• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

yaaa cnm tebrik ederim.için ne rahatlamıştır.doktorların bu olmusuz konuşmaları yok mu hep diken üstünde oluyoruz🙏🙏
Teşekkür ederim canım kalp atışı insanı gerçekten çok rahatlatıyor. Bizim doktor ekstra ekstra olumsuzdu bekleyişi bizim için eziyete dönüştürdü çok şükür gördük kalbini🙏🏻💕

Yani bize doktor öyle büyük ihtimal dedi. Ama herşeyden de olabiliyormuş. Gerçi hiçbir embriyomuz 5. güne gitmemişti o zaman genetik bir sorun olduğu belliydi bize göre de. Sayımız 6 milyon morfoloji 1 di. 4 ay impryl ve promotil men kullandı eşim onun dışında keçiboynuzu kürü yaptık hergün bir de 1000 mg C vitamini tablet aldı her gün. Sayı 13 milyon oldu morfoloji 3 e çıktı hız da bir değişim olmadı. Bu sefer de ben de uygun iğne kullanılmayınca 2 olgun yumurta oluştu o yüzden yine 3. gün dondurduk göremedik yine 5. güne gidebiliyorlar mı ama biraz daha umudum var bu kez
Ins guzel sonuc alırsın canım e vıtamını degılmıydı benmı yanlıs hatorlıyorum kecıboynuzuyla sarocoglu onermıstı sen c mı kullandın bızımde bu sefer kımyasal oldu sebebını daha gorusmedık cok sebebı olabılır dedı

Teşekkür ederim canım kalp atışı insanı gerçekten çok rahatlatıyor. Bizim doktor ekstra ekstra olumsuzdu bekleyişi bizim için eziyete dönüştürdü çok şükür gördük kalbini🙏🏻💕
bir belirtin varmı canım bende bu hafta kalp atışı için gidicem ama gögüslerim agrıyo fazla birşeyim yok sen nasıl hissediyosun

Kızlar, çin takvimine göre cinsiyet belirlemesi yapanınız var mı aranızda? Ben yaptım; benimkisi kız çıktı bakalım tutacak mı? 😊 hatta yarın tabloya "çin takvimine göre cinsiyet" ve "cinsiyet" diye iki başlık daha eklemeyi düşünüyorum. 😌🤗
Bitanem ben hiç bilmiyorum onu, eklersen biz de bakarız 👍

Kızlarrr bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür🙏🏻🧿 ❤️Allahım bekleyen herkese nasip etsin. Sonunda doktorumuzdan güzel bir söz duyabildik😂 Hiç umudum yoktu ama çok iyi görünüyor dedi. Tebrik etti bizi nihayet😄
Ahh çok şükür 😍 biz zaten biliyorduk,doktor şok olmuştur 😂oh olsun ona,süreci zorlaştırdi senin için. Artık stresli günler bitti tadını çıkarma vakti ❤
Kızlar, çin takvimine göre cinsiyet belirlemesi yapanınız var mı aranızda? Ben yaptım; benimkisi kız çıktı bakalım tutacak mı? 😊 hatta yarın tabloya "çin takvimine göre cinsiyet" ve "cinsiyet" diye iki başlık daha eklemeyi düşünüyorum. 😌🤗
Oğlumda doğru çıktı, şimdi de kız çıkıyor bakalım doğru çıkacak mi😊

Back