hmm bu hususta biraz şahibe var. yumurta toplama hangi ayda yapıldıysa o ayki adetinin ilk gününü baz alınmalı bence. siz hem transfer ayına ve yumurta toplama ayına göre yapın bakalım ne çıkacak.
bencede dediğiniz gibi..çünkü embriyo oluşmuş oluyor..ve cinsiyette oluşuyor pgt testinde cinsiyeti bile anlıyorlar transfer olmadan önce ama tabi söylenmiyor..🤣

Kızlar, çin takvimine göre cinsiyet belirlemesi yapanınız var mı aranızda? Ben yaptım; benimkisi kız çıktı bakalım tutacak mı? 😊 hatta yarın tabloya "çin takvimine göre cinsiyet" ve "cinsiyet" diye iki başlık daha eklemeyi düşünüyorum. 😌🤗
Ben yaptım bana da kız çıkıyor🤗 hemde kaç kez yaptım hep kız çıktı 🤭 Rabbim sağlıkla sıhaatle gelmesini nasip etsin kız erkek farketmez 🤲🥰🧿

Kızlar selam, bugün 6+1im, kese için gittik kalp atışını da duyduk çok şükür ama kesenin şekli baya oval ve doktor düşük riski olabileceğini ve çok fazla hareket etmemem gerektiğini söyledi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Kalp atışını duyduğumuza bile sevinemedik :(

Kızlar selam, bugün 6+1im, kese için gittik kalp atışını da duyduk çok şükür ama kesenin şekli baya oval ve doktor düşük riski olabileceğini ve çok fazla hareket etmemem gerektiğini söyledi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Kalp atışını duyduğumuza bile sevinemedik :KK43:
allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz cnn yaa.cnm ilk kan tahlilini kaçıncı gün yaptırdın ve kaç çıktı acaba..

kaçıncı denemendi canım ?Prednol başka rahatsızlığımdan dolayı hastayken kullandığım bir ilaç. Bana prograf verdiler bakalım inş gğzel sonuç alırım.
Bir cok yumurta geliştirme tedavim ve iki aşilamam olumsuzdu canim, ilk tüp denemem.
Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ediyorum...rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah 🙏💜
Amin🙏 Rabbim hayirliysa kavustursun bizi yavrularimiza 🙏😍 🤗
Yok canım bulaşma olmuyor ben de.
Ya ayiptir sormasi, progestan fitili ne kadar içeri itiyorsunuz? Ben çok itmek konusunda biraz tedirgin oluyorum. İlacin genelde yarisi geri geliyor. Tuvalete gidince klozette parcalari falan oluyo. Yanlis yapiyorum galiba. İşaret parmagi ölçüsüyle ne kadar itiyorsunuz acaba 🙈🙈

Back