- 18 Aralık 2020
- 297
- 407
- 23
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
- #10.061
6+5 bu gün canım. Vajinal baktı daha net olması için. Vajinalde baya net görünüyor pıt pıtlarHayırlı olsun tam olarak kaç hafta ve gunluksunuz ve vajinal ultrason ile mi gördü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+5 bu gün canım. Vajinal baktı daha net olması için. Vajinalde baya net görünüyor pıt pıtlarHayırlı olsun tam olarak kaç hafta ve gunluksunuz ve vajinal ultrason ile mi gördü
Sabrın sonu selamettır gercekten, o kadar olumsuz konuşup durmasına rağmen sabırla bebeğinize ve kendinize inanarak beklediniz tebrik ediyorum, darısı kucağınıza almaya inşallah.Kızlarrr bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür Allahım bekleyen herkese nasip etsin. Sonunda doktorumuzdan güzel bir söz duyabildik Hiç umudum yoktu ama çok iyi görünüyor dedi. Tebrik etti bizi nihayet
Siz de görürsünüz inşallah hayırlısıyla ben de beklemiyordum, çok erken çağırdı. Vajinal bakacak herhalde karından görülmez dedim ama göründü elhamdülillah. Bir de sesini duyalım inşallahYaaa çok sevindim çok şükür ben daha çarşambayı bekliyorum kese görmek için
6+5 bu gün canım. Vajinal baktı daha net olması için. Vajinalde baya net görünüyor pıt pıtla
Ayy hadi hayırlısı olsun ben de bu cuma gideceğim 6+3 olacağım bakalım inşallah bizde duyabiliriz6+5 bu gün canım. Vajinal baktı daha net olması için. Vajinalde baya net görünüyor pıt pıtlar
Hımm ilk deneme olunca neden yüksek doz diye düşünüyor insan. Birden bıraktıran doktorda var. Ben ayrıca birden 32 mg la başladım Mesela 2 tane içiyorum günde 16 mg dan. Dlrek bırakmamam lazım yani öyle. Kaça düşürür acabaMerhabalar öncelikle geçmiş olsun. Ben prednol 16mg ile transferden 4 gün önce başladim.
İki gün hap içtim(16mg)
sonra 3 gün prednol iğne vuruldum 40mg. 3.iğneyi transferden sonra oldum.
İki gün daha tam hap içtim (16mg)
Sonra 7 gün yarım hap aldım (yani 8mg)
Sonra 7 gün çeyrek hap aldım. (Yani 4mg)
Sonra doktor bırakmamı istedi. Birden bırakılmaz kortizon ilaçları doz azaltmak gerekir dedi. Bazı doktorlar doz azalttirmadan kesiyorlar.
Ve ben şimdiye kadar hiç pozitif görmemiştim. Belki de bu yüzden vücut embriyoyu reddediyo olabilir diye yuksek doz vermiş olabilir.
İlk kontrolden çıktım canımm.. Şükür herşey yolunda Kese 2cm olmuş, haftasına göre uyumlu dedi. Hemşireye riskli gebelik, karından bakacağız dedi, sonra bana da vajinal baksak kalbi duyarız ama ben riske atmak istemiyorum,karından görmek için biraz erken, tüp bebek doktorun bakabilir akşam dedi.Göremezseniz haftaya gel o zaman duyarız, şuan için bir problem yok, herşey olması gerektiği gibi görünüyor dedi. Sanırım tüp bebek doktorumun ultrasonu daha gelişmiş, yoksa kalbi görmeye çağırmazdı heralde..kan tahlillerinş vs istedi.. bir sonraki kontrol 1 ay sonra dedi 2cm’lik fasulyemle yolumuza devam ediyoruzgünaydın canım bizede haber ver hayırlı haberler al inşallah
Oh çok şükür canım yaa, gözünüz aydın çok sevindim doktorun da artık biraz olumlu konuşur inşallah bundan sonra, ona kalda alıyordu bugün Sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallahKızlarrr bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür Allahım bekleyen herkese nasip etsin. Sonunda doktorumuzdan güzel bir söz duyabildik Hiç umudum yoktu ama çok iyi görünüyor dedi. Tebrik etti bizi nihayet
Çok teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Gerçekten çok zordu ama ben bebeğimin gelişeceğini hissediyordum içimde hep bir inanç vardı Allah’a şükürler olsun o da bana inandı ve annesini bırakmadı sıkı sıkı tutunmayı başardıSabrın sonu selamettır gercekten, o kadar olumsuz konuşup durmasına rağmen sabırla bebeğinize ve kendinize inanarak beklediniz tebrik ediyorum, darısı kucağınıza almaya inşallah.
kaçıncı denemendi canım ?Prednol başka rahatsızlığımdan dolayı hastayken kullandığım bir ilaç. Bana prograf verdiler bakalım inş gğzel sonuç alırım.Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Ben prednol 16mg ile transferden 4 gün önce başladim.
İki gün hap içtim(16mg)
sonra 3 gün prednol iğne vuruldum 40mg. 3.iğneyi transferden sonra oldum.
İki gün daha tam hap içtim (16mg)
Sonra 7 gün yarım hap aldım (yani 8mg)
Sonra 7 gün çeyrek hap aldım. (Yani 4mg)
Sonra doktor bırakmamı istedi. Birden bırakılmaz kortizon ilaçları doz azaltmak gerekir dedi. Bazı doktorlar doz azalttirmadan kesiyorlar.
