• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sürekli öyle canım 1 gün yoksa öteki gün muhakkak kahverengi akıntım var. 2 doktor da sorun yok diyince içim rahat o yuzden
Oh tamam, ben de ulaştım şimdi doktoruma. Kahverengi akıntıdan korkma dedi. İşte o an gel de anlat kendine 🤦‍♀️demek bu süreçte de sakin olmayı öğrenmemiz gerekiyormuş. Sağ olun🙏

Oh tamam, ben de ulaştım şimdi doktoruma. Kahverengi akıntıdan korkma dedi. İşte o an gel de anlat kendine 🤦‍♀️demek bu süreçte de sakin olmayı öğrenmemiz gerekiyormuş. Sağ olun🙏
Benim ilk gebelikte ben her lekede çığlık atar hastaneye koşardım. Bunlarda daha tecrubeliyim sakinim 😂 çünkü gerilince olan bana oluyor bir tek. Kahverengi tonları normal korkma. Oluyor işte kimisinde o da bize denk gelmiş anacum

Kızlarrr bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür🙏🏻🧿 ❤️Allahım bekleyen herkese nasip etsin. Sonunda doktorumuzdan güzel bir söz duyabildik😂 Hiç umudum yoktu ama çok iyi görünüyor dedi. Tebrik etti bizi nihayet😄
yaaa cnm tebrik ederim.için ne rahatlamıştır.doktorların bu olmusuz konuşmaları yok mu hep diken üstünde oluyoruz🙏🙏

Hahahahhh zor inandı doktor. Bir daha olumsuz konuşursa toplaşıp hep beraber hesabını soralım😂😂 Hepinize çok teşekkür ediyorum doktor olumsuz konuşurken verdiğiniz moral bana o kadar iyi geliyordu ki desteklerinizi kalbimde hissediyordum❤️❤️ Benimle o aksiyonu paylaştınız o yüzden sizlere bu güzel haberi verebildiğim için çok mutluyum. İyi ki varsınız🥰🤗
Ay canımmmm masıl sevındım hayırlı olsun canım kucagına almayı nasıp etsn rabbım❤️

Valla canım laboratuvar iyi diyorlar. Ümit Hanım konusunda ben biraz sıkıntı yaşadım açıkçası. İyi bir insan ama çok yoğun o yüzden motive etme ilgilenme vs gibi çok bir imkanı olmuyor. Motive olmak benim gibi stresli bir insan için önemliydi, o yüzden hep biraz yarım kaldım. İlk tedavimizde erkek faktörü vardı kimyasal oldu. Morfolojiden dolayı olmadığını söyledi ama bize birşey de önermedi. Herşeyi bütün takviyeleri ben araştırdım buldum 5 ayda arttırdık sayıyı biraz bu kez de benim yumurtalarımı baskıladı dengesiz gelişme var diye sadece iki olgun yumurtam oldu sonunda 15 yumurta taslağı ile başlayıp. Çikolata kisti konusunda uzman kendisi, onun dışında ekstra bir durumda yoğunluğundan da dolayı standart yöntem uygulayıp bazen yanlış yaptığını düşünüyorum ben. Kısacası doktordan çok memnunum diyemem. Bu transfer de olmazsa ismail küçük ü düşünüyorum ama tavmergan ın da laboratuvarı iyi değil diyor herkes. Bilemiyorum ki bu iş biraz da şans sanırım :KK43:
Merhaba canım kimyasal gebelıgın sebebı sperm kalıtesımi bende yasadım aynı sorunu nasıl takvıyeler uyguladın acaba

Anladım canım, o progestan fitil bizim için çok önemli hatta kullandığımız en önemli ilaç o. Onu kullanırken parmakla baya derine ittirmek gerekiyor, emin olun yeteri kadar derine ittirdiğinizde ilaç geri gelmiyor; geri geliyosa bil ki ilacı olması gerektigi kadar ittirememişsin. Yarısı geri geldiyse iyi emilmemiştir demektir şimdi bi tane dikkatli bir şekilde yerlestirebilirsiniz bir sıkıntı yaratmaz, ben günde 3 adet kullanıyorum 6-7 adet kullanan arkadaşlarımız var. Doktorunuza muhakkak ulaşmaya çalışın, bize de bilgi verin mutlaka 💕
cnm ittirirken eline önceki fitilden bulaşıyormu.benim hiç çamaşıra geri gelme ya da yarısı gelme gibi bir durum olmadı sadece dğer fitili yaparken biraz elime bulaşıyor önceki koyduğumdan bir kaç parça..

Merhaba canım kimyasal gebelıgın sebebı sperm kalıtesımi bende yasadım aynı sorunu nasıl takvıyeler uyguladın acaba
Yani bize doktor öyle büyük ihtimal dedi. Ama herşeyden de olabiliyormuş. Gerçi hiçbir embriyomuz 5. güne gitmemişti o zaman genetik bir sorun olduğu belliydi bize göre de. Sayımız 6 milyon morfoloji 1 di. 4 ay impryl ve promotil men kullandı eşim onun dışında keçiboynuzu kürü yaptık hergün bir de 1000 mg C vitamini tablet aldı her gün. Sayı 13 milyon oldu morfoloji 3 e çıktı hız da bir değişim olmadı. Bu sefer de ben de uygun iğne kullanılmayınca 2 olgun yumurta oluştu o yüzden yine 3. gün dondurduk göremedik yine 5. güne gidebiliyorlar mı ama biraz daha umudum var bu kez

cnm ittirirken eline önceki fitilden bulaşıyormu.benim hiç çamaşıra geri gelme ya da yarısı gelme gibi bir durum olmadı sadece dğer fitili yaparken biraz elime bulaşıyor önceki koyduğumdan bir kaç parça..
Allah Allah, benim kapsül geliyor ama içi boş. Baya vakit geçtikten sonra geliyor en ufak bir ıkınmayla. Farklı demek herkesin 🤔 bazen parça parça da geliyor Dediğiniz gibi

Back