Ve ben şimdiye kadar hiç pozitif görmemiştim. Belki de bu yüzden vücut embriyoyu reddediyo olabilir diye yuksek doz vermiş olabilir.
Evet bende düşük yaptım ancak yine 5 gün ile sınırlı tutmuslardi prednol' u ...sorarsanız ve bizimle paylaşırsanız süper olur güzel haberlerle gelinDaha önce düşük yapanlara önlem amaçlı mı veriliyor diyeceğim ama ben daha önce düşük yaptım bana 5 gün verildi. Demek ki tamamen doktorun benimsediği prensibe bağlı değişiyor ilaç kullanım şekilleri. Yrn kontrolüm var, doktoruma sorayım çok elzem bir ilaçsa ve zararı yoksa önlem amaçlı kullanalım biz de
Çok teşekkür ederim kuzumm Allahım sana da nasip etsin inşallah. Bebeğinin pozitif haberine kalp atışına, kucağına alışına hepimiz tanıklık ederiz burdan inşallahYa çok duygulandım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet sorarsanız haber verin. Hatta ne kadar doz uygun. Acaba. Ben 32 mg kullanıyorum test tarihim 1 temmuzEvet bende düşük yaptım ancak yine 5 gün ile sınırlı tutmuslardi prednol' u ...sorarsanız ve bizimle paylaşırsanız süper olur güzel haberlerle gelin
çok şükür canım duyarsın kalbinide küçük olunca bazı doktorlar bakmak istemiyor akşam tüp bebek doktoruna git bide bakalım o ne diyecekİlk kontrolden çıktım canımm.. Şükür herşey yolunda Kese 2cm olmuş, haftasına göre uyumlu dedi. Hemşireye riskli gebelik, karından bakacağız dedi, sonra bana da vajinal baksak kalbi duyarız ama ben riske atmak istemiyorum,karından görmek için biraz erken, tüp bebek doktorun bakabilir akşam dedi.Göremezseniz haftaya gel o zaman duyarız, şuan için bir problem yok, herşey olması gerektiği gibi görünüyor dedi. Sanırım tüp bebek doktorumun ultrasonu daha gelişmiş, yoksa kalbi görmeye çağırmazdı heralde..kan tahlillerinş vs istedi.. bir sonraki kontrol 1 ay sonra dedi 2cm’lik fasulyemle yolumuza devam ediyoruz
Ben transferden önce 4 gün kadar önce 16 mg 2 adet olmak üzere toplam 32 mg kullandım ve devam ediyorum. Test tarihim 1 temmuz. İlk denemem ve genetik hastalıkla yok... Ama kalp atışına kadar devam dedi rekor bende sanırım.Bu tedavimde henüz verilmedi ancak önceki denemelerimde 5 günlük kullandirip biraktiriyorlardi...burada bir arkadaşa Yasemin'di sanırım hemşire transfer günü ve ertesi günü kullanmaya devam etmesi konusunda tavsiyede bulunmuş embriyonun tutunma olasılığını arttırması açısından mantıklı geldi bana da....açıkçası merak ettim çoğunluk ne şekilde kullandı
Teşekkür ederim canım İlk kez bu gün olumlu konuştu ve hamile olduğumu kabul edip tebrik etti Zor bir süreçti ama Allah’a şükür kalbinin pıt pıt attığını gördük. Doktoruna inat bırakmadı annesini Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahOh çok şükür canım yaa, gözünüz aydın çok sevindim doktorun da artık biraz olumlu konuşur inşallah bundan sonra, ona kalda alıyordu bugün Sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah
Canım Prendol nası kullanıyorsun kaç mg? Ben günde 32 mg alıyorum5 gün iyiymiş benim 4 gün oldu 24 ünde kontrolüme kadar da kullanacağım prednol
Ayrıca B 12, D vitamini, ecopirin, 3 günlük antibiyotik vardı bitti şükür, estrofem içiyorum bir de
Başladın mı canım transfereKizlar iyi geceler durumumu bildireyim dedim.bugun aradılar ikisi de iyi kalitede 3. Güne gelmiş dondurulmuş az olduğu için 5.gune götürme riskine girmiyorlar zaten artık Haziran sonu başlayacağız transfer sürecine bı aksilik olmazsa temmuz başı da transfer olur büyük ihtimalle
Doktorumun özel muayenehanesi var. Kendisi hastane olarak Amerikan Hastanesini kullanıyordu. O yüzden orada yapıldı yumurta toplama ve transfer işlemi. Yoksa Amerikan Hastanesinin doktorlarını bilmiyorum
Kortizon dan olabilir mi. Kaç gündür ne kadar mg alıyorsunBen varim.. Geceden beri sürekli kuruluk hissettim
Günde kac lt su içiyorsunuz? Benim 3.5 litreyi buluyor cok mu acaba ?
Yok canım ya adetimi bekliyorum. Normalde takvime göre dün gelmesi lazımdı dün 30. günüydü döngümün ama bugün de daha gelen giden yok. Bekliyorum ya gelmez bir türlü :)) Adet olunca randevu alacağım bir aksilik olmazsa bakalım başlarız artıkBaşladın mı canım transfere
Baba da öyle olmuştu. Beklememek gerek inşallah hayırla başlarsın canım. Doktorun kimYok canım ya adetimi bekliyorum. Normalde takvime göre dün gelmesi lazımdı dün 30. günüydü döngümün ama bugün de daha gelen giden yok. Bekliyorum ya gelmez bir türlü :)) Adet olunca randevu alacağım bir aksilik olmazsa bakalım başlarız artık